• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • füstölt és sózott hal

A keresés eredménye

Füstölt és sózott hal - Import export

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Spanyolország

  A BACALAOS ALEJANDRA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, és salt cod fillet. Székhelye Logroño-La Rioja, Spanyolország.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanyolország

  A CONSERVAS LINDA PLAYA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, Füstölt és sózott hal, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, és anchovy fillets. Székhelye Colindres-Cantabria, Spanyolország.

 3. ROYAL CAVIAR

  Németország

  A ROYAL CAVIAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is caviar, Wild caviar, és Farmed caviar. Székhelye Berlin, Németország.

 4. SODIAL

  Belgium

  A SODIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Jumet, Belgium.

 5. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Németország

  A DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, frozen fish export, fish shops, Füstölt és sózott hal, és frozen fish products. Székhelye Klein Meckelsen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SIMON DUTRIAUX

  Franciaország

  A SIMON DUTRIAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is seafood salad. Székhelye Vendin Le Vieil, Franciaország.

 2. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Franciaország

  A EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Calais, Franciaország.

 3. ARGIS GALAC'SEA

  Franciaország

  A ARGIS GALAC'SEA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, Kagylók, rákfélék, Tengeri gyümölcs, mélyhűtött, Hal, mélyhűtött, Füstölt és sózott hal, és Kagylók, rákfélék. Székhelye Lorient, Franciaország.

 4. ALBATROSS SEAFOODS

  Írország

  A ALBATROSS SEAFOODS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salmon, smoked salmon, és fish. Székhelye Killybegs, Írország.

 5. NEPTUN SEAFOOD APS

  Dánia

  A NEPTUN SEAFOOD APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is control panel. Székhelye Løgstør, Dánia.

 1. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, trout, Füstölt és sózott hal, perch, és gilthead breams. Székhelye Denizli, Törökország.

 2. LEONIDIS COMPANY

  Görögország

  A LEONIDIS COMPANY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is frozen fish products. Székhelye Kavala, Görögország.

 1. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Olaszország

  A TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, és stockfish ready to serve. Székhelye Mestre, Olaszország.

 2. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugália

  A RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Füstölt és sózott hal, Füstölt és sózott hal, stockfish specialties, Frozen salt cod, és Desalted cod. Székhelye Torres Vedras, Portugália.

 3. LE MOULIN DU COUVENT

  Franciaország

  A LE MOULIN DU COUVENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Descartes, Franciaország.

 4. CAVIAR PETROSSIAN

  Franciaország

  A CAVIAR PETROSSIAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is caviar, és Delicatessen products. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. LVIVMOREPRODUCT

  Ukrajna

  A LVIVMOREPRODUCT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, és Hal. Székhelye Lvov, Ukrajna.

 6. SALAZONES COBASAL S.L

  Spanyolország

  A SALAZONES COBASAL S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is salmon, sardine, és dry salted cod. Székhelye Baza, Spanyolország.

 7. SALM INVEST GROUP

  Belgium

  A SALM INVEST GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is smoked salmon. Székhelye Fleurus, Belgium.

 8. ZALMKOERIER

  Hollandia

  A ZALMKOERIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is smoked salmon, wholesale of fresh fish, és packaged salmon. Székhelye Urk, Hollandia.

 1. BASKCOD

  Spanyolország

  A BASKCOD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Lemona, Spanyolország.

 2. RÄUCHERZWERG

  Németország

  A RÄUCHERZWERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Füstölt és sózott hal, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hal, Hal-, tengerigyümölcs- és csigakonzervek, Füstölt és sózott hal, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Neufeld, Németország.

 3. IMPORTGROUP

  Ukrajna

  A IMPORTGROUP, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sós sütemények és aperitifek, import, saltwater fish, és Sós sütemények és aperitifek. Székhelye Donetsk, Ukrajna.

 4. PREGI DI SICILIA

  Málta

  A PREGI DI SICILIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Mellieha, Málta.

 5. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Németország

  A JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Röfingen, Németország.

 6. JAEGER-VERSAND

  Németország

  A JAEGER-VERSAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Bonefeld, Németország.

 7. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  A BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fish product, Surimi manufacturer, és squid. Székhelye Ho Chi Minh, Vietnam.

 8. COMERCIAL AIRAM ZAMORA

  Spanyolország

  A COMERCIAL AIRAM ZAMORA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food sector distribution, és frozen foods. Székhelye Logroño, Spanyolország.

 9. W.KOKSPAARNDAM

  Hollandia

  A W.KOKSPAARNDAM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Füstölt és sózott hal. Székhelye Raamsdonksveer, Hollandia.

 10. ROMA. PHPU

  Lengyelország

  A ROMA. PHPU, tevékenységi ágazata Halkonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengeri halak, Halfeldolgozás, Füstölt és sózott hal, Tengeri halak, Halfeldolgozás, és Füstölt és sózott hal. Székhelye Krakow, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes