• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúrógépek- famegmunkálásra

A keresés eredménye

Fúrógépek- famegmunkálásra - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. VKM TRADE GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A VKM TRADE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Milling machine, Rod milling machine, rollforming machine, Perforating device, Sharpener, Planing and moulding machine, CNC machining centre, Joinery system, és Peeler. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, wood treatment machines, sawing, Fúrógépek, famegmunkálásra, és veneering machines. Székhelye Krauchenwies, Németország.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Németország

  A EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Todtnau, Németország.

 5. AYZA MIZRAK

  Törökország

  A AYZA MIZRAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Németország

  A JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, Furnérgyártógépek és eszközök, Facsiszológépek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra, és Furnérgyártógépek és eszközök. Székhelye Enger, Németország.

 2. SELECT

  Hollandia

  A SELECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrógépek, famegmunkálásra, woodworking tools, és wood turning machines. Székhelye Esbeek, Hollandia.

 3. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Németország

  A DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Gumitermékek, Berendezési tárgyak és dekorációk, Szövetek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Gumitermékek, Berendezési tárgyak és dekorációk, és Szövetek. Székhelye München, Németország.

 4. LEKIS UAB

  Litvánia

  A LEKIS UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 5. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Ausztria

  A ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Padlóburkolatok műanyagból, Faáruk, Faáruk, lakásberendezéshez, Berendezési tárgyak és dekorációk, Padlóburkolatok műanyagból, Faáruk, Faáruk, lakásberendezéshez, és Berendezési tárgyak és dekorációk. Székhelye Wals, Ausztria.

 1. SHARP TOOLS SRL

  Románia

  A SHARP TOOLS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is saw blades, és cutter. Székhelye SACELE, Románia.

 2. PHILIPS CONSTANT

  Belgium

  A PHILIPS CONSTANT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Marógépek, famegmunkáláshoz, Fúrógépek, famegmunkálásra, és Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Puurs, Belgium.

 1. AGRO-ROL-MET

  Lengyelország

  A AGRO-ROL-MET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Koło, Lengyelország.

 2. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  Kína

  A CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Körfűrészlapok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrógépek, famegmunkálásra, és complete woodworking lines. Székhelye Chengdu, Kína.

 3. MENDASAW LTD

  Egyesült Királyság

  A MENDASAW LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 4. FORCE 10 POWER TOOLS

  Egyesült Királyság

  A FORCE 10 POWER TOOLS, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Penryn, Egyesült Királyság.

 5. DELTA INDUSTRIAL LTD

  Egyesült Királyság

  A DELTA INDUSTRIAL LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Warlingham, Egyesült Királyság.

 6. ON SITE TOOLS

  Egyesült Királyság

  A ON SITE TOOLS, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Stanford-Le-Hope, Egyesült Királyság.

 7. B & N ROBERTSON LTD

  Egyesült Királyság

  A B & N ROBERTSON LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Dumfries, Egyesült Királyság.

 8. SERRACON LTD

  Egyesült Királyság

  A SERRACON LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Kirkcaldy, Egyesült Királyság.

 1. LANCASHIRE SAW CO LTD

  Egyesült Királyság

  A LANCASHIRE SAW CO LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Blackburn, Egyesült Királyság.

 2. FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD

  Egyesült Királyság

  A FEIN INDUSTRIAL POWER TOOLS UK LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Daventry, Egyesült Királyság.

 3. PROTRADE

  Egyesült Királyság

  A PROTRADE, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Mansfield, Egyesült Királyság.

 4. M P HARVEY

  Egyesült Királyság

  A M P HARVEY, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Cambridge, Egyesült Királyság.

 5. C A N FIXINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A C A N FIXINGS LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Norwich, Egyesült Királyság.

 6. LUMSDEN STUART LTD

  Egyesült Királyság

  A LUMSDEN STUART LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 7. M S C INDUSTRIAL SUPPLY

  Egyesült Királyság

  A M S C INDUSTRIAL SUPPLY, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Wednesbury, Egyesült Királyság.

 8. BIRKETT CUTMASTER LTD

  Egyesült Királyság

  A BIRKETT CUTMASTER LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Cleckheaton, Egyesült Királyság.

 9. M E I UNITECH LTD

  Egyesült Királyság

  A M E I UNITECH LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 10. CD POWER TOOLS LTD

  Egyesült Királyság

  A CD POWER TOOLS LTD, tevékenységi ágazata Hordozható fúrógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrógépek, famegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Fúrógépek, famegmunkálásra. Székhelye Leeds, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes