• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fagyasztva szárított zöldség

A keresés eredménye

Fagyasztva szárított zöldség - Import export

 1. PANFRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PANFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. MLB BIOTRADE

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A MLB BIOTRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Aszaltgyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, és powder flavourings. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Törökország

  A TALIA GIDA A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hőkezelt konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított gyümölcs, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ANÜMKA NUTRITION

  Szlovákia

  A ANÜMKA NUTRITION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, wholesale organic foods, dried fruit, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Hrubý Šúr, Szlovákia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CRÉALINE SAS

  Franciaország

  A CRÉALINE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is processed fruit products. Székhelye Lessay, Franciaország.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Németország

  A FREEZE-DRY FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Greven, Németország.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  Izland

  A ICELAND FREEZE DRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított hús, Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított hús, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Þorlákshöfn, Izland.

 4. DELISHUS SERVICES OY

  Finnország

  A DELISHUS SERVICES OY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is distributors of fresh vegetables, basmati rice, és hard wheat flour. Székhelye Helsinki, Finnország.

 5. ROOMKOETJE

  Belgium

  A ROOMKOETJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított zöldség, és products for restoration. Székhelye Wilrijk, Belgium.

 1. FOODSTREAM.CATERING

  Szaúd-Arábia

  A FOODSTREAM.CATERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is edible vegetable oils. Székhelye Jeddah, Szaúd-Arábia.

 2. VIN KON S A

  Lengyelország

  A VIN KON S A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcs- és zöldséglevek, Italsűrítmények, Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcs- és zöldséglevek, és Italsűrítmények. Székhelye Konin, Lengyelország.

 1. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Kína

  A LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated garlic, és wholesale organic foods. Székhelye Bahu Town, Linyi City, Kína.

 2. DEJAEGHERE

  Belgium

  A DEJAEGHERE, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Fagyasztva szárított zöldség, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Langemark, Belgium.

 3. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Kína

  A CREEKBAY INDUSTRIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged garlic. Székhelye qingdao, Kína.

 4. MAN POWER EXPORT

  India

  A MAN POWER EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Coimbatore, India.

 5. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Kína

  A QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Qingdao, Kína.

 6. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  Kína

  A RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated vegetables. Székhelye Rizhao, Kína.

 7. FRIALL S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FRIALL S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Burgonyatermékek, Fagyasztva szárított zöldség, és Burgonyatermékek. Székhelye Tabor, Cseh Köztársaság.

 8. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  Kína

  A LINSHU EVERGREEN CO.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Shandong, Kína.

 1. SAN MARTINO

  Szerbia

  A SAN MARTINO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Kragujevac, Szerbia.

 2. KOMA IMPORT

  Törökország

  A KOMA IMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenya

  A TWIN-SMART AGENCIES, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh vegetables, és fresh fruit. Székhelye Nakuru, Kenya.

 4. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  India

  A SHALIMAR FOOD PRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dehydrated vegetables, és spices. Székhelye Dhule, India.

 5. BORDE SA

  Franciaország

  A BORDE SA, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Saugues, Franciaország.

 6. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PEAK INGREDIENTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség-savanyúság konzervek, Fagyasztva szárított gyümölcs, Zöldség-savanyúság konzervek, és Fagyasztva szárított gyümölcs. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 7. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanyolország

  A LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Tarancon, Spanyolország.

 8. EL NYRUZ

  Egyiptom

  A EL NYRUZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Aswan, Egyiptom.

 9. SODELEG

  Franciaország

  A SODELEG, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Athies Sous Laon, Franciaország.

 10. QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Qingdao, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fagyasztva szárított zöldség - Import export

Találatok száma

1 301 Vállalat