• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások

A keresés eredménye

Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások - Import export

 1. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Magyarország

  We are sure among our gas industrial products and mantenance machinery connected to fire extinguisher maintenance. You will find the information what you are looking for. In case you need a help our colleauges is at your service Gas cylinder bundel, trailer, ISO container Maintenance machinery for gas cylinders and fire extinguishers and more…

 2. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Egyesült Királyság

  A PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expert assistance, és lng. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. IKPALAND ENTERPRISES

  Egyesült Királyság

  A IKPALAND ENTERPRISES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Egyesült Királyság

  A JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Durumbúza. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, Árutőzsdék, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Nemzetközi kereskedelem - tanácsadás, Árutőzsdék, és Diesel fuel. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 5. IBERGASÓLEOS S.L

  Spanyolország

  A IBERGASÓLEOS S.L, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Badajoz, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A SAND MONITORING SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 2. LINE X LEVANTE

  Spanyolország

  A LINE X LEVANTE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fire protection measures, és Erosion protection systems. Székhelye Alcora, Spanyolország.

 3. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 4. ADVENT SERVICES

  Németország

  A ADVENT SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Dissen A.tw, Németország.

 5. T.A.H TRADING LIMITED

  Egyesült Királyság

  A T.A.H TRADING LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Munkabiztonság - felszerelések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Reading, Egyesült Királyság.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Málta

  A PETRO GLOBE OIL SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Birkirkara, Málta.

 2. FLUID CONTROL OOD

  Bulgária

  A FLUID CONTROL OOD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás, és Teljesítmény-, mennyiség- és átfolyásmérés és szabályozás. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Németország

  A FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, floating oil absorbers, agglomerators, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Porta Westfalica, Németország.

 2. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  A LUXPIPETECH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Pipelines, oil and gas - installations, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Metal work. Székhelye Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 3. VERMILION REP SAS

  Franciaország

  A VERMILION REP SAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Parentis En Born, Franciaország.

 4. PBG SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PBG SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is geophones, és Geology - studies and research. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 5. SWEDPARTS HAMBURG

  Németország

  A SWEDPARTS HAMBURG, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Petrokémia - berendezések és eszközök, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 6. INGEGNERE

  Olaszország

  A INGEGNERE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soundproofed booths, prefabricated dormers, és water bed lowering for reclamation. Székhelye Foggia, Olaszország.

 7. AIR ENERGI

  Egyesült Királyság

  A AIR ENERGI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is recruitment. Székhelye Moscow, Egyesült Királyság.

 8. TERMAGAS

  Spanyolország

  A TERMAGAS, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Bután, Propángáz, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Bután, és Propángáz. Székhelye ZARAGOZA, Spanyolország.

 1. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Románia

  A MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbókompresszorok, mechanical and electromechanical indicators for control instruments, gas turbines, Turbókompresszorok, és steam turbines. Székhelye Brasov, Románia.

 2. TANAFT SP ZOO

  Svájc

  A TANAFT SP ZOO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, fuel, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Warsaw, Svájc.

 3. MEDOLIV S.R.L.

  Olaszország

  A MEDOLIV S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, industrial vegetable oils, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Imperia, Olaszország.

 4. OMV-INDOIL D.O.O.

  Horvátország

  A OMV-INDOIL D.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Donji Stupnik, Lucko,Zagreb, Horvátország.

 5. G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 6. METAL-SIL-CAR

  Olaszország

  A METAL-SIL-CAR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, aluminium and alloys, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Cellatica, Olaszország.

 7. TERRA ENVIRONMENTAL

  Románia

  A TERRA ENVIRONMENTAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Medias, Románia.

 8. PRODUCTION GEOSCIENCE LTD

  Egyesült Királyság

  A PRODUCTION GEOSCIENCE LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Banchory, Egyesült Királyság.

 9. MORGAN UTILITIES LTD

  Egyesült Királyság

  A MORGAN UTILITIES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezetvédelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, és Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Rugby, Egyesült Királyság.

 10. A-SYSTEM

  Ukrajna

  A A-SYSTEM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Székhelye Kiev, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes