• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fatüzelő berendezések- ipari

A keresés eredménye

Fatüzelő berendezések- ipari - Import export

 1. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, equipment for pizzerias, PURIFIER, ovens for pizzerias, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, 2-door rotary oven, wood oven, gas ovens for pizzerias, és auxiliary ovens. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. VESTA LLC

  Oroszország

  A VESTA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, Fatüzelő berendezések, ipari, pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Medvedevo, Oroszország.

 3. EUROTECH CONCEPT

  Franciaország

  A EUROTECH CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, export of agricultrual machinery, Water Treatment Equipment, Fatüzelő berendezések, ipari, és Industrial food grade mill. Székhelye Thiais, Franciaország.

 4. SCIUMY FORNI

  Olaszország

  A SCIUMY FORNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanytűzhelyek, gas ovens for pizzerias, és Villanytűzhelyek. Székhelye Catania, Olaszország.

 5. WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ

  Ausztria

  A WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Linz, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GOGEN LLC

  Oroszország

  A GOGEN LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Uszodai berendezések és felszerelések, Kandallók és kandallótartozékok, Kályhák, Kandallók, cserépkályhák tartozékok, Uszodai berendezések és felszerelések, és Kandallók és kandallótartozékok. Székhelye Kostroma, Oroszország.

 2. DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, industrial kitchens, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. FORNI MAGLIANO S.R.L.

  Olaszország

  A FORNI MAGLIANO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood ovens for pizzerias, gas/methane oven, és gas ovens for home use. Székhelye Campagna, Olaszország.

 4. FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM

  Olaszország

  A FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden pizza ovens, gas ovens for pizzerias, és prefabricated wood-fired ovens. Székhelye Fagnano Olona, Olaszország.

 5. ALFA FORNI

  Olaszország

  A ALFA FORNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens for pizzerias, gas ovens, garden stoves, és brick oven. Székhelye Anagni, Olaszország.

 1. THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD.

  Egyesült Királyság

  A THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, wood burners, és Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Székhelye Bodmin, Egyesült Királyság.

 2. FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO

  Olaszország

  A FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prefabricated wood-fired ovens, és professional wood oven for food use. Székhelye Enna, Olaszország.

 1. LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K.

  Németország

  A LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Marburg, Németország.

 2. FORNI NONNA ANNA

  Olaszország

  A FORNI NONNA ANNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens, wood oven, gas ovens, és professional wood oven for food use. Székhelye Frosinone, Olaszország.

 3. GABELLINI GIUSEPPE

  Olaszország

  A GABELLINI GIUSEPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, wooden pizza ovens, Fatüzelő berendezések, ipari, wood-fired boilers, és wood stoves for civil use. Székhelye Colbordolo Di Vallefoglia, Olaszország.

 4. BEROTU

  Spanyolország

  A BEROTU, tevékenységi ágazata Konyhai tűzhelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, Fatüzelő berendezések, ipari, wood burning stoves, kitchen stove, és country kitchen. Székhelye Azkoitia-Guipúzcoa, Spanyolország.

 5. GREVE PEJSECENTER

  Dánia

  A GREVE PEJSECENTER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Greve, Dánia.

 6. IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA

  Olaszország

  A IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood oven, barbecues, és fireplaces. Székhelye Ardea, Olaszország.

 7. PEVA SERVICE SRL

  Olaszország

  A PEVA SERVICE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Collecorvino, Olaszország.

 8. MIBRASA

  Spanyolország

  A MIBRASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Palamós, Spanyolország.

 1. GIUSEPPE MELE

  Olaszország

  A GIUSEPPE MELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, fixed deck ovens, garden stoves, Fatüzelő berendezések, ipari, és gas ovens. Székhelye Pozzuoli, Olaszország.

 2. CITY STOVE INSTALLS

  Egyesült Királyság

  A CITY STOVE INSTALLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood burning stoves, és fireplace installation. Székhelye Norwich, United Kingdom, Egyesült Királyság.

 3. MAQUINAS ASAR POLLOS

  Spanyolország

  A MAQUINAS ASAR POLLOS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 4. METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C.

  Olaszország

  A METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Licata, Olaszország.

 5. WOOD BURNING STOVES GLASGOW

  Egyesült Királyság

  A WOOD BURNING STOVES GLASGOW, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 6. ISODOR APS

  Dánia

  A ISODOR APS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Ishøj, Dánia.

 7. WOOD FIRED OVEN

  Olaszország

  A WOOD FIRED OVEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Anagni, Olaszország.

 8. THERMAGLOW LTD

  Egyesült Királyság

  A THERMAGLOW LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fatüzelő berendezések, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kokszoló kemencék, Hőkezelő kemencék, Kokszoló kemencék, és Hőkezelő kemencék. Székhelye Great Yarmouth, Egyesült Királyság.

 9. TAFER SRL

  Olaszország

  A TAFER SRL, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, Fatüzelő berendezések, ipari, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Saludecio (Rn), Olaszország.

 10. STOETEK APS

  Dánia

  A STOETEK APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fatüzelő berendezések, ipari, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Vojens, Dánia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fatüzelő berendezések- ipari - Import export

Találatok száma

18 374 Vállalat