• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fúrás - acélok és fémek

A keresés eredménye

Fúrás - acélok és fémek - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Románia

  Verified by europages badge

  Emsil was founded in 1995 in Romania with its first activity of designing, manufacturing and selling CNC Machine Tools. The first CNC machine tool was installed in Finland in 1997. The strategy of Emsil was to diversify and expand its capabilities and flexibilities to manufacture a wide range of products in a wide range of industries. Emsil is an open company for taking on engineering challenges, whether in the machine tools business or in the welding and steel fabrications business, becoming a strong supplier and partner for its customers over time. For these reasons, in 2007, Emsil expanded. The focus of Gemil was on welding large steel fabrications to cover the demand for such services. Moreover, Emsil started to shift the production of machine tools' main components from cast iron to carbon steel welded structures. Siltech, the third company, was created in 2007 to consult and ultimately transformed into a steel fabrication company in 2012. Today, Siltech is established in Aiud, the third location. In 2011, Emsil purchased a French engineering company's Romanian subsidiary and entered the aeronautics industry. The main products manufactured are devices and steel structures for airplane components assembly. Today, we are active in 3 Romanian cities, manufacturing high-technology CNC machine tools and steel fabrications in carbon steel and stainless steel. Industries we are present in are: naval, energy, oil&gas, aerospace, transportation, and vacuum.

 2. BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Geseke, Németország.

 3. ASCENTA INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASCENTA INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Emmerich Am Rhein, Németország.

 4. PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Wittibreut, Németország.

 5. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Fúrás - acélok és fémek, és Acélok és fémek - esztergálás. Székhelye Corbetta, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Straubenhardt, Németország.

 2. GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Schlieren, Svájc.

 3. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Menetvágás (külső menet), acélok és fémek, Menetvágás (belső menet), acélok és fémek, Kis fém alkatrészek, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Precíziós mechanika, Alumínium és ötvözetek, és precision machining. Székhelye Pisogne, Olaszország.

 4. SCARONI DOMENICO & C. SNC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SCARONI DOMENICO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, precision machining, mechanical forming to drawings, metal drilling, Fúrás - acélok és fémek, light metal framework, metal degreasing, medium-weight steel constructions, és forging metals. Székhelye Nuvolento, Olaszország.

 5. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Bräunlingen, Németország.

 1. FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Höhnhart, Ausztria.

 2. 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Leuzigen, Svájc.

 1. SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Bad Rodach, Németország.

 2. TORNINFER SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TORNINFER SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós mechanika, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Élezés, acélok és fémek, Fúrás - acélok és fémek, Precíziós mechanika, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Élezés, acélok és fémek, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Barberino Tavarnelle, Olaszország.

 3. F. GÜNTER GES.MBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A F. GÜNTER GES.MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Enzesfeld-Lindabrunn, Ausztria.

 4. ROUILLER + HIRT AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A ROUILLER + HIRT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Neuenegg, Svájc.

 5. MTP KERSCHBAUMER GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A MTP KERSCHBAUMER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Piberbach, Ausztria.

 6. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Deep-drilling machines for metalwork, Precision deep-drilling for medical technology, Deep-hole drilling, Deep drilling machines for bottle shapes, Deep drilling machines for dies, Deep drilling machines for cubic workpieces, Circular milling, Drill bushings, és Steady rest bushings. Székhelye Bad Urach, Németország.

 7. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Magyarország

  Cégünk fémek és műanyagok megmunkálásával foglalkozik (esztergálás, fúrás, marás, hajlítás, lyukasztás) hagyományos és cnc gépekkel. Tanusítványokkal egyelőre nem rendelkezünk ezért igény szerint készítünk mintadarabot és nullszériát (kész technológiával gyártott miniszéria) is. Tapasztalatunk van az utószervizelés (kifutó, kifutott termékek szervizigényéhez gyártott alkatrészek kis szériában) kiszolgálásában. Biztosítani tudjuk a hő és felületkezést, egyéb korrózióvédelmet. Méretünkből adódóan rugalmasan állunk át egyik gyártási folyamatról a másikra, gyorsan alakítjuk ki a technológiát. A cégben mesterek és mérnökök dolgoznak.

 8. LASER XENIA

  Németország

  A LASER XENIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye München, Németország.

 1. TSCHUDIN + HEID AG

  Svájc

  A TSCHUDIN + HEID AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, CNC turned titanium parts, Brass turned parts, Automatic lathe parts, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Waldenburg, Svájc.

 2. IMTECH GMBH & CO. KG

  Németország

  A IMTECH GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Bad Dürrheim, Németország.

 3. NOVA STEEL

  Törökország

  A NOVA STEEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium and steel handles, steel bending, Light steel constructions, és Steel construction. Székhelye Osmaniye, Törökország.

 4. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Ausztria

  A PERNDORFER MASCHINENBAU KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - esztergálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, Fúrás - acélok és fémek, CNC turned parts, Pipe processing, és Welded structures. Székhelye Kallham, Ausztria.

 5. HEGEDÜS E.K.

  Németország

  A HEGEDÜS E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Ostfildern, Németország.

 6. K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH

  Németország

  A K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Halver, Németország.

 7. CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN

  Németország

  A CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Genthin, Németország.

 8. TVB GMBH

  Németország

  A TVB GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Murnau, Németország.

 9. F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE

  Olaszország

  A F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - acélok és fémek, metal milling, metal boring, Fúrás - acélok és fémek, és metal turning. Székhelye Berzo Inferiore, Olaszország.

 10. MAMMUT WERKZEUGMASCHINENFABRIK GMBH

  Németország

  A MAMMUT WERKZEUGMASCHINENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, Fúrás - acélok és fémek, Vágás, acélok és fémek, Acélok és fémek - esztergálás, Acélok és fémek - marás, és Fúrás - acélok és fémek. Székhelye Langenzenn, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fúrás - acélok és fémek - Import export

Találatok száma

33 002 Vállalat