• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • főző- és füstölő-berendezések- hentesboltok

A keresés eredménye

Főző- és füstölő-berendezések- hentesboltok - Import export

 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A GROS SMOKEHOUSES POLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Pácoló eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Cooking systems for butcheries, és meat smoking equipment. Székhelye Goczałkowice Zdrój, Lengyelország.

 2. PEETZ METALLVERARBEITUNG E.K.

  Németország

  Verified by europages badge

  A PEETZ METALLVERARBEITUNG E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Meschede, Németország.

 3. GERMOS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GERMOS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Remshalden, Németország.

 4. WSL REFRIGERATION D.O.O.

  Szlovénia

  A WSL REFRIGERATION D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated displays, és shopfitting and installation. Székhelye Ljubljana-Polje, Szlovénia.

 5. VOS SCHOTT GMBH

  Németország

  A VOS SCHOTT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Butzbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BRAU- UND RAUCHSHOP GMBH

  Svájc

  A BRAU- UND RAUCHSHOP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Densbüren, Svájc.

 2. F.KRENN

  Németország

  A F.KRENN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Bad Rappenau, Németország.

 3. BERG - RÄUCHEROFEN

  Németország

  A BERG - RÄUCHEROFEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Eschenburg, Németország.

 4. KOVANI

  Ukrajna

  A KOVANI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, smoking, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 5. AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG

  Németország

  A AUTOTHERM LUDWIG BRÜMMENDORF GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, refrigeration system, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Waxweiler, Németország.

 1. ARMOR INOX

  Franciaország

  A ARMOR INOX, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye MAURON, Franciaország.

 2. LEFA FLEISCHEREIAUSSTATTUNG GMBH

  Németország

  A LEFA FLEISCHEREIAUSSTATTUNG GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Haselbachtal, Németország.

 1. CHRISTOF BUSAM

  Németország

  A CHRISTOF BUSAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, Fapadlók és parketta, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gumitermékek, Padlóburkolatok műanyagból, és Fapadlók és parketta. Székhelye Oberkirch, Németország.

 2. WOLFGANG REICH-REICH FOODSYSTEMS

  Németország

  A WOLFGANG REICH-REICH FOODSYSTEMS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Urbach, Németország.

 3. ANDREAS GAMPERL

  Ausztria

  A ANDREAS GAMPERL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Schwechat, Ausztria.

 4. PARADIES-GRILLS

  Németország

  A PARADIES-GRILLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Nyers (megmunkálatlan) fa, és Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Elsnigk, Németország.

 5. ASCA-CONSULTING GMBH

  Németország

  A ASCA-CONSULTING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Hanau, Németország.

 6. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 7. MAURER-ATMOS MIDDLEBY GMBH

  Németország

  A MAURER-ATMOS MIDDLEBY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Reichenau, Németország.

 8. JOHN BEAN TECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A JOHN BEAN TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, és Konzervipar - gépek és eszközök. Székhelye Ratingen, Németország.

 1. HOFFMANN KOCH- UND RAUCHANLAGEN GBR

  Németország

  A HOFFMANN KOCH- UND RAUCHANLAGEN GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Leipzig, Németország.

 2. JAEGER-VERSAND

  Németország

  A JAEGER-VERSAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Bonefeld, Németország.

 3. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Németország

  A JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Röfingen, Németország.

 4. SICMA21

  Spanyolország

  A SICMA21, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Montcada i Reixac, Spanyolország.

 5. KARL SCHMIDT GMBH

  Németország

  A KARL SCHMIDT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Stuhr, Németország.

 6. MOECK

  Németország

  A MOECK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Gépek és eszközök húsárugyártásra, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Kleinmachnow, Németország.

 7. SOLNET

  Görögország

  A SOLNET, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Athens, Görögország.

 8. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Olaszország

  A DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Felino, Olaszország.

 9. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Olaszország

  A L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Mamiano Di Traversetolo, Olaszország.

 10. GRASSELLI S.P.A.

  Olaszország

  A GRASSELLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Albinea, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes