• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • facsiszológépek

A keresés eredménye

Facsiszológépek - Import export

 1. SCHÊNE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SCHÊNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Asztalosipari gépek és eszközök, Facsiszológépek, és Asztalosipari gépek és eszközök. Székhelye Chaineux, Belgium.

 2. KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Deburring systems, trimming, Edge rounding, Surface finishing, Deslagging, Oxide removal, Metal grinding, Metal grinding machines, és Sheet metal deburring. Székhelye Bad Oeynhausen, Németország.

 3. CIBO

  Belgium

  A CIBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható köszörűgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Csiszolókövek, Szerszámgépek fémek stancolására, Polírozógépek, fémek, Facsiszológépek, Csiszolókövek, Szerszámgépek fémek stancolására, és Polírozógépek, fémek. Székhelye Tildonk, Belgium.

 4. REHNEN GMBH & CO.KG

  Németország

  A REHNEN GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csiszolás- szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Munkapadok, Facsiszológépek, Munkapadok, breakers, és face polishers. Székhelye Heede, Németország.

 5. MISIRLI GROUP

  Törökország

  A MISIRLI GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood smoothing, grinding wheel, sanders, és grinders. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER

  Lengyelország

  A PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood processing machines, és Brush sanders for wood. Székhelye Ziebice, Lengyelország.

 2. NIJBERGEN

  Belgium

  A NIJBERGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milling, turning plastics, wood treatment machines, és woodworking. Székhelye Mechelen, Belgium.

 3. ARREGLAR PARQUET MADRID

  Spanyolország

  A ARREGLAR PARQUET MADRID, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. FK FLOOR SANDING

  Egyesült Királyság

  A FK FLOOR SANDING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. MIRKA ABRASIFS

  Franciaország

  A MIRKA ABRASIFS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood smoothing, abrasive and polishing products, és abrasives for metal. Székhelye Noisy Le Grand Cedex, Franciaország.

 1. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  A KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Gépgyártás, általában - bérmunka, Facsiszológépek, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Nürnberg, Németország.

 2. MISOM OP JSC

  Belorusszia

  A MISOM OP JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítőgépek és eszközök, spare parts for building machines, pavers, Útépítőgépek és eszközök, és mixers. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Olaszország

  A MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falemezgyártógépek, Facsiszológépek, Falemezgyártógépek, Facsiszológépek, machines for making wood frames, és wood painting systems and machines. Székhelye Sinalunga, Olaszország.

 2. FAMAK MAKINA

  Törökország

  A FAMAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood smoothing, wood polish, systems and machinery for polishing metals, és metal polishing. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. UNOSAND LTD

  Egyesült Királyság

  A UNOSAND LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanding machines. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 4. WOOD FLOOR SANDING LEEDS

  Egyesült Királyság

  A WOOD FLOOR SANDING LEEDS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye Wakefield, Egyesült Királyság.

 5. NERLI SNC

  Olaszország

  A NERLI SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye Ponsacco, Olaszország.

 6. LOCANIS AG

  Németország

  A LOCANIS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsik, Papírfeldolgozógépek, Facsiszológépek, Személygépkocsik, Papírfeldolgozógépek, és Facsiszológépek. Székhelye Unterföhring, Németország.

 7. PLACO-PRO

  Algéria

  A PLACO-PRO, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plating, plating machines for leather goods, és Profile lamination. Székhelye Tazmalt, Algéria.

 8. MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Reprográfia - készülékek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Facsiszológépek, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Facsiszológépek, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Wenigzell, Ausztria.

 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Németország

  A JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, Furnérgyártógépek és eszközök, Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Enger, Németország.

 2. QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD.

  Kína

  A QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 3. LOEWENSTEIN

  Belgium

  A LOEWENSTEIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. DEGECO

  Belgium

  A DEGECO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, motoros, Szerszámok, nem motoros, Szerszámok, motoros, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 5. VANGROENWEGHE

  Belgium

  A VANGROENWEGHE, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanding machines, és polishing machines for metals. Székhelye Izegem, Belgium.

 6. HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD

  Kína

  A HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Facsiszológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood sanding, és wood polishing systems and machines. Székhelye Lunjiao/shunde, Kína.

 7. STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT

  Franciaország

  A STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT, tevékenységi ágazata Bútorvasalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, és Facsiszológépek. Székhelye Hagondange, Franciaország.

 8. FRITZ EISENHUTH & SOHN

  Németország

  A FRITZ EISENHUTH & SOHN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, és Facsiszológépek. Székhelye Wuppertal, Németország.

 9. SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE

  Lengyelország

  A SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Facsiszológépek, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Poznan, Lengyelország.

 10. VOJTH IPARI, KFT

  Magyarország

  A VOJTH IPARI, KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, és Facsiszológépek. Székhelye Debrecen, Magyarország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes