• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fűrésztelepi gépek és eszközök

A keresés eredménye

Fűrésztelepi gépek és eszközök - Import export

 1. 123 LAMES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A 123 LAMES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Allieres, Franciaország.

 2. CB-DIENSTLEISTUNG

  Németország

  Verified by europages badge

  A CB-DIENSTLEISTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Butzbach, Németország.

 3. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A 3D MACCHINE INDUSTRIALI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ipari szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, Hidraulikus prések (présgépek), Vágóeszközök ipari célokra, Fűrésztelepi gépek és eszközök, food and agriculture industry machines, blades, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, small powered farm machines, és Hidraulikus prések (présgépek). Székhelye Ariccia, Olaszország.

 4. CARL RÖNTGEN GMBH

  Németország

  A CARL RÖNTGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Band saw blades, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Remscheid, Németország.

 5. PRINZ DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A PRINZ DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motoros fűnyírók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Gépek és eszközök, erdőgazdasági, Fűrésztelepi gépek és eszközök, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Gépek és eszközök, erdőgazdasági, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Haselbachtal, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KAYU GROUP SOLUTION

  Magyarország

  A KAYU GROUP SOLUTION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, electrical drying kilns, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Budapest, Magyarország.

 2. TALLERES ARIMAR

  Spanyolország

  A TALLERES ARIMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fa - esztergaáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facikkek és -tartozékok bútorokhoz, Fűrésztelepi gépek és eszközök, wood turning, Facikkek és -tartozékok bútorokhoz, Wooden biscuits for joinery, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Azpeitia-Guipúzcoa, Spanyolország.

 3. TALLERES CANCIO

  Spanyolország

  A TALLERES CANCIO, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, band saws, loaders, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Castropol-Asturias, Spanyolország.

 4. WALTER

  Lengyelország

  A WALTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disk cutting-off machines. Székhelye Pustyny, Lengyelország.

 5. NEST SYSTEMS, D. O. O.

  Szlovénia

  A NEST SYSTEMS, D. O. O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ellenőrző- és szabályozó berendezések és műszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Környezetvédelmi hitelesítés, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Fűrésztelepi gépek és eszközök, Környezetvédelmi hitelesítés, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Bostanj, Szlovénia.

 1. SCIERIE LAURENT

  Franciaország

  A SCIERIE LAURENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Mouliherne, Franciaország.

 2. HAAPSALU METAL

  Észtország

  A HAAPSALU METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Fűrésztelepi gépek és eszközök, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Haapsalu, Észtország.

 1. MAT-BUD TARTAK I SKŁAD DRZEWNY

  Lengyelország

  A MAT-BUD TARTAK I SKŁAD DRZEWNY, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfa, Épületfa, és planking. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 2. PPHU DREW-POL

  Lengyelország

  A PPHU DREW-POL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood sawing and drying, asbestos removal, building timber, és gutters. Székhelye Dalików, Lengyelország.

 3. BERNIER SCIERIE

  Franciaország

  A BERNIER SCIERIE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Wood siding, sawmills, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye AIRVAULT, Franciaország.

 4. ENERGOTECHBEL

  Belorusszia

  A ENERGOTECHBEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Gomel, Belorusszia.

 5. HEKOTEK AS

  Észtország

  A HEKOTEK AS, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, automation systems, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye RAE VALD, HARJUMAA, Észtország.

 6. WDE MASPELL SRL

  Olaszország

  A WDE MASPELL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, és Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Székhelye Narni, Olaszország.

 7. GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S

  Dánia

  A GRØNAGERGÅRD SAVVÆRK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is timber for sawmills. Székhelye Gjern, Dánia.

 8. NEVA - TRADE S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A NEVA - TRADE S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Kardasova Recice , Cseh Köztársaság.

 1. C.M.L. ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.L. ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Fűrésztelepi gépek és eszközök, circular saws, wood chain saws, és wood trimming machines. Székhelye Gessate, Olaszország.

 2. A.C.M. S.R.L.

  Olaszország

  A A.C.M. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, wood saws, Fűrésztelepi gépek és eszközök, band saws, és wood polishers. Székhelye Novellara, Olaszország.

 3. SCIERIE MUTELET

  Franciaország

  A SCIERIE MUTELET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Faanyagok szárítása, Fűrésztelepi gépek és eszközök, és Faanyagok szárítása. Székhelye Rahon, Franciaország.

 4. GPS EURL

  Franciaország

  A GPS EURL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plane, és spinning tops. Székhelye Briennon, Franciaország.

 5. ZENZ LANDTECHNIK GMBH

  Németország

  A ZENZ LANDTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Fűrésztelepi gépek és eszközök, sawing machines for logs, band saws, és wood saws. Székhelye Gars Am Inn, Németország.

 6. LES SCIERIES DU MAINE

  Franciaország

  A LES SCIERIES DU MAINE, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - fa, forest exploitation, és Import / export - fa. Székhelye Bonchamp Les Laval, Franciaország.

 7. SCIERIE MIOT ALAIN

  Franciaország

  A SCIERIE MIOT ALAIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sawmills, és wooden trusses. Székhelye Pompaire, Franciaország.

 8. RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG

  Németország

  A RICHARD SCHMIDT SÖHNE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrésztelepi gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is linear blades. Székhelye Remscheid, Németország.

 9. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanyolország

  A VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidegen hengerelt szalagacél, Fűrésztelepi gépek és eszközök, band saws, bone saws, Hidegen hengerelt szalagacél, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Quart De Poblet, Spanyolország.

 10. SCIERIES DE CARLSBOURG

  Belgium

  A SCIERIES DE CARLSBOURG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Fűrésztelepi gépek és eszközök, sawmills, forest exploitation, és planing. Székhelye Carlsbourg, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fűrésztelepi gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

28 104 Vállalat