• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fűtőberendezések- üvegházak fűtésére

A keresés eredménye

Fűtőberendezések- üvegházak fűtésére - Import export

 1. LOMBARDA SERRE

  Olaszország

  A LOMBARDA SERRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, és Műkertészet - kertművészet. Székhelye Grantola, Olaszország.

 2. AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH

  Ausztria

  A AGROFLOR KUNSTSTOFF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Wolfurt, Ausztria.

 3. HERGA ENERGY

  Spanyolország

  A HERGA ENERGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és heating pads. Székhelye Murcia/lorqui, Spanyolország.

 4. ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA.

  Portugália

  A ARTE E FOGO-LAREIRAS DE PORTUGAL, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, collectors, professional barbecues and buffets, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Amora, Portugália.

 5. HUBERT GOUMANS SÖHNE

  Németország

  A HUBERT GOUMANS SÖHNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Straelen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ELITE THERMO POLSKA

  Lengyelország

  A ELITE THERMO POLSKA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Heating systems - external, urban heating, Légkondicionáló berendezések, és heating and air conditioning. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 2. ENORPA ENERGY

  Törökország

  A ENORPA ENERGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, gas-fired boilers for industrial use, automatic solid fuel boilers, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Isparta, Törökország.

 3. RICHEL GROUP

  Franciaország

  A RICHEL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Üvegházak és melegágyak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és dryers for raw tobacco. Székhelye Eygalières, Franciaország.

 4. CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE

  Belgium

  A CHAUFFAGE VAN MEERHAEGHE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, equipment and accessories for heating, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és independent heating systems. Székhelye Tielt, Belgium.

 5. SAARLUCON

  Hollandia

  A SAARLUCON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden construction. Székhelye De Lier, Hollandia.

 1. IKIZLER MOLD&GREENHOUSE

  Törökország

  A IKIZLER MOLD&GREENHOUSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Konya, Törökország.

 2. TUBOCAS

  Spanyolország

  A TUBOCAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pellet heating, boilers, stoves, és Biofuel Biomass. Székhelye Castillejar, Spanyolország.

 1. LEGO GREENHOUSE COMPANY

  Törökország

  A LEGO GREENHOUSE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. 4HEAT S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A 4HEAT S.R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Hőszivattyúk, lakásfűtésekhez, és Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Székhelye Brno , Cseh Köztársaság.

 3. THERMOBILE

  Franciaország

  A THERMOBILE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye La Ferté Saint Aubin, Franciaország.

 4. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanyolország

  A ACM GREENHOUSE CO LTD, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Berendezések szaporító melegházakban, Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye San Javier, Spanyolország.

 5. ALTERECO SP. Z O. O.

  Lengyelország

  A ALTERECO SP. Z O. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, heating fuel, heating, industrial heating, és Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Székhelye Iwierzyce, Lengyelország.

 6. PARCO SOLUZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A PARCO SOLUZIONI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, electric heating radiators, és Heating systems, electric, for industrial purposes. Székhelye Pescara, Olaszország.

 7. LENNIK AGENCIES

  Görögország

  A LENNIK AGENCIES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heat pumps, és thermostats. Székhelye Patras, Görögország.

 8. EMAT

  Franciaország

  A EMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heating, és heating for greenhouses. Székhelye GENAS, Franciaország.

 1. VIT

  Ukrajna

  A VIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood oven. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 2. SCALETTI

  Olaszország

  A SCALETTI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye CARRARA, Olaszország.

 3. EMMETI S.P.A.

  Olaszország

  A EMMETI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Fontanafredda, Olaszország.

 4. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Olaszország

  A SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Üvegházak, melegházak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Uzzano, Olaszország.

 5. EVOTEK S.R.L.

  Olaszország

  A EVOTEK S.R.L., tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Quinto Vicentino, Olaszország.

 6. IDEAL CLIMA SYSTEM S.R.L.

  Olaszország

  A IDEAL CLIMA SYSTEM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Brescia, Olaszország.

 7. S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L.

  Olaszország

  A S.G. FORNITURE IDRAULICHE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Palazzolo Sull'oglio, Olaszország.

 8. MONTINARO LUIGI S.R.L.

  Olaszország

  A MONTINARO LUIGI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Lecce, Olaszország.

 9. FUGAS S.P.A.

  Olaszország

  A FUGAS S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, és Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére. Székhelye Trezzano Sul Naviglio, Olaszország.

 10. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Olaszország

  A BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Üvegházak, melegházak, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Andora, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fűtőberendezések- üvegházak fűtésére - Import export

Találatok száma

8311 Vállalat