• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • falemezgyártógépek

A keresés eredménye

Falemezgyártógépek - Import export

 1. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Egyesült Királyság

  A STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Gosport, Egyesült Királyság.

 2. LOCHTEN & GERMEAU

  Belgium

  A LOCHTEN & GERMEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood fibre insulating panels, environmentally-friendly parquet, wooden door, és laminated wooden stretchers. Székhelye Forest, Belgium.

 3. OFEC

  Olaszország

  A OFEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Székhelye Scansano, Olaszország.

 4. SOUNIQ SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A SOUNIQ SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brushes, és extention brush. Székhelye Bielsko-Biała, Lengyelország.

 5. SMELA WOOD

  Ukrajna

  A SMELA WOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Smila, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DECK ART MACHINES

  Szerbia

  A DECK ART MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is special woodworking machines, és complete woodworking lines. Székhelye Vrbas, Szerbia.

 2. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Olaszország

  A MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Facsiszológépek, Falemezgyártógépek, Facsiszológépek, machines for making wood frames, és wood painting systems and machines. Székhelye Sinalunga, Olaszország.

 3. GLOBAL FILTERS LTD

  Egyesült Királyság

  A GLOBAL FILTERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, és air filtration system. Székhelye Verwood, Egyesült Királyság.

 4. CARLENS

  Belgium

  A CARLENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Fapadlók és parketta, Falemezgyártógépek, Fapadlók és parketta, wall coverings, és heat insulation. Székhelye Aarschot, Belgium.

 5. ALOIS DENZEL KG

  Németország

  A ALOIS DENZEL KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Falemezgyártógépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, és Falemezgyártógépek. Székhelye Wertingen, Németország.

 1. WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Székhelye Weihai, Amerikai Egyesült Államok.

 2. HEINDL HANDELS GMBH

  Ausztria

  A HEINDL HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, log band saw, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Wien, Ausztria.

 1. KORENA

  Litvánia

  A KORENA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 2. KENNEDY GRINDING LTD

  Egyesült Királyság

  A KENNEDY GRINDING LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Craven Arms, Egyesült Királyság.

 3. CROSS & MORSE

  Egyesült Királyság

  A CROSS & MORSE, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 4. A1 SCALES LTD

  Egyesült Királyság

  A A1 SCALES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Falemezgyártógépek, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Gateshead, Egyesült Királyság.

 5. XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P.

  Görögország

  A XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden interior furnishings, és furnishings and commercial shelving. Székhelye Nea Kios Nafplion, Görögország.

 6. AGRIPLANET

  Románia

  A AGRIPLANET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Székhelye Santandrei, Románia.

 7. VALE GARDENS LTD

  Egyesült Királyság

  A VALE GARDENS LTD, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Falemezgyártógépek, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Evesham, Egyesült Királyság.

 8. BLADEN BOX LTD

  Egyesült Királyság

  A BLADEN BOX LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Mansfield, Egyesült Királyság.

 1. DRILLTECH SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A DRILLTECH SERVICES LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 2. PROTON PACKAGING

  Egyesült Királyság

  A PROTON PACKAGING, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 3. CARBONATION TECHNIQUES LTD

  Egyesült Királyság

  A CARBONATION TECHNIQUES LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Telford, Egyesült Királyság.

 4. JAMES LAW (CHEMICALS) LTD

  Egyesült Királyság

  A JAMES LAW (CHEMICALS) LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Rochdale, Egyesült Királyság.

 5. WINCHESTER GARDEN MACHINERY LTD

  Egyesült Királyság

  A WINCHESTER GARDEN MACHINERY LTD, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Falemezgyártógépek, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Winchester, Egyesült Királyság.

 6. CASCADE WATER SYSTEMS LTD

  Egyesült Királyság

  A CASCADE WATER SYSTEMS LTD, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Barnsley, Egyesült Királyság.

 7. G & T RESOURCES

  Egyesült Királyság

  A G & T RESOURCES, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Harrow, Egyesült Királyság.

 8. THE GEMTREE

  Egyesült Királyság

  A THE GEMTREE, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 9. SUN AUTOMATION PLC

  Egyesült Királyság

  A SUN AUTOMATION PLC, tevékenységi ágazata Falemezgyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, üvegipari -, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, üvegipari -. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 10. BEN JOHNSON LTD

  Egyesült Királyság

  A BEN JOHNSON LTD, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Falemezgyártógépek, és Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Shaftesbury, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes