• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúrási szolgáltatások

A keresés eredménye

Fúrási szolgáltatások - Import export

 1. TORCAMES

  Portugália

  Verified by europages badge

  A TORCAMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Acél, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Sárgaréz, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Acélok és fémek - esztergálás, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, és CNC milling. Székhelye Espinhel Águeda, Portugália.

 2. PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD

  Kína

  A PUYANG ZHONGSHI GROUP CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye 371, Kína.

 3. WELVREUGD

  Hollandia

  A WELVREUGD, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Maasland, Hollandia.

 4. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Törökország

  A ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök - külszíni fejtés, Bányakitermelési szolgáltatások, Gépek és eszközök - külszíni fejtés, és Bányakitermelési szolgáltatások. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. AMERY

  Belgium

  A AMERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bádogos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Fúrási szolgáltatások, Villanyszerelés, Fúrási szolgáltatások, earthmoving work, és earthmoving. Székhelye Diksmuide, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GEBO

  Belgium

  A GEBO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrás, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, plots drilled, drills for digging wells, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Dessel, Belgium.

 2. HONE ALL PRECISION LTD.

  Egyesült Királyság

  A HONE ALL PRECISION LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Gépgyártás, általában - bérmunka, Varrat nélküli csövek - vasfémek, Fúrási szolgáltatások, machining jobs to drawing, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Varrat nélküli csövek - vasfémek. Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 3. S.M.P.

  Franciaország

  A S.M.P., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Château Renard, Franciaország.

 4. PGB-EUROPE

  Belgium

  A PGB-EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, Fúrási szolgáltatások, anchorage systems, Rögzítőanyagok, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Melle, Belgium.

 5. DANBAR DRILLING

  Egyesült Királyság

  A DANBAR DRILLING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Pemberton, Wigan, Egyesült Királyság.

 1. FORALUX

  Luxemburg

  A FORALUX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betongyártás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, Betonacélfúrás és -vágás, controlled demolitions, Concrete and floor screed milling, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Kehlen, Luxemburg.

 2. IBM DRILLING BENTONITE POLYMER CHEMICALS UGANDA KAMPALA

  Uganda

  A IBM DRILLING BENTONITE POLYMER CHEMICALS UGANDA KAMPALA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Kampala, Uganda.

 1. AANNEMINGEN A.B.W.

  Belgium

  A AANNEMINGEN A.B.W., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, Betonacélfúrás és -vágás, Fúrási szolgáltatások, road works, és Sanitation. Székhelye Waregem, Belgium.

 2. SMET GROUP

  Belgium

  A SMET GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is installation of sewers and sewage systems, és plots drilled. Székhelye Dessel, Belgium.

 3. METTY WEYRICH & FILS

  Luxemburg

  A METTY WEYRICH & FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szakipari munka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tetőfedés, Fúrási szolgáltatások, Tetőfedés, metalwork, insulation, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Vianden, Luxemburg.

 4. K-BORINGEN

  Belgium

  A K-BORINGEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alagútépítés, Alagútépítés, pipes, pipes for drilling, és tunnel construction. Székhelye Hasselt, Belgium.

 5. SC N&A TRADE SRL

  Románia

  A SC N&A TRADE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútfúrás-felügyeleti szolgáltatások. Székhelye Sibiu, Románia.

 6. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Románia

  A FORAJE PUTURI FORAMAT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kútfúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, Kútkezelési szolgáltatások, Fúrások és feltárási munkák, Fúrási szolgáltatások, Kútfúrás, és Kútkezelési szolgáltatások. Székhelye Bucuresti, Románia.

 7. KASTHEW DRILLING UGANDA

  Uganda

  A KASTHEW DRILLING UGANDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water systems. Székhelye Kampala, Uganda.

 8. ALPDRILL GMBH

  Németország

  A ALPDRILL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Achern, Németország.

 1. BLONDIAU MICHEL

  Belgium

  A BLONDIAU MICHEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Fúrási szolgáltatások, excavation work for drainage systems, restoring plumbing, Tömlők és csövek gumiból, és Fúrási szolgáltatások. Székhelye Naast, Belgium.

 2. GÉOPROS LAPOINTE

  Kanada

  A GÉOPROS LAPOINTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Geothermics, Boreholes, és wells. Székhelye Sherbrooke, Kanada.

 3. TIPFOR SRL

  Románia

  A TIPFOR SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrások és feltárási munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, Kútfúrási szolgáltatások, Fúrási szolgáltatások, Ivóvízszolgáltató berendezések, Geotermikus berendezések, és Kútfúrási szolgáltatások. Székhelye Timisoara, Románia.

 4. ENVIROTOP

  Belgium

  A ENVIROTOP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrási szolgáltatások, Hulladékszállítás, Fúrási szolgáltatások, core-sampling, water purification, és Hulladékszállítás. Székhelye Trois-Ponts, Belgium.

 5. KROCKTOOLS

  Spanyolország

  A KROCKTOOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Sant Salvador De Guardiola, Spanyolország.

 6. JANSEN

  Belgium

  A JANSEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Merksplas, Belgium.

 7. KONTEC PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A KONTEC PRECISION INDUSTRIAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

 8. DSK PIPING

  Belgium

  A DSK PIPING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Székhelye Lokeren, Belgium.

 9. COFOC

  Belgium

  A COFOC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitarendszerek, Haszonjármű-kölcsönzés, Szitarendszerek, és Haszonjármű-kölcsönzés. Székhelye Noville, Belgium.

 10. DEKABO GROEP

  Belgium

  A DEKABO GROEP, tevékenységi ágazata Fúrási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horizontal drilling operations, és ground-drilling for public works. Székhelye Olen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fúrási szolgáltatások - Import export

Találatok száma

145 Vállalat