• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • festék-őrlő és -keverő gépek

A keresés eredménye

Festék-őrlő és -keverő gépek - Import export

 1. WILLY A. BACHOFEN SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A WILLY A. BACHOFEN SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Sausheim, Franciaország.

 2. ACCU-LUBE MANUFACTURING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACCU-LUBE MANUFACTURING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Maulbronn, Németország.

 3. ADCHEM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ADCHEM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Wendelstein, Németország.

 4. TURBO-MIXER GMBH MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A TURBO-MIXER GMBH MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Hohenbrunn, Németország.

 5. HILGER U. KERN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HILGER U. KERN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Mannheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AUKOS AUTOMATISIERUNGSKOMPONENTEN UND -SYSTEME GMBH

  Németország

  A AUKOS AUTOMATISIERUNGSKOMPONENTEN UND -SYSTEME GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Osterholz-Scharmbeck, Németország.

 2. PPG DEUTSCHLAND SALES & SERVICES GMBH

  Németország

  A PPG DEUTSCHLAND SALES & SERVICES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. NOVOSYSTEMS FARBEN UND ADDITIVE GMBH

  Németország

  A NOVOSYSTEMS FARBEN UND ADDITIVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Seevetal, Németország.

 4. KÜBLER GMBH

  Németország

  A KÜBLER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Altensteig, Németország.

 5. AK DOSIER-MISCHTECHNIK GBR

  Németország

  A AK DOSIER-MISCHTECHNIK GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Hennef, Németország.

 1. SPRAY QUICK SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A SPRAY QUICK SYSTEMS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paint dispensers, és viscometers. Székhelye Stockport, Egyesült Királyság.

 2. IBC-MIXER.DE INH. PASCAL GOERS

  Németország

  A IBC-MIXER.DE INH. PASCAL GOERS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Hannover, Németország.

 1. I-TECH S.R.L.

  Olaszország

  A I-TECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is measuring systems, és tintometer. Székhelye Sassuolo, Olaszország.

 2. BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER

  Németország

  A BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, parfümgyártásra, Kenőgrafit, Fertőtlenítőszerek, nem orvosi, Tisztítószerek, ipari és kisipari, Gépek és eszközök, parfümgyártásra, Kenőgrafit, Fertőtlenítőszerek, nem orvosi, és Tisztítószerek, ipari és kisipari. Székhelye Wiefelstede, Németország.

 3. THICOL MAKINA SANAYI

  Törökország

  A THICOL MAKINA SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for paint production, machines for dry cleaners, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, és crushers for the chemical industry. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. NETZSCH-FEINMAHLTECHNIK GMBH

  Németország

  A NETZSCH-FEINMAHLTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Selb, Németország.

 5. UVITEM

  Spanyolország

  A UVITEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stirrers for the chemical industry, és ultraviolet lights. Székhelye Segorbe, Spanyolország.

 6. CROWN DECORATING CENTRE

  Egyesült Királyság

  A CROWN DECORATING CENTRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye York, Egyesült Királyság.

 7. ETA TOZ BOYA

  Törökország

  A ETA TOZ BOYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. HERO EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A HERO EUROPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festék-őrlő és -keverő gépek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Salmour, Olaszország.

 1. OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA DI CAMILLETTI STEFANO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Törők és őrlők - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomkövek, Festék-őrlő és -keverő gépek, Malomkövek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. I.C.M. S.R.L.

  Olaszország

  A I.C.M. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Törők és őrlők - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomkövek, Festék-őrlő és -keverő gépek, Malomkövek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Albaredo D'adige, Olaszország.

 3. MBP SPRAY

  Spanyolország

  A MBP SPRAY, tevékenységi ágazata Festékszóró pisztolyok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Festék-őrlő és -keverő gépek, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Vitoria, Spanyolország.

 4. VIBRO - MAC S.R.L.

  Olaszország

  A VIBRO - MAC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festék-őrlő és -keverő gépek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye San Martino In Strada, Olaszország.

 5. MERRIS ENGINEERING LIMITED

  Írország

  A MERRIS ENGINEERING LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Millotwn, Írország.

 6. NORDWAL S.P.A.

  Olaszország

  A NORDWAL S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Festék-őrlő és -keverő gépek, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Ora, Olaszország.

 7. ITALMEK S.R.L.

  Olaszország

  A ITALMEK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Törők és őrlők - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Malomkövek, Festék-őrlő és -keverő gépek, Malomkövek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Nuvolento, Olaszország.

 8. PACLIK , S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PACLIK , S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Festék-őrlő és -keverő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagybani piacok, Szerszámok, nem motoros, Nagybani piacok, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Dubenec, Cseh Köztársaság.

 9. SEVEN COLORS S.R.L.

  Olaszország

  A SEVEN COLORS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, Festék-őrlő és -keverő gépek, Festékek és lakkok, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Silea, Olaszország.

 10. HANSA-FARBROLLERWERK GÜNTER UNRUH

  Németország

  A HANSA-FARBROLLERWERK GÜNTER UNRUH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festék-őrlő és -keverő gépek, és Festék-őrlő és -keverő gépek. Székhelye Bargteheide, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes