• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fakádak

A keresés eredménye

Fakádak - Import export

 1. BARRICASDEMADERA S.L.

  Spanyolország

  A BARRICASDEMADERA S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fakádak. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. EYWA WOOD ART

  Törökország

  A EYWA WOOD ART, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barrels, és mulled wine. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. FASSBÜTTNEREI WEIS UND FASSHANDEL E.K

  Németország

  A FASSBÜTTNEREI WEIS UND FASSHANDEL E.K, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wooden gift items, wooden garden furniture, ball cocks, és jars. Székhelye Bad Staffelstein, Németország.

 4. ELWAFA2

  Egyiptom

  A ELWAFA2, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Transportation of used cars. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 5. JAC BLOM BV

  Hollandia

  A JAC BLOM BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper coated tanks, és flower boxes. Székhelye Alphen Aan Den Rijn, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C.

  Olaszország

  A CASA DELLA BOTTE S.A.S. DI COSER FRANCO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Aldeno, Olaszország.

 2. RENZI FRANCESCO

  Olaszország

  A RENZI FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Modena, Olaszország.

 3. LE BOIS CINTRE DU BOCAGE

  Franciaország

  A LE BOIS CINTRE DU BOCAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Székhelye St Hilaire le Vouhis, Franciaország.

 4. HENRIOD PAOLO

  Olaszország

  A HENRIOD PAOLO, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Nus, Olaszország.

 5. FOUDRERIE FRANÇOIS

  Franciaország

  A FOUDRERIE FRANÇOIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Székhelye Brive La Gaillarde, Franciaország.

 1. WILDTUBS

  Litvánia

  A WILDTUBS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Székhelye Eigirgalos K., Litvánia.

 2. IL CERCHIO E LA BOTTE DI AQUIL ABDELLAH

  Olaszország

  A IL CERCHIO E LA BOTTE DI AQUIL ABDELLAH, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Voghera, Olaszország.

 1. D'AMBROSIO BOTTI DI CARMINE D'AMBROSIO

  Olaszország

  A D'AMBROSIO BOTTI DI CARMINE D'AMBROSIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Sarno, Olaszország.

 2. SIACE S.A.S. DI GRANZOTTO D. & C.

  Olaszország

  A SIACE S.A.S. DI GRANZOTTO D. & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémhordók és -tartályok, Borerjesztőkádak, Fémhordók és -tartályok, és Borerjesztőkádak. Székhelye Pramaggiore, Olaszország.

 3. NEROS LIMITED

  Amerikai Egyesült Államok

  A NEROS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fakádak. Székhelye Louisiana, Amerikai Egyesült Államok.

 4. MITTELBERGER CO. OHG DES MITTELBERGER MARKUS

  Olaszország

 5. EUROMEDITERRANEO S.R.L.

  Olaszország

 6. BOURHETTAR MOHAMMED

  Olaszország

 7. BONAZZI LEO DI BONAZZI PAOLO

  Olaszország

 8. GRAZIANO M. E A. S.A.S.

  Olaszország

 1. DESSOLIS SALVATORE

  Olaszország

 2. SEGHERIA LINEA BOTTI GEREMIA

  Olaszország

 3. G.I.BO. DI BRUNELLI LUCA

  Olaszország

 4. MASTRO BOTTAIO S.R.L.

  Olaszország

 5. DE ROSA LUCIANO

  Olaszország

 6. FRATELLI ROMUALDI MASTRI BOTTAI S.R.L.

  Olaszország