• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • föld

A keresés eredménye

Föld - Import export

 1. HOLLAND SOIL

  Spanyolország

  A HOLLAND SOIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Föld. Székhelye Llinars Del Valles (bareclona), Spanyolország.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Oroszország

  A BIOERA-MOSCOW, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes trágyázószerek, Föld, Giliszták (trágyázáshoz), Természetes trágyázószerek, Föld, Giliszták (trágyázáshoz), és Amino acid. Székhelye Moscow, Oroszország.

 3. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Lengyelország

  A MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Kert- és tájépítés, Föld, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Kert- és tájépítés, gardening, és Föld. Székhelye Jarosław, Lengyelország.

 4. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxemburg

  A SCHOTTERWERK MOERSDORF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, natural stone, Quarries, gabions, és Föld. Székhelye Moersdorf, Luxemburg.

 5. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, phytosanitary product, export, fertilizer, és Föld. Székhelye Antalya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DE KOCK WAVRE

  Belgium

  A DE KOCK WAVRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, earthmoving, earthmoving work, sand, és Föld. Székhelye Wavre, Belgium.

 2. WIS-KRUSZYWA.PL

  Lengyelország

  A WIS-KRUSZYWA.PL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Föld. Székhelye Kramsk, Lengyelország.

 3. PROPLANT GMBH

  Németország

  A PROPLANT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Trágyázó- és talajjavító szerek, Tőzeg és virágföld, Föld, Műkertészet, faiskola és erdészet, Trágyázó- és talajjavító szerek, Tőzeg és virágföld, és Föld. Székhelye Vaihingen, Németország.

 4. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Németország

  A TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet, faiskola és erdészet, Trágyázó- és talajjavító szerek, Tőzeg és virágföld, Föld, Műkertészet, faiskola és erdészet, Trágyázó- és talajjavító szerek, Tőzeg és virágföld, és Föld. Székhelye Neustadt, Németország.

 5. TREVIGIANA HUMUS

  Olaszország

  A TREVIGIANA HUMUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Föld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorok, kerti bútorok, Tőzeg és virágföld, Bútorok, kerti bútorok, loam, Tőzeg és virágföld, és wood bark. Székhelye Casale Sul Sile, Olaszország.

 1. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Lengyelország

  A OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Föld, evergreens, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Föld, és shrubbery. Székhelye Kraczkowa, Lengyelország.

 2. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Horvátország

  A AGROHOBLAJ D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Föld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is substrates. Székhelye Mursko Središće, Horvátország.

 1. EUROLIGNITE LLC

  Ukrajna

  A EUROLIGNITE LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export - szén. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, lignite, organic soil improvers, Föld, és soil conditioner. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 2. COIR LANKA

  Olaszország

  A COIR LANKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Föld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coir geotextiles. Székhelye Verona, Olaszország.

 3. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Egyesült Királyság

  A MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Föld. Székhelye Surbition, Egyesült Királyság.

 4. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Lengyelország

  A AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, Gabona és szemes termékek, Föld, és Gabona és szemes termékek. Székhelye Golenice, Lengyelország.

 5. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Olaszország

  A MECHELLI MARIO E C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Föld. Székhelye Soriano Nel Cimino, Olaszország.

 6. SILUFLORA

  Lengyelország

  A SILUFLORA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, peat for fertilizers, és Föld. Székhelye Plock, Lengyelország.

 7. FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Németország

  A FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Neustadt, Németország.

 8. MODAHUM GMBH

  Németország

  A MODAHUM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Egling, Németország.

 1. EWALD KNAK GMBH

  Németország

  A EWALD KNAK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Bad Fallingbostel, Németország.

 2. ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH

  Németország

  A ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Rastede, Németország.

 3. GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Sinntal, Németország.

 4. PRIMASTA B.V.

  Hollandia

  A PRIMASTA B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Asten, Hollandia.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag filmek és fóliák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Koscian, Lengyelország.

 6. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Ybbs An Der Donau, Ausztria.

 7. BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, Ércek - vas és színesfém, Föld, és Ércek - vas és színesfém. Székhelye Flechtingen, Németország.

 8. SOLUM A/S

  Dánia

  A SOLUM A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Hedehusene, Dánia.

 9. HAWITA GRUPPE GMBH

  Németország

  A HAWITA GRUPPE GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Vechta, Németország.

 10. S.U.D.E. GMBH

  Németország

  A S.U.D.E. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Föld, és Föld. Székhelye Berlin, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Föld - Import export

Találatok száma

1178 Vállalat