• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • függőállványok

A keresés eredménye

Függőállványok - Import export

 1. SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI

  Olaszország

  A SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Előre gyártott elemes építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, prefabricated sheds, prefabricated one-piece modules, Függőállványok, és hooks. Székhelye Casoria, Olaszország.

 2. GRC SRL

  Olaszország

  A GRC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, electric scaffolding, Függőállványok, lifts and hoists for the building trade, és electrical scaffolding rental and sale. Székhelye San'antimo, Olaszország.

 3. RIVOLTA PONTEGGI SRL

  Olaszország

  A RIVOLTA PONTEGGI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is erection and dismantling of scaffolding. Székhelye Comignago, Olaszország.

 4. MAQUIGESTIÓN ANDALUZA

  Spanyolország

  A MAQUIGESTIÓN ANDALUZA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding rental. Székhelye Jerez De La Frontera-Cádiz, Spanyolország.

 5. STAR TRADE CONSULTING

  Törökország

  A STAR TRADE CONSULTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Székhelye Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ANDAMIOS TARANTEL

  Spanyolország

  A ANDAMIOS TARANTEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrical scaffolding rental and sale, és miscellaneous machinery hire. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. ANDAMIOS PAB

  Spanyolország

  A ANDAMIOS PAB, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding rental, bridges hired and erected, trestles, és traditional scaffolding rental and sale. Székhelye Serranillos Del Valle, Spanyolország.

 3. FLEXIMONT S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A FLEXIMONT S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, thermal insulation, Bádogos munkák, és industrial insulation. Székhelye Ostrava, Cseh Köztársaság.

 4. PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO

  Olaszország

  A PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is erection of scaffolding for the building trade, design of scaffolding, és scaffolding. Székhelye Milano, Olaszország.

 5. S.C.A. MONTAGGI SNC

  Olaszország

  A S.C.A. MONTAGGI SNC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, bridges hired and erected, construction scaffolding rental and erecting, és Függőállványok. Székhelye Ronchi Dei Legionari, Olaszország.

 1. EUROEDILE SRL

  Olaszország

  A EUROEDILE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scaffolding, és scaffolding rental. Székhelye Postioma Di Paese, Olaszország.

 2. GRUPPO PMR

  Olaszország

  A GRUPPO PMR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Függőállványok. Székhelye Quartu Sant'elena, Olaszország.

 1. TRACTEL ITALIANA S.P.A.

  Olaszország

  A TRACTEL ITALIANA S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Emelőcsigák és forgótengelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, és Függőállványok. Székhelye Cologno Monzese, Olaszország.

 2. DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L.

  Olaszország

  A DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Függőállványok, construction scaffolding rental and erecting, bridges hired and erected, és metal scaffolding. Székhelye Roma, Olaszország.

 3. GOKCE MACHINERY

  Törökország

  A GOKCE MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, scaffolding for the construction industry, cleaning services for the building trade, és Függőállványok. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. GENNIPONTEGGI SRLS

  Olaszország

  A GENNIPONTEGGI SRLS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Könnyűfém állványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, mobile bridge rental, erection and dismantling of scaffolding, és Függőállványok. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. SOLO ANDAMIO

  Spanyolország

  A SOLO ANDAMIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, mobile tower hire, bridges hired and erected, Függőállványok, és mobile scaffold tower. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. ANDAMIOS SA POBLA S.L.

  Spanyolország

  A ANDAMIOS SA POBLA S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőipar - szakipari munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, construction scaffolding rental and erecting, és Függőállványok. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 7. EURONOLEGGI PONTEGGI

  Olaszország

  A EURONOLEGGI PONTEGGI, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőállványok, Acélállványok, Könnyűfém állványok, Függőállványok, Gördülőállványok, Acélállványok, Könnyűfém állványok, és Függőállványok. Székhelye Roma (Rm), Olaszország.

 8. ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS

  Spanyolország

  A ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függőállványok. Székhelye Cornellá De Llobregat (barcelona), Spanyolország.

 1. IMMOBILIARE MONTE CERVINO S.R.L.

  Olaszország

  A IMMOBILIARE MONTE CERVINO S.R.L., tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Állítható magasságú állványok, Függőállványok, és Állítható magasságú állványok. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 2. COMMET S.R.L.

  Olaszország

  A COMMET S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ferroötvözetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és létrák, Függőállványok, Állványok és létrák, és Függőállványok. Székhelye Carbonara Scrivia, Olaszország.

 3. EASY SCAFFOLDING

  Spanyolország

  A EASY SCAFFOLDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trestles. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 4. N.P.L. S.R.L.

  Olaszország

  A N.P.L. S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Állítható magasságú állványok, Függőállványok, és Állítható magasságú állványok. Székhelye Marcon, Olaszország.

 5. IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO

  Olaszország

  A IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Állítható magasságú állványok, Függőállványok, és Állítható magasságú állványok. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 6. MARSSAL S.R.L.

  Olaszország

  A MARSSAL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Állítható magasságú állványok, Függőállványok, és Állítható magasságú állványok. Székhelye Cisliano, Olaszország.

 7. C.P.R.

  Olaszország

  A C.P.R., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Függőállványok, Acélhidak, és Függőállványok. Székhelye Genova, Olaszország.

 8. K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C.

  Olaszország

  A K.C. SOCIETA' IN NOME COLLETTIVO DI KAVALIC CLAUDIO & C., tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhidak, Függőállványok, Acélhidak, és Függőállványok. Székhelye Muggia, Olaszország.

 9. TIZETA S.R.L.

  Olaszország

  A TIZETA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állványok és létrák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függőállványok, Állítható magasságú állványok, Függőállványok, és Állítható magasságú állványok. Székhelye Villanova Sull'arda, Olaszország.

 10. ANT GROUP

  Törökország

  A ANT GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Függőállványok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tube scaffolding, és stainless steel doors. Székhelye Kayseri, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes