• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fejőgépek és - eszközök

A keresés eredménye

Fejőgépek és - eszközök - Import export

 1. BELGOMILK IA SA

  Görögország

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is a leading organization in the field of agriculture and livestock breeding. Established in 1996, the company has over 25 years of experience in commercial activities. In 2005, the company invested in the future and created a dedicated team of executives to develop a new production unit that specializes in a wide range of categories. The company offers affordable livestock units, conventional buildings, warehouses, milking parlors, traps, feeding belts, grinders, silos, cheese dairies and cooling tanks. The company works with several high-quality livestock breeds, including Lacaune Sheep, ASSAF, and Friesland to provide the best possible milk products. The company also uses TYROBOX®, an advanced system that helps ensure the quality and safety of its products: It's the ability to install a ready-made BOX (container) type cheese dairy, ready for operation, with modern machinery and the ability to produce 1500lt of milk per day. The verticalization of production is an economic solution offered by the construction of a small cheese dairy in a container-type space. The simplification of the cheese making process gives the opportunity to the owner to become independent and autonomous in terms of the disposal of the finished goods and bypasses suppliers or intermediaries. Finally, the majority of producers have the option of installing, at a more affordable cost, a small and flexible unit, provided by the Community directives instead of constructing a building.

 2. AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Milking machines, milking systems, accessories for milking machines, és automatic milking systems. Székhelye Nilüfer, Törökország.

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Törökország

  A ALCHEMIST TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók személygépkocsikhoz, Fejőgépek és - eszközök, Permetező öntözőberendezések, Utánfutók személygépkocsikhoz, pivots, Fejőgépek és - eszközök, és Permetező öntözőberendezések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőberendezések, automata. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Fejőgépek és - eszközök, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, box equipment, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Fejőgépek és - eszközök, és Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Székhelye Konya, Törökország.

 5. ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS

  Törökország

  A ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Milking machines, accessories for milking machines, automatic milking machines, és milking systems. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş.

  Törökország

  A ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and equipment for producing cream, butter and yoghurt. Székhelye Kayseri, Törökország.

 2. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanyolország

  A INDUSTRIAS DE BERANGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, milking systems, automatic milking systems, Fejőgépek és - eszközök, és Milking machines. Székhelye Urduliz-Vizcaya, Spanyolország.

 3. THEOHARIDIS S.A.

  Görögország

  A THEOHARIDIS S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, cardan shafts, farm mower, Fejőgépek és - eszközök, és ploughs and soil-working machinery. Székhelye Kalochori, Görögország.

 4. AGROMASTERS LTD

  Görögország

  A AGROMASTERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, milking systems, és Hűtőtartályok. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 5. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Németország

  A AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Itatók, Istálló berendezések, Itatók, Wicker fences, és Istálló berendezések. Székhelye Lübben, Németország.

 1. DUTCH MILK FILTERS

  Hollandia

  A DUTCH MILK FILTERS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Folyadékszűrők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, és Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Joure, Hollandia.

 2. EGE SUT TEKNOLOJILERI

  Törökország

  A EGE SUT TEKNOLOJILERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE

  Törökország

  A MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, fertilizer spreaders, Fejőgépek és - eszközök, és atomizers for agricultural machines. Székhelye Konya, Törökország.

 2. J. DELGADO SA

  Spanyolország

  A J. DELGADO SA, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, automatic milking systems, milking halls, és accessories for milking machines. Székhelye SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Spanyolország.

 3. KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. AGRODEL, LDA.

  Portugália

  A AGRODEL, LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, high voltage cattle fencing, és Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Ponta Delgda, Portugália.

 5. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Törökország

  A LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Istállótisztítás - gépek és eszközök, sewage pumps, box equipment, air ventilation systems for stables, és Istállótisztítás - gépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. FIC SPA

  Olaszország

  A FIC SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Székhelye Mese, Olaszország.

 7. SUPEREX CLAMPS

  India

  A SUPEREX CLAMPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rögzítő-pántok, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, clamps, Fejőgépek és - eszközök, Hose clamps, és galvanized clamps. Székhelye New Delhi, India.

 8. TAMAM MILKING TECHNOLOGIES

  Törökország

  A TAMAM MILKING TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Milking machines, accessories for milking machines, automatic milking machines, és farm equipment. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. ARDEN MILKING TECHNOLOGIES

  Törökország

  A ARDEN MILKING TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. MELKZENTER

  Luxemburg

  A MELKZENTER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Karbantartó vállalatok, ipari, Fejőgépek és - eszközök, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Karbantartó vállalatok, ipari, és floor coverings. Székhelye Angelsberg, Luxemburg.

 3. FELIX INTERNATIONAL

  Törökország

  A FELIX INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Dubai, Törökország.

 4. AS METAL KALIP

  Törökország

  A AS METAL KALIP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, Korlátok és mellvédek, spare parts for farm machinery, accessories for milking machines, Fejőgépek és - eszközök, és Korlátok és mellvédek. Székhelye Konya, Törökország.

 5. DELAVAL

  Belgium

  A DELAVAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic milking systems, és automatic milking machines. Székhelye Gent, Belgium.

 6. OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA

  Törökország

  A OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Milking machines, accessories for milking machines, automatic milking machines, és milking systems. Székhelye Konya, Törökország.

 7. SÜTKAR

  Törökország

  A SÜTKAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Konya, Törökország.

 8. VESA MILKING MACHINES

  Törökország

  A VESA MILKING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for milking machines, és processed milk. Székhelye Bursa, Törökország.

 9. BEYSAN MACHINES

  Törökország

  A BEYSAN MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is homogenizers, high pressure homogenizers, és homogenizers for the dairy industry. Székhelye Izmir, Törökország.

 10. BELGOMILK

  Görögország

  A BELGOMILK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajtgyári gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőgépek és - eszközök, receiving systems and equipment for the dairy industry, és Fejőgépek és - eszközök. Székhelye Thesssaloniki, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes