• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások

A keresés eredménye

Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások - Import export

 1. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Magyarország

  We are sure among our gas industrial products and mantenance machinery connected to fire extinguisher maintenance. You will find the information what you are looking for. In case you need a help our colleauges is at your service Gas cylinder bundel, trailer, ISO container Maintenance machinery for gas cylinders and fire extinguishers and more…

 2. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Egyesült Királyság

  A PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expert assistance, és lng. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. IKPALAND ENTERPRISES

  Egyesült Királyság

  A IKPALAND ENTERPRISES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. PROTOIL TANK FARM

  Antigua és Barbuda

  A PROTOIL TANK FARM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye St. John's, Antigua és Barbuda.

 5. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Durumbúza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, Árutőzsdék, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, Árutőzsdék, és Diesel fuel. Székhelye London, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanyolország

  A IBERGASÓLEOS S.L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Badajoz, Spanyolország.

 2. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Németország

  A FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, floating oil absorbers, agglomerators, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Porta Westfalica, Németország.

 3. ES "HIL NYSHANY"

  Türkmenisztán

  A ES "HIL NYSHANY", vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chamber of commerce and administrative services for trading businesses, manpower, és renewable energy sources. Székhelye Ashgabat, Türkmenisztán.

 4. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A SAND MONITORING SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 5. T.A.H TRADING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A T.A.H TRADING LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Reading, Egyesült Királyság.

 1. GOLD MARK EST

  Jemen

  A GOLD MARK EST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water treatment plants with magnetic fields. Székhelye Sanaa, Jemen.

 2. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 1. ADVENT SERVICES

  Németország

  A ADVENT SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Dissen A.tw, Németország.

 2. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  India

  A SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Faridabad, India.

 3. LINE X LEVANTE

  Spanyolország

  A LINE X LEVANTE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fire protection measures, és Erosion protection systems. Székhelye Alcora, Spanyolország.

 4. FLUID CONTROL OOD

  Bulgária

  A FLUID CONTROL OOD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás, és Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás. Székhelye Sofia, Bulgária.

 5. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Amerikai Egyesült Államok

  A JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Minot, Amerikai Egyesült Államok.

 6. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Málta

  A PETRO GLOBE OIL SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Birkirkara, Málta.

 7. SWEDPARTS HAMBURG

  Németország

  A SWEDPARTS HAMBURG, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Petrokémia - berendezések és eszközök, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. VERMILION REP SAS

  Franciaország

  A VERMILION REP SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Parentis En Born, Franciaország.

 1. LLC VIP DIESEL

  Kanada

  A LLC VIP DIESEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is agricultural diesel fuel. Székhelye Novgorod, Kanada.

 2. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  India

  A CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Oil well casing. Székhelye Faridabad, India.

 3. THE ARTUNIS GROUP

  Kanada

  A THE ARTUNIS GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tanácsadás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, International market entry, Professional advisory services, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és company organisation consulting. Székhelye Ottawa, Kanada.

 4. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  A LUXPIPETECH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Pipelines, oil and gas - installations, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Metal work. Székhelye Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 5. INGEGNERE

  Olaszország

  A INGEGNERE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soundproofed booths, prefabricated dormers, és water bed lowering for reclamation. Székhelye Foggia, Olaszország.

 6. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mexikó

  A IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Villahermosa, Tabasco, Mexikó.

 7. PSI

  Tunézia

  A PSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Sfax, Tunézia.

 8. PBG SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PBG SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is geophones, és Geology - studies and research. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 9. TERMAGAS

  Spanyolország

  A TERMAGAS, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Bután, Propángáz, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Bután, és Propángáz. Székhelye ZARAGOZA, Spanyolország.

 10. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kína

  A SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Dongying, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások - Import export

Találatok száma

202 Vállalat