• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fóliatekercselő csomagológépek

A keresés eredménye

Fóliatekercselő csomagológépek - Import export

 1. ÖZKA MACHINE AUTOMATION

  Törökország

  Verified by europages badge

  ÖZKA-ISTANBUL HAS BEEN FOUNDED IN ISTANBUL IN 2015 TO PRODUCE AND DEVELOP AUTOMATIC STRETCH REWINDING , AUTOMATIC STRETCH SLITTING, AUTOMATIC CORELESS STRETCH REWINDER AND AUTOMATIC PRE-STRETCH REWINDING MACHINES. SINCE FOUNDATION, ÖZKA-ISTANBUL STARTED TO TAKE A LEADING COMPANY ROLE AT HOME, IN DESIGNING AND PRODUCTION OF EFFICIENT AND HIGH-SPEED REWINDERS FOR PE/PVC STRETCH FILMS WITH INTERNATIONALLY ACCEPTED STANDARDS. IN THE FOLLLOWING YEARS, ÖZKA-İSTANBUL STARTED TAKING PART IN INTERNATIONAL MARKETS TO FULFILL THE REQUIREMENTS OF THE FOREIGN CUSTOMERS ASWELL. PRODUCTION OF FILLING AND PACKING MACHINES WHICH REQUIRE RESEARCH AND DEVELOPMENT HAS BEEN ANOTHER LINE OF PRODUCTION FOR ÖZKA-ISTANBUL. RECENTLY, ÖZKA-ISTANBUL DEVELOPED A MACHINE FOR REWINDING AND DIMENSIONING BAKING PAPER. ÖZKA-İSTANBUL GIVES FULLTIME TECHNICAL SUPPORT TO THE CUSTOMERS FOR ELIMINATING AND AVOIDING PRODUCTION LOSSES.

 2. MOSCA GMBH

  Németország

  A Mosca GmbH a pántoló gépek, pántszalagok és a raklapok ipari alkalmazásokban használt professzionális kiváló minőségű pántolórendszereinek szállítója, forgalmazója fejlesztője és vezető pozíciójú gyártója. A gépek köre az alkalmazások széles skáláját megvalósító univerzális eszközöktől, a teljesen automatizált nagyteljesítményű gépekig terjed, melyek bármely jelentős automatizált gyártássorba beépíthetők. A Mosca GmbH Európa egyik legmodernebb PP, PET és PLA pántszalagokat készítő gyára. A nemzetközi értékesítési, szervíz és tanácsadási hálózata biztosítja az ügyfelei globális kiszolgálását. Az 1966-ban alapított családi tulajdonban lévő cég székhelye Waldbrunnban található Heidelberg és Heilbronn között. A Mosca csoport 17 országban van jelen és 22 leányvállalatot működtet, köztük négy gyártólétesítményt Németországban, Kanadában és Malajziában. Összességében a cég 1 000 embert foglalkoztat. A pántolástechnikai szakértők folyamatos új fejlesztéseinek eredményeként már több mint 50 éve minőségi és technológiai vezető pozíciót foglal el a pántoló ágazatban.

 3. THIMON

  Franciaország

  A THIMON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Műanyag csomagolások, packaging and packing, Csomagolóvállalatok, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Műanyag csomagolások. Székhelye Méry, Franciaország.

 4. FUJI PACKAGING MACHINES SAS

  Franciaország

  A FUJI PACKAGING MACHINES SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Goussainville Cedex, Franciaország.

 5. POLPAK MASZYNY PAKUJACE

  Lengyelország

  A POLPAK MASZYNY PAKUJACE, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cartoners. Székhelye WARSZAWA, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VIPAK SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A VIPAK SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Csomagolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliatekercselő csomagológépek, packing tapes and films, Fóliatekercselő csomagológépek, neutral and personalised adhesive tapes, és adhesive tapes. Székhelye Jarocin, Lengyelország.

 2. DIJKSTRA VEREENIGDE

  Hollandia

  A DIJKSTRA VEREENIGDE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliatekercselő csomagológépek, Fóliatekercselő csomagológépek, és packaging machines. Székhelye Lelystad, Hollandia.

 3. KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. BAG IN BOX

  Lengyelország

  A BAG IN BOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stuffing machines. Székhelye Lublin, Lengyelország.

 5. TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS

  Hollandia

  A TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pallet wrapping machine, semi-automatic wrapping machine, és Flexible packaging materials. Székhelye Waalwijk, Hollandia.

 1. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Lengyelország

  A SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagoló- és abroncsológépek, Kartonok, csomagolóipar számára, Csomagolóvállalatok, Csomagoló- és abroncsológépek, Kartonok, csomagolóipar számára, Csomagolóvállalatok, és canning. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE

  Törökország

  A ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliatekercselő csomagológépek, Packing machines, packing labelling machines, és Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Törökország

  A ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Fóliatekercselő csomagológépek, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Fóliatekercselő csomagológépek, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, és packing machines for packing. Székhelye Konya, Törökország.

 2. YURTPAK MAKINA

  Törökország

  A YURTPAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Karatay / Konya, Törökország.

 3. EVOMAC MAKINA

  Törökország

  A EVOMAC MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliatekercselő csomagológépek, ready-to-serve fresh fish dishes, Fóliatekercselő csomagológépek, models of machinery, és paper cutters. Székhelye Konya, Törökország.

 4. SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK

  Németország

  A SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Pößneck, Németország.

 5. ZENTER MS.S MOTAK

  Lengyelország

  A ZENTER MS.S MOTAK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vertical packaging machines, és Packaging machines. Székhelye Sandomierz, Lengyelország.

 6. ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Offset printing, jerrycans, tree stability assessment, és display stands for markets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER

  Törökország

  A EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packing machines, és industrial filleting machines. Székhelye BURSA, Törökország.

 8. SERWISPAK

  Lengyelország

  A SERWISPAK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic filler products for packing, és heat-shrink film wrapping machinery. Székhelye Przedbórz, Lengyelország.

 1. POZWRO

  Lengyelország

  A POZWRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stuffing machines, és subcontract packing and packaging. Székhelye Wrocław, Lengyelország.

 2. MC SPÓŁKA Z O.O.

  Lengyelország

  A MC SPÓŁKA Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hotel melt adhesives, és hot-melt adhesives. Székhelye Pawłowiczki, Lengyelország.

 3. STREMA MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A STREMA MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reprográfia - készülékek és berendezések, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Árazó- és címkézőgépek, Fóliatekercselő csomagológépek, Reprográfia - készülékek és berendezések, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Árazó- és címkézőgépek, és Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Sulzbach-Rosenberg, Németország.

 4. AKKOR MAKINA

  Törökország

  A AKKOR MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bundling, semi-automatic packaging machinery, és Shrink Bags. Székhelye Konya, Törökország.

 5. MAXPAC

  Belgium

  A MAXPAC, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsákológépek és -felszerelések, Fóliatekercselő csomagológépek, Zsákológépek és -felszerelések, és Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Temse, Belgium.

 6. WEBSTER GRIFFIN LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WEBSTER GRIFFIN LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Crowborough, Egyesült Királyság.

 7. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Ukrajna

  A TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Kötözőgépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Kötözőgépek. Székhelye Kharkiv, Ukrajna.

 8. SOCO SYSTEM A/S

  Dánia

  A SOCO SYSTEM A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kartoncsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliahegesztő gépek, Fóliatekercselő csomagológépek, Fóliahegesztő gépek, és Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Taastrup, Dánia.

 9. FOOD-PACK CSOMAGOLOGEP-GYARTO ES FELUJITO KFT

  Magyarország

  A FOOD-PACK CSOMAGOLOGEP-GYARTO ES FELUJITO KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fóliatekercselő csomagológépek, és Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Budapest, Magyarország.

 10. ESMERT MAKINA

  Törökország

  A ESMERT MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliatekercselő csomagológépek. Székhelye Eskişehir, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: