• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • füstölt (pácolt) és sózott hús

A keresés eredménye

Füstölt (pácolt) és sózott hús - Import export

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Lengyelország

  A ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Liszki, Lengyelország.

 2. LE BATISTOU SA

  Franciaország

  A LE BATISTOU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, salami, parma ham trade, és dry sausage. Székhelye Saint-André-Le-Puy, Franciaország.

 3. P.P.H.U. KAROL

  Lengyelország

  A P.P.H.U. KAROL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products. Székhelye Międzyrzec Podlaski, Lengyelország.

 4. THIERY FREDERIC

  Belgium

  A THIERY FREDERIC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, sausages, Szalámi, kolbász és virsli, és butcher's shop. Székhelye Mussy La Ville, Belgium.

 5. COENEN & CO

  Belgium

  A COENEN & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és butcher's shop. Székhelye Lummen, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DUFINA NV

  Belgium

  A DUFINA NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, cooked ham, és cooked cold meat. Székhelye Lovendegem, Belgium.

 2. ANFERJO S.L.

  Spanyolország

  A ANFERJO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Rafelbuñol, Spanyolország.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Szlovákia

  A MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Kopčany, Szlovákia.

 4. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Lengyelország

  A "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Dębina, Lengyelország.

 5. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Lengyelország

  A ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és poultry cold meats and salami. Székhelye Aleksandria, Lengyelország.

 1. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Szlovénia

  A CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Metlika, Szlovénia.

 2. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgium

  A DE BAETS VLEESWAREN BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, fine delicatessen, precooked cotechini, és sausages. Székhelye Evergem, Belgium.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Lengyelország

  A ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional delicatessen meat. Székhelye Sułkowice, Lengyelország.

 2. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Törökország

  A PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. HOUSE OF TASTE

  Hollandia

  A HOUSE OF TASTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Készételek és csemege, és Delicatessen products. Székhelye Leeuwarden, Hollandia.

 4. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Lengyelország

  A MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Gruszewnia, Lengyelország.

 5. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Románia

  A INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Juh és kecske, Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Juh és kecske. Székhelye Pascani, Románia.

 6. ANTONIJOAN S.A

  Spanyolország

  A ANTONIJOAN S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bacon, és sausages. Székhelye Ripollet (Barcelona), Spanyolország.

 7. BOGAERT SALAISONS

  Belgium

  A BOGAERT SALAISONS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, dressed pork factory products, beef cold cuts, és dressed pork products. Székhelye Izier, Belgium.

 8. FABRIKKEN LEPO A/S

  Dánia

  A FABRIKKEN LEPO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Hedehusene, Dánia.

 1. GUINA

  Belgium

  A GUINA, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Biológiai - élelmiszerek, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Machelen (Bt.), Belgium.

 2. VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J.

  Belgium

  A VLEESWAREN L. MICHIELSSEN PRODUKTEN L.M.J., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Schoten, Belgium.

 3. EBERHART A/S

  Dánia

  A EBERHART A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Engesvang, Dánia.

 4. SALAISONS DU PONT D'AMOUR

  Belgium

  A SALAISONS DU PONT D'AMOUR, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sajt, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Sajt. Székhelye Dinant, Belgium.

 5. VLEESWARENFABRIEK LUKA

  Belgium

  A VLEESWARENFABRIEK LUKA, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Vilvoorde, Belgium.

 6. ENTREPEÑAS

  Spanyolország

  A ENTREPEÑAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salami. Székhelye Geras de Gordon, Spanyolország.

 7. WILLBERT

  Belgium

  A WILLBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Sonka. Székhelye Schoten, Belgium.

 8. VINCENT TRAITEUR

  Franciaország

  A VINCENT TRAITEUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Colmar, Franciaország.

 9. J. PROOST

  Belgium

  A J. PROOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, frozen foods, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Lille, Belgium.

 10. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, és Sonka. Székhelye Saint Amour, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes