• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • feldarabolt hús

A keresés eredménye

Feldarabolt hús - Import export

 1. HOREMEAT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A HOREMEAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Feldarabolt hús, Borjú - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Darabolt hús és friss baromfi, Feldarabolt hús, Borjú - Hentesáru, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Mouscron, Belgium.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Románia

  A OPTIMEAT LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és húsáruk, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Feldarabolt hús, fat, Sertés - Hentesáru, Feldarabolt hús, és carcasses. Székhelye Bucharest, Románia.

 3. SARL MARASSÉ

  Franciaország

  A SARL MARASSÉ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Székhelye Layrac, Franciaország.

 4. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgium

  A QUALITY MEAT RENMANS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, Feldarabolt hús, butcher's shop, fresh butchered products, Marha - Hentesáru, és Feldarabolt hús. Székhelye Saint-Symphorien, Belgium.

 5. GOOD MEAT

  Belgium

  A GOOD MEAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marha - Hentesáru, Feldarabolt hús, Marha - Hentesáru, és Feldarabolt hús. Székhelye Bruxelles, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FRESH CONCEPT

  Belgium

  A FRESH CONCEPT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús és hentesáru, Food packaging, Packaging for meat, és Hús és hentesáru. Székhelye Marcinelle, Belgium.

 2. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

  A ABATTOIR ETTELBRUCK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök húsárugyártásra, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, abattoirs, Butchers - meat, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Ettelbruck, Luxemburg.

 3. AGNEAUX MACQUET

  Franciaország

  A AGNEAUX MACQUET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lambs. Székhelye Fruges, Franciaország.

 4. BOUSQUET VIANDE

  Franciaország

  A BOUSQUET VIANDE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, Juh - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Hús- és hentesáruk, beef, és Juh - Hentesáru. Székhelye Luc La Primaube, Franciaország.

 5. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Franciaország

  A HOEGGER ALPINA FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Székhelye Sainte-Marie-Aux-Mines, Franciaország.

 1. CONTINENTAL DESOSS

  Franciaország

  A CONTINENTAL DESOSS, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abattoirs, Chicken slaughtering, pork abattoirs, és fresh meat export. Székhelye Bourg En Bresse, Franciaország.

 2. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanyolország

  A INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Székhelye Ribarroja Del Turia, Spanyolország.

 1. MEAT ASSISTANCE

  Belgium

  A MEAT ASSISTANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőházak, Gépek és eszközök, vágóhídi, Feldarabolt hús, industrial hygiene, Hűtőházak, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Feldarabolt hús. Székhelye Sautin, Belgium.

 2. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgium

  A P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beef, pork, és deli meats. Székhelye Sankt Vith, Belgium.

 3. WORLD-TRADE

  Belgium

  A WORLD-TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sale of livestock, meats, és beef. Székhelye Fleurus, Belgium.

 4. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgium

  A WILDHANDEL VERMEERSCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Feldarabolt hús, Hús- és hentesáruk, Feldarabolt hús, ready-to-cook game, és dressed game products. Székhelye Torhout, Belgium.

 5. CONDROZ GIBIER

  Belgium

  A CONDROZ GIBIER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, wild game, game, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Ciney, Belgium.

 6. DISPOSABLENET

  Hollandia

  A DISPOSABLENET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kesztyűk, Egészségügyi berendezések, wholesale meats, dentist, Kesztyűk, és Egészségügyi berendezések. Székhelye Krimpen A/d Ijssel, Hollandia.

 7. BOUSQUET A. SARL

  Franciaország

  A BOUSQUET A. SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Feldarabolt hús, wholesale meats, és machines for cutting and slicing meats. Székhelye Luc La Primaube, Franciaország.

 8. SANDRA SP.ZO.O

  Lengyelország

  A SANDRA SP.ZO.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés, chicken, poultry for slaughter, poultry, és Állattenyésztés. Székhelye Lędziny, Lengyelország.

 1. FOOD 2000 S. L.

  Spanyolország

  A FOOD 2000 S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pork, és kebabs. Székhelye Peñacastillo-Cantabria, Spanyolország.

 2. RXM TRADING

  Brazília

  A RXM TRADING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen beef, meats, és beef. Székhelye Sao Paulo, Brazília.

 3. BEAUVAL

  Belgium

  A BEAUVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai, Feldarabolt hús, Lamb, fresh butchered products, és Húsdaráló-berendezések, nagykonyhai. Székhelye Lessines, Belgium.

 4. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Németország

  A NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, és Feldarabolt hús. Székhelye München, Németország.

 5. LIMOPLAST

  Bosznia-Hercegovina

  A LIMOPLAST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal, és cutting. Székhelye Gradacac, Bosznia-Hercegovina.

 6. L-B-VIANDES

  Franciaország

  A L-B-VIANDES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sertés - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Feldarabolt hús, Sertés - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Lamb, és Feldarabolt hús. Székhelye Ploeren, Franciaország.

 7. A. LONHIENNE

  Belgium

  A A. LONHIENNE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, abattoirs, Lamb, és Feldarabolt hús. Székhelye Liège, Belgium.

 8. VENAISON DE LA TENSCH

  Franciaország

  A VENAISON DE LA TENSCH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deli meats, és french meats. Székhelye Francaltroff, Franciaország.

 9. EURO MEAT GROUP

  Belgium

  A EURO MEAT GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abattoirs, és abattoir with agreed store. Székhelye Mouscron, Belgium.

 10. GROUPE BIGARD SA

  Franciaország

  A GROUPE BIGARD SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feldarabolt hús, Marha - Hentesáru, Sertés - Hentesáru, Feldarabolt hús, Marha - Hentesáru, fresh sheep meat, és Sertés - Hentesáru. Székhelye Quimperle, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes