• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására

A keresés eredménye

Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására - Import export

 1. EMFI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Founded in 1965, EMFI is located in Haguenau in Alsace. The company specialises in the production of adhesives and mastic for industry, construction and transport. EMFI produces polyurethane mastic, silicone mastic, hybrid, vinyl- and water-based adhesives and application equipment: guns, spatulas, combs, etc. Our research teams provide expert services to professionals in the industrial and construction sectors. Each year, we invest in new technologies to improve the performance of our workshops and products while reducing their environmental impact. Our adhesives and mastics are now essential products in the automotive and road, rail and sea transport sectors. We are proud to have obtained EcoVadis Gold, ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001 certification.

 2. BRÄNDSTRÖM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BRÄNDSTRÖM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ragasztószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, és Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Neuilly Sur Seine, Franciaország.

 3. SM COATING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SM COATING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Heinsberg, Németország.

 4. H & H MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A H & H MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Porta Westfalica, Németország.

 5. KLEI ADHESIVE MACHINERY

  Ukrajna

  A KLEI ADHESIVE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive application devices, és pneumatic presses. Székhelye Kiev, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOATEC D.T.M.

  Olaszország

  A GOATEC D.T.M., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adhesive application, és hotmelt guns. Székhelye Pineta Di Laives, Olaszország.

 2. UES AG

  Németország

  A UES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők, Hot melt application systems, Hot melt adhesive applicators, nozzles, és Tömlők. Székhelye Krefeld, Németország.

 3. BEYER & OTTO GMBH & CO. KG

  Németország

  A BEYER & OTTO GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawplate, és Pistons. Székhelye Kleinostheim, Németország.

 4. ELITE CO.,LTD

  Kína

  A ELITE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Guangzhou, Kína.

 5. INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH

  Németország

  A INNOTECH MARKETING UND KONFEKTION ROT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Bad Schönborn, Németország.

 1. NIEMES DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A NIEMES DOSIERTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Grünstadt, Németország.

 2. POLYCHEM SYSTEMS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A POLYCHEM SYSTEMS SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesives in dispersion. Székhelye Poznań, Lengyelország.

 1. SULPEN COMPANY

  Brazília

  A SULPEN COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cyanoacrylate glues, furniture fittings, és Adhesive strips. Székhelye Caxias Do Sul-Rs, Brazília.

 2. ATILLA PELISTER HOLDING A.S

  Törökország

  A ATILLA PELISTER HOLDING A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. A.S. EXCLUSIV

  Németország

  A A.S. EXCLUSIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hotmelt adhesive sticks, hotmelt guns, hotmelt adhesive granules, és hot-melt equipment. Székhelye Köln, Németország.

 4. LERA MELT

  Törökország

  A LERA MELT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edge gluers, hot-melt adhesives, és glues and adhesives. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ADHÉTECH

  Franciaország

  A ADHÉTECH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, industrial glues, Surface treatment, és Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Hurigny, Franciaország.

 6. AP HOLDING

  Törökország

  A AP HOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood panel glueing machines, adhesives for wood, adhesives for boating, és non-toxic glues and adhesives. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. AKROKEM-FRANCE POLYMÈRE & COLLE

  Franciaország

  A AKROKEM-FRANCE POLYMÈRE & COLLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Polimerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, és chemical adhesives. Székhelye Vertou, Franciaország.

 8. FRABO KIMYASAL MADDELER SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A FRABO KIMYASAL MADDELER SAN. VE TIC. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesives for shoe factories. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK

  Németország

  A HERBERT SCHÄFER KLEBETECHNIK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hot-melt adhesive. Székhelye Sandhausen, Németország.

 2. PIERRE SOLIDE DESIGN

  Franciaország

  A PIERRE SOLIDE DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic sheets, Cast stones, composite materials with resins, és wholesale of bathroom accessories. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. FOCKE MELER GLUING SOLUTIONS

  Spanyolország

  A FOCKE MELER GLUING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gluing machines for bookbinding, industrial gluing machines, és machinery for gluing paper and cardboard items. Székhelye Arazuri/navarra, Spanyolország.

 4. ROBATECH

  Franciaország

  A ROBATECH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, glues and adhesives, sizing, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, és hotel melt adhesives. Székhelye Chauvoncourt, Franciaország.

 5. QCUBO, LDA.

  Portugália

  A QCUBO, LDA., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Paços De Ferreira, Portugália.

 6. WINKEL ADHESIVES, SEALANTS & LUBRICANTS

  Törökország

  A WINKEL ADHESIVES, SEALANTS & LUBRICANTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. KLEBE ANLAGEBAUTEILE AG

  Svájc

  A KLEBE ANLAGEBAUTEILE AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők, Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, és Tranzit-szállítmányozók és vámkezelők. Székhelye Münchenstein, Svájc.

 8. LAK SYSTEME GMBH

  Németország

  A LAK SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Gépek és készülékek - használt és felújított, Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Solingen, Németország.

 9. THE SKSHU COATINGS CO.,LTD

  Kína

  A THE SKSHU COATINGS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesive. Székhelye Putian, Kína.

 10. LTECH GMBH

  Németország

  A LTECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és készülékek - használt és felújított, Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Gépek és készülékek - használt és felújított, Gyanták, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, és Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Mettmann, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes