• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések

A keresés eredménye

Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések - Import export

 1. ERATEC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Eratec specialises in the design, manufacture and sale of metal fibre gas burners. Our burners are used in various applications such as heat treatments, metal treatments, painting, agrifoods and much more. The Eratec metal fibre burner head has a refractory stainless steel structure with a radiating surface made from Bekinit® knitted metal fibre and features an electronically controlled air-gas premix system. Our burners can produce standard blue flame or infra-red radiation for direct heat treatment applications. At Eratec, we work very closely with our clients to understand their exact requirements and offer them the most suitable technical solution for their industrial uses. Our team provides comprehensive assistance, covering everything from analysing needs to implementing the selected solution, allowing us to satisfy the needs of every client with utmost efficiency. We are proud to offer custom solutions for heat treatments, metal treatments, coatings and the agrifood sector. We are also able to produce custom burners matched to our clients' specific needs. Please don't hesitate to contact us for more details about our products and services.

 2. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgium

  Verified by europages badge

  Chemicar Europe NV designs, develops, manufactures and distributes non-paint consumables and equipment for the professional body shop and car refinish in general. Based in Antwerp, Belgium, and exporting worldwide. Introducing new technology to the market to increase cost effectiveness in the body shop repair process. Economy and ecology go hand by hand: water based chemicals, high quality with low consumption products, energy saving products, ecological manufacturing process, should lead to a better world through research and development.

 3. GZ GUANGLI EFE CO., LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  A GZ GUANGLI EFE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial painting booths, Paint booth, Spray booth, spray paint booth, Spray booth for sale, Car spray booth, Auto paint booth, Cheap paint booth, és Downdraft paint booth. Székhelye Guangzhou, Kína.

 4. HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN

  Németország

  Verified by europages badge

  A HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Hilter, Németország.

 5. VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Sarstedt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MB-ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MB-ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Blomberg, Németország.

 2. KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Weiden, Németország.

 3. HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Vöcklabruck, Ausztria.

 4. ATON SERVICE

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ATON SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrés - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gáz- és füstelszívó berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Szellőzők, ipari -, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Szűrés - berendezések és tartozékok, Ipari elszívó berendezések, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és Gáz- és füstelszívó berendezések. Székhelye Kolchyno, Ukrajna.

 5. AB ANLAGENPLANUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AB ANLAGENPLANUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Achim, Németország.

 1. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Friolzheim, Németország.

 2. LEM IMPIANTI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LEM IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Carate Brianza, Olaszország.

 1. FINMAT SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FINMAT SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, booths for painting systems, industrial painting booths, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, painting booths for vehicle bodywork, painting systems and equipment, systems and machinery for drying metals, automated painting systems, és Cutting system. Székhelye Nocera Inferiore, Olaszország.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Franciaország

 3. FIVEX SRL

  Románia

  A FIVEX SRL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Homokfúvás, acélok és fémek, Acélok és fémek - hegesztés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, és Homokfúvás, acélok és fémek. Székhelye Targu-Carbunesti, Románia.

 4. BELMEKO

  Belgium

  A BELMEKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Paint booth, Industrial paint drying ovens, és baking oven. Székhelye Oostkamp, Belgium.

 5. TIMOTHY HOLDING CO.,LTD.

  Kína

  A TIMOTHY HOLDING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cardan shafts. Székhelye Wenzhou, Kína.

 6. KARABUDAK MAKINE

  Törökország

  A KARABUDAK MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, vertical packing machines, wood painting systems and machines, Brush sanders for wood, és Falemezgyártógépek. Székhelye Gebze, Kocaeli, Törökország.

 7. MCI

  Franciaország

  A MCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőkemencék, Sörétszórás, acélok és fémek, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, suction cases, Fényezőkemencék, és Sörétszórás, acélok és fémek. Székhelye Dompierre Les Ormes, Franciaország.

 8. HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas dispensers. Székhelye Chengdu, Kína.

 1. SYMTEC GMBH

  Németország

  A SYMTEC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye München, Németország.

 2. K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH

  Németország

  A K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Rostock, Németország.

 3. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

  Németország

  A REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Winnenden, Németország.

 4. MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Németország

  A MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Wedemark, Németország.

 5. ENBOMAK MAKINA

  Törökország

  A ENBOMAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrostatic painting, és electrostatic guns. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. M.B. MECCANICA BORDONI

  Olaszország

  A M.B. MECCANICA BORDONI, tevékenységi ágazata Ipari festékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, industrial painting booths, equipment and machinery maintenance for painting on metals, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, és automated painting systems. Székhelye Gualdo Cattaneo, Olaszország.

 7. KORA GMBH

  Németország

  A KORA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Wuppertal, Németország.

 8. ECCOFIL SRL

  Olaszország

  A ECCOFIL SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszóró pisztolyok és tartozékok, painting systems and equipment, és Festékszóró pisztolyok és tartozékok. Székhelye Cornate D'adda, Olaszország.

 9. WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Böheimkirchen, Ausztria.

 10. KROENERT GMBH & CO KG

  Németország

  A KROENERT GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Székhelye Hamburg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések - Import export

Találatok száma

502 Vállalat