• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúvókák - nemvasfémek

A keresés eredménye

Fúvókák - nemvasfémek - Import export

 1. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  With a company history spanning 60 years, Zürn GmbH & Co. KG is a particularly experienced manufacturer in the fields of machining centres, special machinery, tool holders for CNC lathes, tool holders and collet holders. The company was originally founded as a mechanical workshop for turned parts. Over the course of decades of continuous development work, Zürn has been able to expand its own product range, while the company has also had the opportunity to establish a global customer base as a precision manufacturing business. The range produced in Germany includes clamping nuts and bar pullers, CNC chucks and collet holders, VDI tool holders and precision tool holders. Zürn GmbH & Co. KG is also established on the international market and is competitive as it boasts state-of-the-art production conditions.

 2. KLEEMEIER, SCHEWE UND CO. KSH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  We are manufacturers of filter nozzles and drainage systems for water and wastewater treatment. Our own development, tool manufacturing and production facilities mean that we are able to react quickly and flexibly to your demands.

 3. SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD.

  Egyesült Királyság

  A SPRAYTECS TECHNOLOGIES LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Braintree, Egyesült Királyság.

 4. DELAVAN DUESEN WERKSVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Németország

  A DELAVAN DUESEN WERKSVERTRETUNG DEUTSCHLAND, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, metal nozzles, drawplate, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Großbettlingen, Németország.

 5. G.M. S.R.L.

  Olaszország

  A G.M. S.R.L., tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Mirandola, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CENTRO TUBI S.R.L. UNIPERSONALE

  Olaszország

  A CENTRO TUBI S.R.L. UNIPERSONALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Francavilla Al Mare, Olaszország.

 2. SINTERTEC S.R.L.

  Olaszország

  A SINTERTEC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. MAGALINI IMPIANTI S.A.S. DI MAGALINI STEFANO, LUCA, ROBERTO & C.

  Olaszország

  A MAGALINI IMPIANTI S.A.S. DI MAGALINI STEFANO, LUCA, ROBERTO & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye VERONA, Olaszország.

 4. APPARTUBI S.R.L.

  Olaszország

  A APPARTUBI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Palo Del Colle, Olaszország.

 5. TEMPLAST DI TEMPONI STEFANO & C. (S.N.C.)

  Olaszország

  A TEMPLAST DI TEMPONI STEFANO & C. (S.N.C.), vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Bovezzo, Olaszország.

 1. SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L.

  Olaszország

  A SOCIETA' AGRICOLA ALGASOIL S.R.L., tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye PALMANOVA, Olaszország.

 2. FRATTINI S.R.L.

  Olaszország

  A FRATTINI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Avella, Olaszország.

 1. AIR & FLUID POWER S.R.L.

  Olaszország

  A AIR & FLUID POWER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Santa Croce Sull'arno, Olaszország.

 2. GREEN LINE S.R.L.

  Olaszország

  A GREEN LINE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Rimini, Olaszország.

 3. TMC BERARDO S.R.L.

  Olaszország

  A TMC BERARDO S.R.L., tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Busca, Olaszország.

 4. IDROMECCANICA S.A.S. DI ANSALDO MARIA E C.

  Olaszország

  A IDROMECCANICA S.A.S. DI ANSALDO MARIA E C., tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Brolo, Olaszország.

 5. PICOM S.R.L.

  Olaszország

  A PICOM S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, Ipari csövek, Fúvókák - nemvasfémek, és Ipari csövek. Székhelye Marmirolo, Olaszország.

 6. TRANSFORMADORA METÁLICA DA SEIXA

  Portugália

  A TRANSFORMADORA METÁLICA DA SEIXA, tevékenységi ágazata Fúvókák - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel pipes. Székhelye Santa Maria da Feira, Portugália.

 7. DIETRICH BAAS GMBH

  Németország

  A DIETRICH BAAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Witten, Németország.

 8. ISOLTUBEX-FABRICA DE TUBOS E PERFIS ISOLANTES, LDA.

  Portugália

  A ISOLTUBEX-FABRICA DE TUBOS E PERFIS ISOLANTES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúvókák - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák (vasfémek), és Fúvókák (vasfémek). Székhelye Travassô, Portugália.

 1. FRANK RÜFFER DÜSENTECHNIK GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DÜSENKÖPFEN

  Németország

  A FRANK RÜFFER DÜSENTECHNIK GMBH HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON DÜSENKÖPFEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Witten, Németország.

 2. FERPINTA-INDUSTRIAS DE TUBOS DE AÇO DE FERNANDO PINHO TEIXEIRA,S.A.

  Portugália

  A FERPINTA-INDUSTRIAS DE TUBOS DE AÇO DE FERNANDO PINHO TEIXEIRA,S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 3. PNR-DEUTSCHLAND INDUSTRIESPRITZDÜSEN HANDELS GMBH

  Németország

  A PNR-DEUTSCHLAND INDUSTRIESPRITZDÜSEN HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Freilassing, Németország.

 4. USB DÜSEN GMBH

  Németország

  A USB DÜSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Bretzfeld, Németország.

 5. P.A.L.L. S.R.L.

  Olaszország

  A P.A.L.L. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - nem vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Quattro Castella (Re), Olaszország.

 6. P N R U K LTD

  Egyesült Királyság

  A P N R U K LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúvókák - nemvasfémek, és Fúvókák - nemvasfémek. Székhelye Bromsgrove, Egyesült Királyság.

 7. IN.TECH. S.R.L.

  Olaszország

 8. RACI PLASTIC S.R.L.

  Olaszország

 9. PRESS TUBI S.N.C. DI MIRKO E MARCO DE RANIERI & C.

  Olaszország

 10. CSM TUBE S.P.A.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes