• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Fúrási szolgáltatások - Import export

 1. TORCAMES

  Portugália

  Verified by europages badge

  A TORCAMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Acél, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Sárgaréz, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Acélok és fémek - esztergálás, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, és CNC milling. Székhelye Espinhel Águeda, Portugália.

 2. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kína

  A PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye 371, Kína.

 3. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Törökország

  A ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Bányakitermelési szolgáltatások, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. WELVREUGD

  Hollandia

  A WELVREUGD, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Maasland, Hollandia.

 5. DANBAR DRILLING

  Egyesült Királyság

  A DANBAR DRILLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Pemberton, Wigan, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HONE ALL PRECISION LTD.

  Egyesült Királyság

  A HONE ALL PRECISION LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Gépgyártás, általában - bérmunka, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Fúrási szolgáltatások, machining jobs to drawing, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 2. FORALUX

  Luxemburg

  A FORALUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betongyártás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, Betonacélfúrás és -vágás, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Kehlen, Luxemburg.

 3. SMET GROUP

  Belgium

  A SMET GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is installation of sewers and sewage systems, és plots drilled. Székhelye Dessel, Belgium.

 4. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgium

  A AANNEMINGEN A.B.W., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, road works, és Sanitation. Székhelye Waregem, Belgium.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Románia

  A SC N&A TRADE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Székhelye Sibiu, Románia.

 1. S.M.P.

  Franciaország

  A S.M.P., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Château Renard, Franciaország.

 2. GEBO

  Belgium

  A GEBO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, plots drilled, drills for digging wells, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Dessel, Belgium.

 1. K-BORINGEN

  Belgium

  A K-BORINGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alagútépítés, Alagútépítés, pipes, pipes for drilling, és tunnel construction. Székhelye Hasselt, Belgium.

 2. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Románia

  A FORAJE PUTURI FORAMAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútkezelési szolgáltatások, Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútkezelési szolgáltatások. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  A METTY WEYRICH & FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Fúrási szolgáltatások, Tetőfedés, metalwork, insulation, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Vianden, Luxemburg.

 4. PGB-EUROPE

  Belgium

  A PGB-EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Fúrási szolgáltatások, anchorage systems, Rögzítőanyagok, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Melle, Belgium.

 5. AMERY

  Belgium

  A AMERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bádogos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Fúrási szolgáltatások, Villanyszerelés, Fúrási szolgáltatások, earthmoving work, és earthmoving. Székhelye Diksmuide, Belgium.

 6. ALPDRILL GMBH

  Németország

  A ALPDRILL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Achern, Németország.

 7. TIPFOR SRL

  Románia

  A TIPFOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Timisoara, Románia.

 8. ENVIROTOP

  Belgium

  A ENVIROTOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Hulladékszállítás, Fúrási szolgáltatások, core-sampling, water purification, és Hulladékszállítás. Székhelye Trois-Ponts, Belgium.

 1. GÉOPROS LAPOINTE

  Kanada

  A GÉOPROS LAPOINTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermics, Boreholes, és wells. Székhelye Sherbrooke, Kanada.

 2. KROCKTOOLS

  Spanyolország

  A KROCKTOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Sant Salvador De Guardiola, Spanyolország.

 3. AGORA ROCK DRILL A.S.

  Törökország

  A AGORA ROCK DRILL A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drilling, drilling in rock, rock breakers, és mining products. Székhelye Yenimahalle, Törökország.

 4. BLONDIAU MICHEL

  Belgium

  A BLONDIAU MICHEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Fúrási szolgáltatások, excavation work for drainage systems, restoring plumbing, Tömlők és csövek gumiból, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Naast, Belgium.

 5. HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A HEBEI ZHANKUI DRILLING EQUIPMENT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drill bits. Székhelye Cangzhou, Kína.

 6. DEKABO GROEP

  Belgium

  A DEKABO GROEP, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horizontal drilling operations, és ground-drilling for public works. Székhelye Olen, Belgium.

 7. ADRIEN VAN TILBURG

  Belgium

  A ADRIEN VAN TILBURG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is earthmoving work. Székhelye Bierges, Belgium.

 8. DSK PIPING

  Belgium

  A DSK PIPING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Lokeren, Belgium.

 9. PROMISE GROUP

  Egyiptom

  A PROMISE GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water well drilling. Székhelye Giza, Egyiptom.

 10. HAKO BORINGEN

  Belgium

  A HAKO BORINGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Hasselt, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fúrási szolgáltatások - Import export

Találatok száma

144 Vállalat