• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ferroötvözetek

A keresés eredménye

Ferroötvözetek - Import export

 1. COMFER SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COMFER SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rácsrostélyok fémből, és Rácsrostélyok fémből. Székhelye Roma, Olaszország.

 2. SICUREZZA & STILE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SICUREZZA & STILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ajtók és ablakok, Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák, Épületvasalások, Ajtók és ablakok, és Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Székhelye Castelnuovo Di Porto, Olaszország.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A H.-D. AHRENS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferroötvözetek, Metal trade, Nickel alloys, Recycling of scrap metal, scrap recycling, Scrap processing, Special alloys (copper/nickel/tin), aluminium, és Aluminium compounds. Székhelye Schwelm, Németország.

 4. ARCO S.R.L.

  Olaszország

  A ARCO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is no parking bows, bike carrier, benches, és systems and equipment for car parks. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 5. PROSIDER SPA

  Olaszország

  A PROSIDER SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iron sections, iron beams, galvanized sheet metal, és drawn products. Székhelye Fornace Zarattini-Ravenna, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugália

  A CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus rugók, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, Hidraulikus rugók, és Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések. Székhelye Porto, Portugália.

 2. MALDANER

  Franciaország

  A MALDANER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alumínium és ötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, Réz és rézötvözetek, metal impregnation, Ólom és ólomötvözetek, Ferroötvözetek, és Réz és rézötvözetek. Székhelye Les-Clayes-Sous-Bois, Franciaország.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Franciaország

  A SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, Nyomás - szitanyomás, Ólom és ólomötvözetek, Horgany és ötvözetek, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Franciaország.

 4. CAST IRON

  Belgium

  A CAST IRON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, Öntöttvas csövek, cast iron, Nyersvas és különleges öntés, Öntöttvas termékek, és Öntöttvas csövek. Székhelye Beerse, Belgium.

 5. AMPERE ALLOYS

  Franciaország

  A AMPERE ALLOYS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and machinery for foundries, abrasives, és steel and alloys. Székhelye Saint-Ouen-L'aumone, Franciaország.

 1. TM IMPEX PVT LTD

  India

  A TM IMPEX PVT LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Székhelye Bhubaneswar, India.

 2. AFFIVAL SAS

  Franciaország

  A AFFIVAL SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Ferroötvözetek, Acélöntödék, Acélhuzalok és kábelek, Ferroötvözetek, és Acélöntödék. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 1. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

  A NIZI INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferroötvözetek, Ferroötvözetek, artistic and decorative foundry products, Trading in steel, és casting lubricants. Székhelye Capellen, Luxemburg.

 2. PELLIER CUIT FRERES

  Franciaország

  A PELLIER CUIT FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precision undercutting, bar turning, all metals, és Bar turning steel and metals. Székhelye Marignier, Franciaország.

 3. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

  A LS ALLOYS TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metallurgy, Manganese metal, cobalt, és nickel. Székhelye Windhof, Luxemburg.

 4. JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD.

  Kína

  A JINAN XINYU CEMENTED CARBIDE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Székhelye Jinan, Kína.

 5. GIOTTA SRL

  Olaszország

  A GIOTTA SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is storing waste, trade in metals and alloys, és car demolition. Székhelye Castone Andevenno, Olaszország.

 6. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Olaszország

  A CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machining aluminium and iron. Székhelye Agropoli, Olaszország.

 7. MITALTRADE, LLC

  Ukrajna

  A MITALTRADE, LLC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is graphite electrodes. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 8. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Németország

  A APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes és különleges acél, Rozsdamentes acél, Ferroötvözetek, Nemes- és különleges fémek, Nemes és különleges acél, Rozsdamentes acél, Ferroötvözetek, és Nemes- és különleges fémek. Székhelye Erkrath, Németország.

 1. FRATELLI MOLTENI SPA

  Olaszország

  A FRATELLI MOLTENI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sheet metal for construction work. Székhelye Monza, Olaszország.

 2. PIRAPORA STEEL

  Brazília

  A PIRAPORA STEEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nemes és minőségi acél öntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferroötvözetek, metallic silicon, aluminium alloys, iron-silicone ingots, és Ferroötvözetek. Székhelye Praia Grande, Brazília.

 3. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Németország

  A MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bronze bushings. Székhelye Tauberbischofsheim, Németország.

 4. LEMETCO GMBH

  Németország

  A LEMETCO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ferroötvözetek, és Ferroötvözetek. Székhelye Duisburg, Németország.

 5. MBE ENDUSTRI

  Törökország

  A MBE ENDUSTRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tig welders, Strip conveyors, és Precision turning. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C.

  Olaszország

  A GIAMA DI OTTAVIANI GABRIELLA E MAZZA BARBARA S.N.C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumínium és ötvözetek, iron processing, iron, Alumínium és ötvözetek, és electro-welded networks. Székhelye Poggio Torriana, Olaszország.

 7. SANTECH MAKINA

  Törökország

  A SANTECH MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nc grinding, cnc cut, Strip conveyors, és CNC processing. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Németország

  A CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coal and graphite processing, graphite electrodes, products made from pure expanded graphite, és artificial and synthetic fibre felts. Székhelye Siegen, Németország.

 9. HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD

  Kína

  A HEBEI TRUE PLATE SOLUTIONS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal plate reinforcing equipment for car bodywork, és EMCS measuring equipment. Székhelye Yuhua Distrist, Kína.

 10. C.M.P. DI BECCARI ALESSIO

  Olaszország

  A C.M.P. DI BECCARI ALESSIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Székhelye Calenzano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ferroötvözetek - Import export

Találatok száma

1227 Vállalat