• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • fatüzelő berendezések- ipari

A keresés eredménye

Fatüzelő berendezések- ipari - Import export

  1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

    Lengyelország

    Verified by europages badge

    A GROS SMOKEHOUSES POLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Pácoló eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Cooking systems for butcheries, és meat smoking equipment. Székhelye Goczałkowice Zdrój, Lengyelország.

  2. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

    Olaszország

    Verified by europages badge

    A M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, equipment for pizzerias, PURIFIER, ovens for pizzerias, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, 2-door rotary oven, wood oven, gas ovens for pizzerias, és auxiliary ovens. Székhelye Modena, Olaszország.

  3. WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ

    Ausztria

    Verified by europages badge

    A WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Linz, Ausztria.

  4. VESTA LLC

    Oroszország

    A VESTA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, Fatüzelő berendezések, ipari, pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Medvedevo, Oroszország.

  5. EUROTECH CONCEPT

    Franciaország

    A EUROTECH CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, export of agricultrual machinery, Water Treatment Equipment, Fatüzelő berendezések, ipari, és Industrial food grade mill. Székhelye Thiais, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. SCIUMY FORNI

    Olaszország

    A SCIUMY FORNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanytűzhelyek, gas ovens for pizzerias, és Villanytűzhelyek. Székhelye Catania, Olaszország.

  2. DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

    Törökország

    A DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, industrial kitchens, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

  3. THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD.

    Egyesült Királyság

    A THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, wood burners, és Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Székhelye Bodmin, Egyesült Királyság.

  4. ALFA FORNI

    Olaszország

    A ALFA FORNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens for pizzerias, gas ovens, garden stoves, és brick oven. Székhelye Anagni, Olaszország.

  5. FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM

    Olaszország

    A FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden pizza ovens, gas ovens for pizzerias, és prefabricated wood-fired ovens. Székhelye Fagnano Olona, Olaszország.

  1. GABELLINI GIUSEPPE

    Olaszország

    A GABELLINI GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, wooden pizza ovens, Fatüzelő berendezések, ipari, wood-fired boilers, és wood stoves for civil use. Székhelye Colbordolo Di Vallefoglia, Olaszország.

  2. FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO

    Olaszország

    A FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prefabricated wood-fired ovens, és professional wood oven for food use. Székhelye Enna, Olaszország.

  1. BEROTU

    Spanyolország

    A BEROTU, tevékenységi ágazata Konyhai tűzhelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, Fatüzelő berendezések, ipari, wood burning stoves, kitchen stove, és country kitchen. Székhelye Azkoitia-Guipúzcoa, Spanyolország.

  2. FORNI NONNA ANNA

    Olaszország

    A FORNI NONNA ANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens, wood oven, gas ovens, és professional wood oven for food use. Székhelye Frosinone, Olaszország.

  3. FORNI MAGLIANO S.R.L.

    Olaszország

    A FORNI MAGLIANO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood ovens for pizzerias, gas/methane oven, és gas ovens for home use. Székhelye Campagna, Olaszország.

  4. LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K.

    Németország

    A LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Marburg, Németország.

  5. GOGEN LLC

    Oroszország

    A GOGEN LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Uszodai berendezések és felszerelések, Kandallók és kandallótartozékok, Kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Uszodai berendezések és felszerelések, és Kandallók és kandallótartozékok. Székhelye Kostroma, Oroszország.

  6. IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA

    Olaszország

    A IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood oven, barbecues, és fireplaces. Székhelye Ardea, Olaszország.

  7. GREVE PEJSECENTER

    Dánia

    A GREVE PEJSECENTER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Greve, Dánia.

  8. PEVA SERVICE SRL

    Olaszország

    A PEVA SERVICE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Collecorvino, Olaszország.

  1. MIBRASA

    Spanyolország

    A MIBRASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Palamós, Spanyolország.

  2. GIUSEPPE MELE

    Olaszország

    A GIUSEPPE MELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, fixed deck ovens, garden stoves, Fatüzelő berendezések, ipari, és gas ovens. Székhelye Pozzuoli, Olaszország.

  3. METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C.

    Olaszország

    A METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Licata, Olaszország.

  4. MAQUINAS ASAR POLLOS

    Spanyolország

    A MAQUINAS ASAR POLLOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

  5. CITY STOVE INSTALLS

    Egyesült Királyság

    A CITY STOVE INSTALLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood burning stoves, és fireplace installation. Székhelye Norwich, United Kingdom, Egyesült Királyság.

  6. HEBEI MYSUN FOOD MACHINERY CO. LTD

    Kína

    A HEBEI MYSUN FOOD MACHINERY CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Anping, Kína.

  7. THERMAGLOW LTD

    Egyesült Királyság

    A THERMAGLOW LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kokszoló kemencék, Hőkezelő kemencék, Kokszoló kemencék, és Hőkezelő kemencék. Székhelye Great Yarmouth, Egyesült Királyság.

  8. TAFER SRL

    Olaszország

    A TAFER SRL, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Fatüzelő berendezések, ipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Saludecio (Rn), Olaszország.

  9. BULLERJAN

    Lettország

    A BULLERJAN, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Sigulda, Lettország.

  10. WOOD BURNING STOVES GLASGOW

    Egyesült Királyság

    A WOOD BURNING STOVES GLASGOW, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fatüzelő berendezések- ipari - Import export

Találatok száma

18 476 Vállalat