• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fűrész- és motoros fűrészlapok

A keresés eredménye

Fűrész- és motoros fűrészlapok - Import export

 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  WESPA is one of the leading manufacturers of sawing tools in the world. At their German headquarters in Melsungen, over 100 employees manufacture an unbeatably diverse product range which meets requirements from a wide range of sectors. WESPA products are optimally adapted to our industrial customers' requirements and enjoy the trust of representatives, dealers and industrial customers all over the world. As a full service provider, we deliver custom-made solutions which significantly improve our customers' edge over the competition. Reputable global players from industries including automotive, aerospace, steel and mechanical engineering rely on WESPA sawing tools. By choosing our products, customers express their trust in us; trust which, as you can see, pays off in no time at all.

 2. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Németország

  Verified by europages badge

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG is one of the world's leading manufacturers of saw bands and saw blades for metal cutting. The basis for our success is the high quality of the metal saw bands and the extensive delivery range for sawing tasks, from standard material to super alloys. RÖNTGEN metal saw bands mean economical and reliable work with your band saw machines. With over 100 years of experience in manufacturing metal saw bands and the proverbial "Made in Germany" RÖNTGEN quality, RÖNTGEN sets standards worldwide in the areas of speed and cost per cut. From its foundation in 1899 in Remscheid to the present day, consistent and continuous improvements and innovations have been at the centre of our in-depth development work.

 3. POVELATO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A POVELATO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök ipari célokra, Fűrész- és motoros fűrészlapok, Kések, ipari használatra, Vágóeszközök ipari célokra, Fűrész- és motoros fűrészlapok, és Kések, ipari használatra. Székhelye Spinea, Olaszország.

 4. ALFRA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALFRA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Hockenheim, Németország.

 5. I.T.E.C. GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A I.T.E.C. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Eschweiler, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JEPSON POWER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JEPSON POWER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Eschweiler, Németország.

 2. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Olaszország

  A SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek fűrészelésére, band saws, circular blades, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, és metal cutters. Székhelye Oggiona Con Santo Stefano, Olaszország.

 3. CARL RÖNTGEN GMBH

  Németország

  A CARL RÖNTGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrésztelepi gépek és eszközök, Band saw blades, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. STEEL WOOD DW GMBH

  Svájc

  A STEEL WOOD DW GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Degersheim, Svájc.

 5. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Dánia

  A DANISH TOOL PRODUCTIONS APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Randers Nø, Dánia.

 1. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Németország

  A WESEMA MOCHMANN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Dornhan, Németország.

 2. ONCEL CNC MAKINE

  Törökország

  A ONCEL CNC MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Lengyelország

  A REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Oroszország

  A INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrész- és motoros fűrészlapok, Körfűrészlapok, Szerszámacél, Fűrész- és motoros fűrészlapok, Körfűrészlapok, Szerszámacél, és Blades for power tools. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Németország

  A ARNTZ GMBH + CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körfűrészlapok, belt blades, Machining of metals, Band saw blades, és Körfűrészlapok. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. WALTER GMBH

  Németország

  A WALTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Körfűrészlapok, tools in hard metal, Körfűrészlapok, Industrial shears and circular blades, és circular saws. Székhelye Vöhringen, Németország.

 5. PILANA METAL S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PILANA METAL S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Hulin, Cseh Köztársaság.

 6. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanyolország

  A SIERRAS MONTAÑES,S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Pinto (madrid), Spanyolország.

 7. ULLMER GMBH

  Németország

  A ULLMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kések papírvágóeszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrész- és motoros fűrészlapok, Forgácseltávolító szerszámok, Fűrész- és motoros fűrészlapok, Forgácseltávolító szerszámok, Hard metal tools, és equipment tools. Székhelye Wehrheim, Németország.

 8. GABUS SA

  Svájc

  A GABUS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Diessbach Bei Büren, Svájc.

 1. UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A.

  Olaszország

  A UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is belt blades. Székhelye Ranica, Olaszország.

 2. KOPRAM

  Franciaország

  A KOPRAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vágóeszközök ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrész- és motoros fűrészlapok, és Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Grenoble Cedex 2, Franciaország.

 3. METAMOB

  Románia

  A METAMOB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Satu Mare, Románia.

 4. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Olaszország

  A FALZONI E PARODI S.N.C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Genova, Olaszország.

 5. RE-BO REBER GMBH

  Németország

  A RE-BO REBER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Bopfingen, Németország.

 6. TÉCNICA FORESTAL

  Spanyolország

  A TÉCNICA FORESTAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is paramedical services, chain saws, és gardening tools. Székhelye Manresa, Spanyolország.

 7. SHARK BLADES

  Egyesült Királyság

  A SHARK BLADES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Milton Keynes, Egyesült Királyság.

 8. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Sakarya, Törökország.

 9. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanyolország

  A VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidegen hengerelt szalagacél, Fűrésztelepi gépek és eszközök, band saws, bone saws, Hidegen hengerelt szalagacél, és Fűrésztelepi gépek és eszközök. Székhelye Quart De Poblet, Spanyolország.

 10. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Portugália

  A TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűrész- és motoros fűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting tools, és industrial punchers. Székhelye Agueda, Portugália.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fűrész- és motoros fűrészlapok - Import export

Találatok száma

208 Vállalat