Olaszország, Salerno
A háború után Pasquale Battista Cetarában életre hív egy kis élelmiszeripari műhelyt, főként szardellákra specializálódva, amelyet szenvedéllyel és büszkeséggel vezetett az 1990-es évekig. A szardellák feldolgozása és Cetara közötti kapcsolat történelmi gyökerekkel bír, és ma, akárcsak régen, a hagyomány a Battista úr gyermekei által folytatódik. Az idő múlásával termékünk íze nem változott, ahogy...
Portfólió (8)
...Füstölt fekete tőkehal falatok / Füstölt tőkehal filé falatok / Füstölt tőkehal filé falatok paradicsommal és bazsalikommal / Füstölt tőkehal filé falatok thai pácolással / Füstölt tőkehal filé falatok válogatása / thai / Paradicsom-bazsalikom.
Portfólió (1)
Franciaország, Descartes
... készítjük. Bio füstölt lazac 2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül. Kapros pácolt lazac Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
Portfólió (1)
Litvánia, Vilnius
...Hideg füstölt pisztráng, fej nélküli törzs 1 kg + kiürítve (c) csomagolás nélkül 1 kg-ra - FÜSTÖLT TERMÉKEK Doboz melléklet: 10 kg Minőségmegőrzési idő: 60 nap, t -2-től +2-ig Gyártó: LLC Vivat Fish Kiskereskedelmi láncok, ahol a termékek bemutatásra kerülnek: Food City, Bay...
Portfólió (45)
Franciaország, Paris
...A Spécial Réserve elnevezés egy különleges, tenyésztett Ossetra kaviárt jelöl, amelynek tojásai a világos borostyántól a sötétig, mézszínűig vagy aranyig változnak. Ez a kaviár csodálatosan érzéki, tojásai a szájban és a nyelven gördülnek, majd robbanásszerűen szétfakadnak, örömet okozva nekünk egy enyhén jódos, tenger ízével, finoman, és a végén nagyon diszkrét aszalt gyümölcsös jegyeket mutatnak meg. Csak boltban elérhető. ** Kattintson a további információkért **...
Portfólió (5)
Németország, Berlin
... fektetnek a világos színre, amely aranyfényű árnyalatokkal rendelkezik. Ön egy prémium minőséget kap, amelyet a magasan díjazott Michelin-csillagos séfeknek is szállítunk. Az egyedülálló szín és a nagyon szép, kemény szemek mellett azonban éppen az aromájának lágy intenzitása adja ennek a ritkaságnak a különleges ízét.
Portfólió (1)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...A univerzális füstölő a sózott sertészsír, hús és hal kültéri meleg füstölésére lett tervezve. Tartalmaz egy rácsot a termék füstöléséhez és egy zsírtálcát. Különböző méretekben elérhető: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Súly: 2,9 kg – 9,6 kg. Falvastagság: 11,5 mm. Anyag: Acél Felhasználás: Kültéri...
Portfólió (43)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Írország, Killybegs
... magában foglaljon, ahol friss atlanti lazacot, tőkehalat, hekkhalat, fehérhalat, makrélát és füstölt halat készítünk. HACCP irányelvek szerint működünk, és a szakképzett munkatársaink, akik közül néhányan már 25 éve itt dolgoznak, biztosítják, hogy az ügyfelek csak a legjobb minőségű friss, fagyasztott és füstölt tengeri élelmiszert kapjanak házhoz szállítva.
Olaszország, Mestre
A Tagliapietra és Fiai Kft. története 1946-ban kezdődik, amikor Angelo Tagliapietra halpiaci alkalmazottként kezdi meg tevékenységét a velencei Rialto nagykereskedelmi halpiacán. Az évek során a Tagliapietra és Fiai Kft. a Mestre (VE) városában a haltermékek értékesítésének vezető cégei közé került, különösen a legjobb sózott hal és szárított hal terén. A folyamatosan növekvő vállalat évente több...
Németország, Klein Meckelsen
... is működik. Az alkalmazott mélyhűtési filozófia garantálja a különleges minőséget és a legfeljebb egy évig tartó eltarthatóságot. A széles standard választék mellett speciális termékeket is fejlesztünk az ügyfelek számára, amelyeket az ügyfél által megadott specifikációk és dizájn szerint dolgozunk fel és csomagolunk. Egy innovatív és tanúsított füstölési eljárás révén megakadályozzuk, hogy a hal káros anyagokkal, például kátránnyal, hamuval vagy benzpirénnel szennyeződjön. Ezen kívül körülbelül 80%-os CO2-kibocsátás-megtakarítást érhetünk el a klasszikus füstölési módszerekhez képest.
Franciaország, Lorient
...Az ARGIS GALAC'SEA tengeri termékeket kínál, egészben vagy feldolgozva, fagyasztva, mint például halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, füstölt halak, fejlesztők, békák és főtt hal kockák.
Hollandia, Urk
A Zalmkoerier.nl a Seafish Urk tengeri hal nagykereskedés része. A minőség és az ízélmény számunkra a legfontosabb! Füstölt haltermékeink mellett gazdag választékban kínálunk friss haltermékeket is. Füstölőműhelyünk KÉZMŰVES FÜSTÖLŐ, ahol nagyon sok figyelmet fordítunk a füstölési folyamatra. A minőség nálunk az első! A Zalmkoerier füstölt hala igazi különlegesség, amelyet évek tapasztalatával...
Görögország, Kavala
... európai piacra, miközben harmadik országok iránti érdeklődésünk is növekszik. Fő exporttermékeink a füstölt halak, fagyasztott tengeri ételek, olívabogyók és olívaolaj. Nap mint nap új partnerekkel lépünk kapcsolatba, hogy bővíthessük exporttermékeink választékát, és még vonzóbbá válhassunk új ügyfelek számára. Az évek során szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinket a...
Franciaország, Vendin Le Vieil
... megfelelő csomagolásokat használnak. A füstölt heringfilék, a füstölt makrélák, a rollmopsok, valamint néhány kenhető termékünk már közel egy évtizede viseli az „Arany Íz” címkét. Jelenleg a gyártóhelyünk 3000 négyzetméteren terül el, körülbelül 60 szakképzett munkatárssal, és évente kicsit több mint 3000 tonna készterméket dolgoz fel modern, a legújabb élelmiszeripari technológiáknak megfelelő és élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő létesítményekben. Ezen kívül különböző szervezetek által tanúsítottak vagyunk, többek között az IFS, amely egy audit referencia.
Portfólió (1)
Spanyolország, Colindres-Cantabria
A Linda Playa-nál az anchoák sózásának gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Válaszolunk a hazai és nemzetközi piac igényeire. Kézműves módon készítjük az anchoákat és a sózott halakat. Colindresben találhatóunk, a Cantábrico stratégiai helyszínén.
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Portugália, Gafanha Da Encarnação
Afrikai és karibi etnikai sózott hal. Portugál, spanyol, olasz és görög sózott hal. Friss norvég halból dolgozzuk fel, az alábbi fajokat kínáljuk: gadus morhua, tőkehal, füstölt tőkehal, szürke tőkehal és nyelvhal. Sózzuk a halat, hogy finom bacalhaut, makayabut, nyelvhalat, ambassade-t és másokat készítsünk.
Spanyolország, Logroño-La Rioja
1932 ÓTA AZ ÉSZAKI VIZEK LEGJOBB TŐKEHALA. Hagyományos vágási módszerünkkel speciális darabokat készítünk különböző ételek elkészítéséhez gasztronómiánkban. Ugyanígy ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a darabokat, a vágás típusát, a súlyt és a méretet az ügyfelek ízléséhez és követelményeihez igazítsuk.
Spanyolország, Murcia
Spanyol cég vagyunk, szárított és fagyasztott tonhal ikrát kínálunk. Mujolt és Mojamát is. 1950 óta vagyunk sózott termékek gyártói. A szárított és fagyasztott halak importálására specializálódtunk.
Belgium, Brugge
1859 óta működik a Seagull cég Brugesben, mint hagyományos halászati füstölő, amely elsősorban a szardíniák, heringek és makrélák füstölésére specializálódott. Ma a Seagull a pelagikus füstölt haltermékek piacvezetője, nemzeti márkájával, az Appetittel és disztribúciós márkáival.
Belgium, Zemst
...Hal és tenger gyümölcsei: füstölt halak, friss garnélák, halterrinek. Ultra friss: szárnyasok, mosott és szeletelt zöldségek, zöldségek nagy kiszerelésben, zöldsaláták, friss gyümölcssaláták, friss gyümölcslevek...
Németország, Ascheberg
Horgászati vállalkozás a Nagy Plön-tavon. Friss hal a saját fogásunkból és füstölt hal a saját füstölőnkből. Közvetlen értékesítés.
Spanyolország, Barcelona
... módon kezeljük, a terméket rendkívüli gondossággal és figyelemmel dolgozzuk fel, hogy garantálhassuk a magas minőségű, fogyasztásra kész terméket. Személyzetünk szakértő a halak kézi filézésében és a kézi feldolgozásban. Széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az anchoa kézműves kezelésének nehéz és finom művészetében, és büszkén értékelik hagyományos mesterségüket. Termékeinket változatos formátumokban és méretekben kínáljuk, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez. Telephelyeink megfelelnek a szükséges higiéniai és biztonsági követelményeknek, és a legújabb technológiákkal rendelkeznek.
Görögország, Velestino
A BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. 1928-ban alakult Antóniosz Skourtópoulos által az Eubóia-i Oreószban, kizárólag sózott halak előállítására, kereskedelmi néven: Ambrosia. Kilenc évvel később, 1937-ben a cég bővíti tevékenységét konzerv tonhal gyártására, ennek érdekében egy második gyárat is üzembe helyez. A BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. ma is folytatja időutazását, különös hangsúlyt fektetve egyrészt a termékeinek magas minőségére, amely megalapozta hírnevét, másrészt pedig egyre több exportpiac keresésére.
Svájc, Killwangen
Pinot Noir lazac, alaszkai vadlazac és pisztrángfilék (kézzel filézve) füstölve. Füstölt kacsamell és szarvasfilé. Friss homár. Bükk- és nyírfán füstölve.
Friss hal kereskedelem és olasz élelmiszerek, nagykereskedelem.
Románia, Mizil
A cég halászati termékek feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozik, és üzleti kapcsolatban áll számos céggel világszerte. Kapcsolat: 1. e-mail: gorby_cccp@yahoo.com ; 2. skype: valeriu.balan...
Málta, Mellieha
...A Siciliai Kincsek a mediterrán étrend legmagasabb kifejeződése. Kiválasztja, előállítja és forgalmazza a legjobb, tengeri halból készült bottargákat. Minden, a Földközi-tenger vörös tonhalának származéka, és még sok más. A prémium vendéglátásra és a világ legnagyobb séfjeire összpontosítunk. Örömmel tapasztaljuk, hogy ügyfeleink között megtalálhatók a legjobb Michelin-csillagos éttermek, valamint a Relais & Châteaux hálózatában szereplő luxus éttermek nagy része. Bottargáinkat államfők és nemzetközi filmsztárok is nagyra értékelik.
Spanyolország, Logroño
...nemzeti szinten ismert gyártók találhatók, akik első osztályú termékeket kínálnak, mint például hagyományos, gourmet, ökológiai termékek és Származási Megjelöléssel rendelkező termékek. Cégünk minden figyelmét a hazai piacra összpontosítja, ahol a spanyol szektor cégei teljes bizalmukat belénk fektetik, hogy képviseljük és forgalmazzuk termékeiket. Modern és innovációra nyitott vállalat vagyunk, ahol fiatal, emberi és dinamikus szakmai csapatunk felkészült ezen tevékenység végzésére.