• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fényezőgépek és felszerelések

A keresés eredménye

Fényezőgépek és felszerelések - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Systems for surface engineering, complete, Corrosion protection coating, Paint lines, Coating systems for plastic parts, Paint shops and drying systems, combined, Machines and systems for surface coating, Wet paint coating plants, Spray booths, és Automated spray paint machine for mass-produced parts. Székhelye Kirchheim, Németország.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari elszívó berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Égésfüst-elszívó berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, fume extraction systems, extraction systems, dust extraction systems, Égésfüst-elszívó berendezések, air treatment, dust extraction system design, és Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Manzano, Olaszország.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LM NEW TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villanyszerelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, Domotika, Ipari elszívó berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Domotika, és Ipari elszívó berendezések. Székhelye Cortona, Olaszország.

 5. FILTROSTORE

  Olaszország

  A FILTROSTORE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pumps for painting, filters, nebuliser nozzles, és varnishing cabins. Székhelye Osimo, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Németország

  A IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Sprockhövel, Németország.

 2. GTL KNÖDEL GMBH

  Németország

  A GTL KNÖDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial paint drying ovens, paint driers, industrial electric paint drying ovens, és Paint line. Székhelye Leonberg, Németország.

 3. AIRMATION ECP SRL

  Olaszország

  A AIRMATION ECP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial plant manufacture, és paint stripping. Székhelye Cavenago Brianza, Olaszország.

 4. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Olaszország

  A TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is airless pumps, spray guns, painting systems and equipment, és manual application painting machine. Székhelye Muggiò, Olaszország.

 5. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Olaszország

  A CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment and machinery maintenance for painting on metals. Székhelye Castelfranco Emilia, Olaszország.

 1. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Olaszország

  A RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder coating booth. Székhelye San Donato Milanese, Olaszország.

 2. CALUX

  Belgium

  A CALUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Powdered lacquer, lacquering, és painting of metals. Székhelye Oudenaarde, Belgium.

 1. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Lengyelország

  A ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, thermohardening powder paint, és Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Konarzewo, Lengyelország.

 2. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Németország

  A PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Gemmrigheim, Németország.

 3. METACAP GMBH

  Németország

  A METACAP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékszóró pisztolyok és tartozékok, detergents, pulverisers, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, és spray guns for painting. Székhelye Lübeck, Németország.

 4. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Németország

  A KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is filters and filtration systems, és equipment for surface treatment. Székhelye Weiden I.d.opf, Németország.

 5. INTEC GMBH

  Németország

  A INTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőkemencék, continuous-flow dryers, Chain conveyors, Paint line, és Fényezőkemencék. Székhelye Solingen, Németország.

 6. LAKKERIJ COOLS

  Belgium

  A LAKKERIJ COOLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, industrial paintings, painting of metals, Fényezőgépek és felszerelések, és Varnish and lacquer finishes. Székhelye Zedelgem, Belgium.

 7. AUTO EFEKT S.C.

  Lengyelország

  A AUTO EFEKT S.C., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Karosszériagyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fényezőgépek és felszerelések, Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, Autókarosszéria - szerviz, Fényezőgépek és felszerelések, Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Szczecin, Lengyelország.

 8. ROWIT LACKIERANLAGEN

  Németország

  A ROWIT LACKIERANLAGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Árazó- és címkézőgépek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Kleve, Németország.

 1. BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK

  Németország

  A BARTUSSEK TROCKNUNGSTECHNIK RUDOLF BARTUSSEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Fényezőgépek és felszerelések, Árazó- és címkézőgépek, Konzervipar - gépek és eszközök, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Fényezőgépek és felszerelések, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Weil Der Stadt, Németország.

 2. WALTER BÖSCH AG

  Svájc

  A WALTER BÖSCH AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Árazó- és címkézőgépek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Freienbach, Svájc.

 3. AKA GMBH

  Németország

  A AKA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Fényezőgépek és felszerelések, Szűrés - berendezések és tartozékok, Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Fényezőgépek és felszerelések, Szűrés - berendezések és tartozékok, és Vízelőkészítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Augsburg, Németország.

 4. LACKIERKABINE24.DE INGENIEUR-UNTERNEHMEN E.K.

  Németország

  A LACKIERKABINE24.DE INGENIEUR-UNTERNEHMEN E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Árazó- és címkézőgépek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. Köster GmbH

  Svájc

  A Köster GmbH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Szakipari munka, Festés és mázolás, Gipsz és gipsztermékek, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Festés és mázolás, és Gipsz és gipsztermékek. Székhelye Güttingen, Svájc.

 6. VERTRIEBS-BÜRO KRAAZ

  Németország

  A VERTRIEBS-BÜRO KRAAZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Szűrés - berendezések és tartozékok, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, Környezetvédelem, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Szűrés - berendezések és tartozékok, Járművek - tartozékok és belső felszerelések, és Környezetvédelem. Székhelye Lehrte, Németország.

 7. SPRILATEC

  Németország

  A SPRILATEC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, és Fényezőgépek és felszerelések. Székhelye Boffzen, Németország.

 8. ECORAL LAKIERNIA PROSZKOWA.

  Lengyelország

  A ECORAL LAKIERNIA PROSZKOWA., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fényezőgépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Festékek és lakkok, painting booths for vehicle bodywork, Festékek és lakkok, powder painting, és sandblasting. Székhelye Baniocha, Lengyelország.

 9. SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH

  Németország

  A SOLUTEC LACKIERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Festékszóró pisztolyok és tartozékok, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, és Festékszóró pisztolyok és tartozékok. Székhelye Aichach, Németország.

 10. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Németország

  A HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, Árazó- és címkézőgépek, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Festékszórástechnika és mártó fényezéses eljárások - gépek és berendezések, Fényezőgépek és felszerelések, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Gengenbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes