• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fagylalt és parfé

A keresés eredménye

Fagylalt és parfé - Import export

 1. SEVAROME

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Sevarome's activities are centred around the creation and production of sweet food flavourings (vanilla, coffee, lemon, strawberry, spices, fruits, flowers, specialities), savoury food flavourings (sauce starters and seasonings), nut-based preparations (pistachios, hazelnuts, seasoned mixes), other ingredients (vanilla pods, food colourings, stabilisers, thickening agents, etc.). Food flavourings for the manufacture of high-end food products, we work with the leading chefs and market the best applications so ensure you have the best success. Our philosophy is a passion for flavour, results and customer satisfaction. SEVAROME: French creation and production of food flavourings for ice cream, food flavourings for sorbets, food flavourings for chocolate, food flavourings for health products, food flavourings for tea, food flavourings for coffee, food flavourings for infusions, flavourings and natural flavourings, food colourings.

 2. LA NUOVA TRADIZIONE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  La Nuova Tradizione srl is a company that comes form the work that has been carried out by a group of specialists. In a professional way, they have defined a new semi-finished product line that will provide valuable help to the ice-cream makers' creativity. La Nuova Tradizione is committed to assuring consistent quality and provide its artisan partners with cutting-edge ingredients and tools its that help to overcome any technical problem.

 3. JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JULE UND FLO DER TELTOMALZ GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Teltow, Németország.

 4. JACK WOOD STICKS EUROPE

  Portugália

  Verified by europages badge

  A JACK WOOD STICKS EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is icecream sticks, accessories for ice-cream shops, wood ice cream sticks, wooden sticks, paddle sticks, frozen treat sticks, Paddle pop sticks, Manufacturer wooden sticks, és online ice cream stick store. Székhelye Cascais, Portugália.

 5. GILFI

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GILFI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagylalt és parfé, Ice-cream manufacturer, Fagylalt és parfé, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, és Ice-cream supplier. Székhelye Francorchamps, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EXQUIS MOCHI

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EXQUIS MOCHI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Levallois-Perret, Franciaország.

 2. ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A ICE CREAM FACTORY KHLADOPROM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jégkrémgépek, vendéglátóipari, Visable supports the Ukrainian companies, ice cream, packaged ice-cream, low-calorie ice-cream, Jégkrémgépek, vendéglátóipari, ice cream makers , Distribution of food products, és Food Manufacturer. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 3. MOCHIRI

  Franciaország

  A MOCHIRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gourmet ice cream desserts, ice-cream dessert, Asian cookers, és frozen foods - production. Székhelye La Ciotat, Franciaország.

 4. ALEMANY SA

  Spanyolország

  A ALEMANY SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Malgrat De Mar, Spanyolország.

 5. EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI

  Németország

  A EISPRODUKTION PALATINI INH. ROBERTO PALATINI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 1. JELLY ICE

  Olaszország

  A JELLY ICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hand-made ice-cream, supplies for ice-cream parlours, frosted candies, és extra virgin olive oil. Székhelye San Salvatore Telesino, Olaszország.

 2. EISQUEEN GMBH

  Németország

  A EISQUEEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Berlin, Németország.

 1. LA CIALCON SRL

  Olaszország

  A LA CIALCON SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice-cream wafers, és waffle ice-cream cones. Székhelye Silea, Olaszország.

 2. BRUNO GELATO GMBH

  Németország

  A BRUNO GELATO GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Rhauderfehn, Németország.

 3. HELADOS SAN MARTIÑO

  Spanyolország

  A HELADOS SAN MARTIÑO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye A Coruña, Spanyolország.

 4. ANTICO EREMO SPA

  Olaszország

  A ANTICO EREMO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice-cream ingredients, és granita. Székhelye Berlingo, Olaszország.

 5. EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI

  Németország

  A EISWAGEN.DE INH. ANTONIO GALATI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Kassel, Németország.

 6. HANSELEGRETEL

  Olaszország

  A HANSELEGRETEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food-grade supplies for bars, chocolate bars, és Hand crafted chocolate. Székhelye Roma, Olaszország.

 7. TILIZ

  Franciaország

  A TILIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Rennes, Franciaország.

 8. GELAMOR GMBH

  Németország

  A GELAMOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Geseke, Németország.

 1. TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE

  Egyesült Királyság

  A TONIBELL - ICE CREAM VAN HIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Kent, Egyesült Királyság.

 2. CAPORASO GROUP SRL

  Olaszország

  A CAPORASO GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spreadable fruit creams, semi-finished products for ice cream bars, hazel nut pastries, és supplies for ice cream bars. Székhelye Casamarciano, Olaszország.

 3. CONSOANTES TROPICAIS LDA.

  Portugália

  A CONSOANTES TROPICAIS LDA., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fruit pulps, és frozen fruit. Székhelye Amora, Portugália.

 4. SABUMA

  Spanyolország

  A SABUMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. GLOBAL TRIBE LDA

  Portugália

  A GLOBAL TRIBE LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Alpiarça, Portugália.

 6. BARQUILLOS GONZALO RÍOS

  Spanyolország

  A BARQUILLOS GONZALO RÍOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Keksz és teasütemény, ice-cream wafers, Keksz és teasütemény, ice-cream wafer biscuits, és wafers. Székhelye Santander-Cantabria, Spanyolország.

 7. GELATI GRAZIOSI

  Olaszország

  A GELATI GRAZIOSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for ice-cream parlours. Székhelye Segrate, Olaszország.

 8. PROFESSIONE GELATIERE

  Olaszország

  A PROFESSIONE GELATIERE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Székhelye Roma, Olaszország.

 9. GIUSO GUIDO SPA

  Olaszország

  A GIUSO GUIDO SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-finished items, ice cream, és Ingredients. Székhelye Bistagno, Olaszország.

 10. GLACES DES ALPES

  Franciaország

  A GLACES DES ALPES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice creams and sorbets. Székhelye Allonzier La Caille, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fagylalt és parfé - Import export

Találatok száma

1 094 Vállalat