• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fagyasztva szárított zöldség

A keresés eredménye

Fagyasztva szárított zöldség - Import export

 1. PANFRUIT

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A PANFRUIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bogyós gyümölcsök, Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Biológiai - élelmiszerek, Levesek, Gombák, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Bogyós gyümölcsök, és Frozen berries. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. MLB BIOTRADE

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A MLB BIOTRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Aszaltgyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, és powder flavourings. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Törökország

  A TALIA GIDA A.S., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hőkezelt konzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Szlovákia

  A ANÜMKA NUTRITION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, wholesale organic foods, dried fruit, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Hrubý Šúr, Szlovákia.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított gyümölcs, Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított gyümölcs, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CRÉALINE SAS

  Franciaország

  A CRÉALINE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is processed fruit products. Székhelye Lessay, Franciaország.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Németország

  A FREEZE-DRY FOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, és Táplálékok és italok - összetevők, adalékok. Székhelye Greven, Németország.

 3. DELISHUS SERVICES OY

  Finnország

  A DELISHUS SERVICES OY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is distributors of fresh vegetables, basmati rice, és hard wheat flour. Székhelye Helsinki, Finnország.

 4. DEJAEGHERE

  Belgium

  A DEJAEGHERE, tevékenységi ágazata Zöldség, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Fagyasztva szárított zöldség, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Langemark, Belgium.

 5. ROOMKOETJE

  Belgium

  A ROOMKOETJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított zöldség, és products for restoration. Székhelye Wilrijk, Belgium.

 1. ICELAND FREEZE DRY

  Izland

  A ICELAND FREEZE DRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hüvelyes termés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított zöldség, Fagyasztva szárított hal, Fagyasztva szárított zöldség, és freeze-dried food products. Székhelye Þorlákshöfn, Izland.

 2. VIN KON S A

  Lengyelország

  A VIN KON S A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcskészítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcs- és zöldséglevek, Italsűrítmények, Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcs- és zöldséglevek, és Italsűrítmények. Székhelye Konin, Lengyelország.

 1. BORDE SA

  Franciaország

  A BORDE SA, tevékenységi ágazata Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek és dzsemek, Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcskonzervek és dzsemek, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Saugues, Franciaország.

 2. KOMA IMPORT

  Törökország

  A KOMA IMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 3. FRIALL S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FRIALL S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, Burgonyatermékek, Fagyasztva szárított zöldség, és Burgonyatermékek. Székhelye Tabor, Cseh Köztársaság.

 4. SAN MARTINO

  Szerbia

  A SAN MARTINO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Kragujevac, Szerbia.

 5. LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE

  Lengyelország

  A LYOVIT PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-USLUGOWO-HANDLOWE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított gyümölcs, és Fagyasztva szárított gyümölcs. Székhelye Kielce, Lengyelország.

 6. CONGELADOS EL PEDANEO SA

  Spanyolország

  A CONGELADOS EL PEDANEO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség-savanyúság konzervek, és Zöldség-savanyúság konzervek. Székhelye Archena, Spanyolország.

 7. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanyolország

  A LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Tarancon, Spanyolország.

 8. GOLDEN FOODS SA

  Spanyolország

  A GOLDEN FOODS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Las Torres De Cotillas, Spanyolország.

 1. ILERPROTEIN SL

  Spanyolország

  A ILERPROTEIN SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Almacelles, Spanyolország.

 2. SODELEG

  Franciaország

  A SODELEG, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Athies Sous Laon, Franciaország.

 3. FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH

  Németország

  A FREEZIES GEFRIERTROCKNUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Rhede, Németország.

 4. CHARISMA SRL INT.TRADING

  Olaszország

  A CHARISMA SRL INT.TRADING, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Albignasegi, Olaszország.

 5. LEGUMBRES VALLE

  Spanyolország

  A LEGUMBRES VALLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye El Coronil, Spanyolország.

 6. PEAK INGREDIENTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PEAK INGREDIENTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldség-savanyúság konzervek, Fagyasztva szárított gyümölcs, Zöldség-savanyúság konzervek, és Fagyasztva szárított gyümölcs. Székhelye Aylesbury, Egyesült Királyság.

 7. AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S.

  Törökország

  A AHI GÜVEN DONMUS GIDA KONSERVE IML. AMBALAJ SAN. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcskonzervek, Fagyasztva szárított zöldség, Gyümölcskonzervek, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Balikesir, Törökország.

 8. FILIBERTO MARTINEZ, S.A.

  Spanyolország

  A FILIBERTO MARTINEZ, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségkonzervek, és Zöldségkonzervek. Székhelye Calasparra, Spanyolország.

 9. BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S

  Törökország

  A BIDAS - GIDA SANAYI VE TICARET A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zöldségkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagyasztva szárított zöldség, és Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Bursa, Törökország.

 10. TADEJA TIBAOT S.P

  Szlovénia

  A TADEJA TIBAOT S.P, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított zöldség. Székhelye Lendava, Szlovénia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes