• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • füstölt (pácolt) és sózott hús

A keresés eredménye

Füstölt (pácolt) és sózott hús - Import export

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Lengyelország

  A ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Liszki, Lengyelország.

 2. LE BATISTOU SA

  Franciaország

  A LE BATISTOU SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, salami, parma ham trade, és dry sausage. Székhelye Saint-André-Le-Puy, Franciaország.

 3. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Szlovákia

  A MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, Borjú - Hentesáru, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sertés - Hentesáru, Marha - Hentesáru, és Borjú - Hentesáru. Székhelye Kopčany, Szlovákia.

 4. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Szlovénia

  A CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Metlika, Szlovénia.

 5. P.P.H.U. KAROL

  Lengyelország

  A P.P.H.U. KAROL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of dressed pork products. Székhelye Międzyrzec Podlaski, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COENEN & CO

  Belgium

  A COENEN & CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Hús- és hentesáruk, Hús és hentesáru, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és butcher's shop. Székhelye Lummen, Belgium.

 2. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Lengyelország

  A "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Dębina, Lengyelország.

 3. ANFERJO S.L.

  Spanyolország

  A ANFERJO S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Rafelbuñol, Spanyolország.

 4. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Lengyelország

  A ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Szalámi, kolbász és virsli, Húspástétomok, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és poultry cold meats and salami. Székhelye Aleksandria, Lengyelország.

 5. THIERY FREDERIC

  Belgium

  A THIERY FREDERIC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és hentesáruk, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, sausages, Szalámi, kolbász és virsli, és butcher's shop. Székhelye Mussy La Ville, Belgium.

 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgium

  A DE BAETS VLEESWAREN BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, fine delicatessen, precooked cotechini, és sausages. Székhelye Evergem, Belgium.

 2. DUFINA NV

  Belgium

  A DUFINA NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, cooked ham, és cooked cold meat. Székhelye Lovendegem, Belgium.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Lengyelország

  A ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is traditional delicatessen meat. Székhelye Sułkowice, Lengyelország.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Románia

  A INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Juh és kecske, Vágóborjúk és vágómarhák, Hús- és hentesáruk, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Juh és kecske. Székhelye Pascani, Románia.

 3. HOUSE OF TASTE

  Hollandia

  A HOUSE OF TASTE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készételek és csemege, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Készételek és csemege, és Delicatessen products. Székhelye Leeuwarden, Hollandia.

 4. ANTONIJOAN S.A

  Spanyolország

  A ANTONIJOAN S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bacon, és sausages. Székhelye Ripollet (Barcelona), Spanyolország.

 5. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Lengyelország

  A MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Gruszewnia, Lengyelország.

 6. BOGAERT SALAISONS

  Belgium

  A BOGAERT SALAISONS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, dressed pork factory products, beef cold cuts, és dressed pork products. Székhelye Izier, Belgium.

 7. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Törökország

  A PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Izmir, Törökország.

 8. FABRIKKEN LEPO A/S

  Dánia

  A FABRIKKEN LEPO A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Hús- és hentesáruk, Sonka, és Húspástétomok. Székhelye Hedehusene, Dánia.

 1. ENTREPEÑAS

  Spanyolország

  A ENTREPEÑAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salami. Székhelye Geras de Gordon, Spanyolország.

 2. BENS RETAIL

  Belgium

  A BENS RETAIL, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 3. EMBUTIDOS LA GLEVA

  Spanyolország

  A EMBUTIDOS LA GLEVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Vic, Spanyolország.

 4. SCHEPERS

  Belgium

  A SCHEPERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és fine delicatessen. Székhelye Alken, Belgium.

 5. VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN

  Belgium

  A VLEESWAREN PAUL PEETERS EN ZONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Aartselaar, Belgium.

 6. J. PROOST

  Belgium

  A J. PROOST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, frozen foods, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Lille, Belgium.

 7. VINCENT TRAITEUR

  Franciaország

  A VINCENT TRAITEUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sonka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Húspástétomok, Szalámi, kolbász és virsli, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Colmar, Franciaország.

 8. TRADELIO

  Belgium

  A TRADELIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 9. GUINA

  Belgium

  A GUINA, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt (pácolt) és sózott hús, Biológiai - élelmiszerek, Füstölt (pácolt) és sózott hús, és Biológiai - élelmiszerek. Székhelye Machelen (Bt.), Belgium.

 10. VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS

  Belgium

  A VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Füstölt (pácolt) és sózott hús, Sonka, és Füstölt (pácolt) és sózott hús. Székhelye Deurne, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes