• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • festés és lakkozás- gumi és műanyag

A keresés eredménye

Festés és lakkozás- gumi és műanyag - Import export

 1. DECOR-MAT

  Spanyolország

  A DECOR-MAT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Viniltapéták, Varnishing, Colours and paints, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Viniltapéták. Székhelye Pamplona, Spanyolország.

 2. SARL API31

  Franciaország

  A SARL API31, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, furniture lacquering, és Lakkozás, acélok és fémek. Székhelye La Salvetat Saint Gilles, Franciaország.

 3. KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG

  Németország

  A KUNSTSTOFF HELMBRECHTS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, moulding of plastic materials, tool manufacturing, customised laser working, és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Helmbrechts, Németország.

 4. SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA

  Lengyelország

  A SAPRO SYSTEM BARBIRATO GIANLUCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial paintings, lacquering, plastic lacquering, és industrial varnishing equipment. Székhelye Wreczyca Wielka, Lengyelország.

 5. GHEZZI VERNICI

  Olaszország

  A GHEZZI VERNICI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, varnish distributor, Colours and paints, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és consultants on colours, paints and enamels. Székhelye Almè, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FARBWERKE HERKULA

  Belgium

  A FARBWERKE HERKULA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyomdafestékek és tinták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Festékek és lakkok, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Varnish - plastic and rubber. Székhelye Saint Vith, Belgium.

 2. VARNISH S.R.L.

  Olaszország

  A VARNISH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial painting, és industrial painting facilities. Székhelye Galliate, Olaszország.

 3. TECNO PAINT S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO PAINT S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Siziano, Olaszország.

 4. DAVERS S.R.L.

  Olaszország

  A DAVERS S.R.L., tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 5. F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C.

  Olaszország

  A F.LLI SUSANNI VERNICIATURA A LIQUIDO E IN POLVERE DI CLAUDIO SUSANNI & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Castelleone, Olaszország.

 1. V.A.R. VERNICIATURA ARTIGIANA ROERO S.N.C. DI RUSSO ANGELO & C.

  Olaszország

  A V.A.R. VERNICIATURA ARTIGIANA ROERO S.N.C. DI RUSSO ANGELO & C., tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Lequio Tanaro, Olaszország.

 2. REMAVER S.R.L.

  Olaszország

  A REMAVER S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Lugo, Olaszország.

 1. CATOZZI CATIA

  Olaszország

  A CATOZZI CATIA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Novellara, Olaszország.

 2. J.S.TRADING,S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A J.S.TRADING,S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Emelőpadok, autójavító műhelyek felszerelésére, Motorbevizsgáló és -beállító elektronikus berendezések, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Emelőpadok, autójavító műhelyek felszerelésére, és Motorbevizsgáló és -beállító elektronikus berendezések. Székhelye Praha 10, Cseh Köztársaság.

 3. PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A PLASTOPLAN KUNSTSTOFF-HANDEL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Import-export - gumi és műanyagok, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Import-export - gumi és műanyagok. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. DECOVER S.R.L.

  Olaszország

  A DECOVER S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Busto Arsizio, Olaszország.

 5. ENVER

  Olaszország

  A ENVER, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Torino, Olaszország.

 6. GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD.

  Kína

  A GUANGDONG HAIXING PLASTIC & RUBBER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic houseware, és mould making and design. Székhelye Jieyang, Kína.

 7. DAVER S.R.L.

  Olaszország

  A DAVER S.R.L., tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 8. VOLZ PAINTING LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A VOLZ PAINTING LLC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Milford, Amerikai Egyesült Államok.

 1. UNIVER 2000 S.R.L.

  Olaszország

  A UNIVER 2000 S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Zane', Olaszország.

 2. VALLEVER S.R.L.

  Olaszország

  A VALLEVER S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari festékek, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Ipari festékek, és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Besana In Brianza, Olaszország.

 3. VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO

  Olaszország

  A VER.I.M. DI MONTANINI GRAZIANO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Ospedaletto Lodigiano, Olaszország.

 4. CECCHINATO ALBERTO

  Olaszország

  A CECCHINATO ALBERTO, tevékenységi ágazata Festés és mázolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Albignasego, Olaszország.

 5. ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L.

  Olaszország

  A ABL TECHNIC ECOSVERNI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Brescia, Olaszország.

 6. PERIPOLI

  Olaszország

  A PERIPOLI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Sarego, Olaszország.

 7. SIVEPO S.R.L.

  Olaszország

  A SIVEPO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Carre', Olaszország.

 8. VERNICIATURE SIMONCELLI S.R.L.

  Olaszország

  A VERNICIATURE SIMONCELLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal), és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 9. ALFA-PAINTS

  Belgium

  A ALFA-PAINTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékek és lakkok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, Lakkozás, acélok és fémek, Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Lakkozás, acélok és fémek. Székhelye Maasmechelen, Belgium.

 10. O.C.R.I.M. S.R.L.

  Olaszország

  A O.C.R.I.M. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Lakkozás, acélok és fémek lakkozása (színtelen lakkal). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festés és lakkozás, gumi és műanyag, és Festés és lakkozás, gumi és műanyag. Székhelye Brescia, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes