• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúrástechnika- próbafúrások és kitermelés - felszerelések

A keresés eredménye

Fúrástechnika- próbafúrások és kitermelés - felszerelések - Import export

 1. ROVER-TECHNIK FREUND & FOIDL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Founded in 1987 by businessman Reimund Freund and technician Raimund Foidl, Rover Technik Freund und Foidl GmbH is now an established company with its registered office in Lennestadt, South-Westphalia, with its core business in manufacturing, sales and consultancy relating to underground pipe laying. It focuses on both horizontal and vertical drilling and driving engineering. Reliability combined with speed and flexibility. With this philosophy, unlike the large corporations, we offer our customers all the benefits of a company with short official channels and rapid decision-making processes. Over a period of 20 years, Rover Technik has been able to implement and support numerous demanding projects in the area of underground pipe laying within Germany and abroad. Our continuously successful results are an indication of the efficient use of our equipment and the quality of our advice.

 2. PROJECT DRILL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Trading of new and refurbished boring machines and equipment for wells, poles, micropiles, probing. Mud pumps, rotating heads, clamps, winches. Boring machines and augers, pumps, they all have their Certificate of Conformity and CE marking as well as the testing and approval documentation. On-site assistance and repairs with specialised personnel. Worldwide sale of refurbished machines in 100% working conditions.

 3. DIMAFOR SARL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DIMAFOR SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Pace, Franciaország.

 4. ABBRUCH UND BAU S.R.O.

  Németország

  Verified by europages badge

  A ABBRUCH UND BAU S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Mansfeld, Németország.

 5. HB DRILLING

  Belgium

  A HB DRILLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és construction of water treatment machines. Székhelye Fontaine-L'Eveque, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A AVANT TECNO DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Eppertshausen, Németország.

 2. INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH

  Németország

  A INOVATOOLS ECKERLE & ERTEL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Hordozható szerszámok, precíziós, ipari, motoros, reamers, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Hordozható szerszámok, precíziós, ipari, motoros, és metal milling. Székhelye Kinding-Haunstetten, Németország.

 3. REPRO HANDELS GMBH

  Németország

  A REPRO HANDELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Építőipari gépek, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Mechernich, Németország.

 4. TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C.

  Olaszország

  A TECNA SNC DI MORETTI DR. GIULIANO & C., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Topográfiai műszerek és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, piling, microprobes, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és geognostic and geophysical surveys. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 5. BURENERGOSERVIS PUE

  Belorusszia

  A BURENERGOSERVIS PUE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sounders, earthing rods, drills for digging wells, és drilling machines for mines and quarries. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 1. C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA

  Olaszország

  A C.T.E. COSTRUZIONI TECNO ELETTRICHE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, industrial systems, és Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek. Székhelye Acqui Terme, Olaszország.

 2. PARTNER ENGINEERING COMPANY

  Spanyolország

  A PARTNER ENGINEERING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water well drilling systems. Székhelye Portbou, Spanyolország.

 1. FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT

  Algéria

  A FORAGE EQUIPEMENTS IMPORT EXPORT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - magas- és mélyépítés, Geotechnics - drilling and test boring equipment, és Import-export - magas- és mélyépítés. Székhelye Constantine, Algéria.

 2. TENCNO POZZI 2002

  Olaszország

  A TENCNO POZZI 2002, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, hydro perforation, artesian well drilling, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Geotechnics - drilling and test boring equipment. Székhelye Roma, Olaszország.

 3. BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG

  Németország

  A BOHAK BOHRGERÄTE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Próbafúró berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, drills, boring machines, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Meinersen, Németország.

 4. DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD.

  Törökország

  A DELKON MACHINERY INTL.IND.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök - külszíni fejtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A ATLAS EKIPMAN MAKINA INS.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rock hammers for digging tunnels. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. GEOSONDEDILE S.R.L.

  Olaszország

  A GEOSONDEDILE S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling, pile drilling, well drilling, és earthquake-proof constructions. Székhelye Sant'agata Li Battiati, Olaszország.

 7. MBI FRANCE

  Franciaország

  A MBI FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Építési helyszíni felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök. Székhelye Lespinasse, Franciaország.

 8. COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH

  Németország

  A COLLOMIX RÜHR- UND MISCH-GERÄTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építési helyszíni felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Építési helyszíni felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Gaimersheim, Németország.

 1. PAULY

  Belgium

  A PAULY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, és electric lift truck hire. Székhelye Lambermont, Belgium.

 2. UNIOR TOOLS

  Franciaország

  A UNIOR TOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, és Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Székhelye Vaux Le Penil, Franciaország.

 3. THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH

  Németország

  A THELAGUMMI PRODUKTIONS UND HANDELS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitermékek, és Gumitermékek. Székhelye Hohenbrunn, Németország.

 4. EPD

  Franciaország

  A EPD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, special foundations, well drilling, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Boring auger. Székhelye Brest, Franciaország.

 5. BAIER SARL

  Franciaország

  A BAIER SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, core-sampling, mixers, és special tools. Székhelye Mondeville, Franciaország.

 6. JOFO FRANCE

  Franciaország

  A JOFO FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Építési helyszíni felszerelések. Székhelye Villepinte, Franciaország.

 7. GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES

  Egyesült Királyság

  A GROUND ENGAGING TECHNOLOGIES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fúrás - szerszámgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Marók és fúrók, industrial drills, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, Marók és fúrók, és drilling. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 8. GEOTECH ANDRZEJ KRZEMIŃSKI

  Lengyelország

  A GEOTECH ANDRZEJ KRZEMIŃSKI, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geological prospecting for oil, geognostics, Geology - studies and research, és geological safety equipment and systems. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 9. PHU SATURN

  Lengyelország

  A PHU SATURN, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, Geotechnics - drilling and test boring equipment, Fúrások és feltárási munkák, geognostics, és geological surveys. Székhelye Bielsko-Biała, Lengyelország.

 10. BIZIM SONDAJ

  Törökország

  A BIZIM SONDAJ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fúrástechnika- próbafúrások és kitermelés - felszerelések - Import export

Találatok száma

2 779 Vállalat