• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fejőstehenek

A keresés eredménye

Fejőstehenek - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Dánia

  Verified by europages badge

  A KURT NISGAARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Szarvasmarha, Sertés, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Fejőstehenek, és minks. Székhelye Skjern, Dánia.

 2. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algéria

  A SARL ALGERIAN BOVINES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Alger, Algéria.

 3. SIM HOLLAND B.V.

  Hollandia

  A SIM HOLLAND B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Sliedrecht, Hollandia.

 4. MARTÍNEZ IDI

  Spanyolország

  A MARTÍNEZ IDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Manises, Spanyolország.

 5. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Németország

  A ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye München, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BONAT

  Olaszország

  A BONAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is parmigiano reggiano, és vacuum-packed reggiano parmesan. Székhelye Montechiarugolo, Olaszország.

 2. EVAGRI

  Franciaország

  A EVAGRI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is web services with added value. Székhelye Saint Meen Le Grand, Franciaország.

 3. FRISONA GMBH

  Németország

  A FRISONA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk sheep. Székhelye Elsflet, Németország.

 4. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Egyesült Királyság

  A FOREVER HORSES EUROPE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goats, bulls, és Heifers. Székhelye Kirk Michael, Egyesült Királyság.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Franciaország

  A EURL LE LIEVRE LUC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Fejőstehenek, cattle for slaughter, breeding cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, és Fejőstehenek. Székhelye Le Roc Saint Andre, Franciaország.

 1. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Németország

  A IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, és Fejőstehenek. Székhelye Duesseldorf, Németország.

 2. MACHINERY WORLD

  Egyesült Királyság

  A MACHINERY WORLD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for dairy products, agri-food product machinery, cream and whey separators for the dairy industry, és receiving systems and equipment for the dairy industry. Székhelye Leicestershire, Egyesült Királyság.

 1. NEMEGHEER

  Belgium

  A NEMEGHEER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, és Fejőstehenek. Székhelye Tielt, Belgium.

 2. COW-SHOP APS

  Dánia

  A COW-SHOP APS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Fejőgépek és - eszközök, milking systems, Fejőstehenek, és Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Aabenraa, Dánia.

 3. FARMLAND AD

  Bosznia-Hercegovina

  A FARMLAND AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Cow's milk, Fejőstehenek, manufacture of organic fertilisers, és animal feed. Székhelye Nova Topola, Bosznia-Hercegovina.

 4. BOVI-DENMARK A/S

  Dánia

  A BOVI-DENMARK A/S, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Rødding, Dánia.

 5. IMPORTFRISONA SLU

  Spanyolország

  A IMPORTFRISONA SLU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye León, Spanyolország.

 6. BLUEBELL EXIM

  India

  A BLUEBELL EXIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Ahmedabad, India.

 7. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Törökország

  A GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, Tejtermékek, Milking machines, friss tej, és Tejtermékek. Székhelye Konya, Törökország.

 8. FERMEDOUBS

  Franciaország

  A FERMEDOUBS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk cows, és Heifers. Székhelye L'isle Sur Le Doubs, Franciaország.

 1. NUTRIWEB

  Réunion

  A NUTRIWEB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feeding problems, és milk cows. Székhelye ST LEU, Réunion.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Németország

  A AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Juh és kecske, Répa (zöldség), Fejőstehenek, Juh és kecske, és Répa (zöldség). Székhelye Mühlberg, Németország.

 3. CENTRUM HURTOWE PASZ

  Lengyelország

  A CENTRUM HURTOWE PASZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fodder, és Premixes for pigs. Székhelye Mogilno, Lengyelország.

 4. ASCOL

  Spanyolország

  A ASCOL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Genetics. Székhelye Cenero-Gijón, Spanyolország.

 5. KUIPERS AGRISHOP

  Hollandia

  A KUIPERS AGRISHOP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is do-it-yourself items. Székhelye Marrum, Hollandia.

 6. ARNAOUM COMPANY

  Ukrajna

  A ARNAOUM COMPANY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, sunflower oil, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ukrajna.

 7. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Törökország

  A KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic milking machines, és automatic milking systems. Székhelye Sivas, Törökország.

 8. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  Kína

  A TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Taian, Kína.

 9. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Kína

  A WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Székhelye Shanghai, Kína.

 10. M. J. ASSOCIATES

  India

  A M. J. ASSOCIATES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőstehenek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cattle feed, és animal food meals. Székhelye Ahmedabad, India.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes