• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémtokok

A keresés eredménye

Fémtokok - Import export

 1. MECANOR SA

  Svájc

  Verified by europages badge

  Mecanor specialises in ultra-precise punched products for microtechnology, drawing on innovative processes and high-quality progressive tools. Since it was founded in 1948, the company has continually developed its products and strengthened its expertise in order to respond to the ever-evolving challenges of microtechnology in different markets. Initially producing almost exclusively for the watchmaking industry, Mecanor now boasts a diversified portfolio of components for the automotive, medical technology and micro device sectors.

 2. EUROCAP

  Belgium

  Verified by europages badge

  EUROCAP specialises in the sale and distribution of metal caps, wicker covers (wired caps), heatshrink caps, aluminium caps, pilfer-proof caps (aluminium screw stoppers), HDPE screw stoppers and quarter-turn caps. EUROCAP N.V. offers professional advice in the use of various types of stopper. EUROCAP N.V. now offers you a complete range of stoppers for use by the drink, food, chemical and pharmaceutical industries.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finnország

  Verified by europages badge

  A FINN-KORKKI OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bottle caps, crown caps, luxury aluminium closures, design bottle closures, special closures, Ring pull closures, Ring pull cap sealing machines, Ring pull caps, és Crown cork bottle caps. Székhelye Hämeenlinna, Finnország.

 4. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Hirschaid, Németország.

 5. PBR-MATIC AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A PBR-MATIC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Muri, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Acélok és fémek feldolgozása, Szerszámok, nem motoros, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, és Fémtokok. Székhelye Olpe, Németország.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Leutkirch, Németország.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Románia

  A REMPLAST CAPS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Munteni, Románia.

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Hollandia

  A KEIZER INTERNATIONAL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screw covers, packing articles, és plastic fasteners. Székhelye Andelst, Hollandia.

 5. QTC KÖRNER GMBH

  Németország

  A QTC KÖRNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Weil Am Rhein, Németország.

 1. UTIL GROUP

  Németország

  A UTIL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Backnang, Németország.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Olaszország

  A FA.TA. PLAST S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Livorno, Olaszország.

 1. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Németország

  A PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Paderborn, Németország.

 2. EURO BOUCHAGE

  Franciaország

  A EURO BOUCHAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium capsules, pharmaceutical packaging, és Manufacturer of stoppers. Székhelye Droisy, Franciaország.

 3. TECNOCAP UA

  Ukrajna

  A TECNOCAP UA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is twist caps. Székhelye Zhovkva, Ukrajna.

 4. SABAT

  Spanyolország

  A SABAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spanyolország.

 5. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Olaszország

  A BATTISTELLA CAPSULE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, sealing capsules, plastic caps, és Aluminium, PET and PVC caps. Székhelye Ceggia, Olaszország.

 6. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgium

  A LA MALTERIE DU CHATEAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Söradalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Fémtokok, és malt for the beverage industry. Székhelye Lambermont, Belgium.

 7. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgium

  A SILGAN WHITE CAP BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Parafa dugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Fémtokok, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, plastic covers for packing, lids, és Fémtokok. Székhelye Lint, Belgium.

 8. SAUCAPS SARL

  Franciaország

  A SAUCAPS SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, és Fémtokok. Székhelye Beaune, Franciaország.

 1. GENESIS ENGINE OIL

  Törökország

  A GENESIS ENGINE OIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Energia és nyersanyag import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, oil change, oil, flange collar, és Fémtokok. Székhelye Melikgazi, Törökország.

 2. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Németország

  A HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Szerszámok, nem motoros, Fémtokok, Formázás, acélok és fémek, Acélok és fémek - marás, Szerszámok, nem motoros, és Fémtokok. Székhelye Königsbach-Stein, Németország.

 3. PEDI FRANCE

  Franciaország

  A PEDI FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Pierry, Franciaország.

 4. AVACOM D.O.O.

  Szlovénia

  A AVACOM D.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kereskedelmi franchise. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek alumíniumból, Fémtokok, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, Kesztyűk, Háztartási cikkek alumíniumból, Fémtokok, Zárak és zárhüvelyek műanyagból, és Kesztyűk. Székhelye Godovič, Szlovénia.

 5. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Olaszország

  A SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal cages for caps. Székhelye Pont-Saint-Martin, Olaszország.

 6. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgária

  A USPEH METALCAP SSB LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtokok. Székhelye Pleven, Bulgária.

 7. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Németország

  A MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, Fémtokok, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - húzás, és Fémtokok. Székhelye Eching, Németország.

 8. OCM S.P.A.

  Olaszország

  A OCM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Fém csomagolószalagok, Fémtokok, és Fém csomagolószalagok. Székhelye Gruaro, Olaszország.

 9. F. CEREDI S.P.A.

  Olaszország

  A F. CEREDI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, Fémtokok, Élelmiszeripari csomagolások, és Fémtokok. Székhelye Zola Predosa, Olaszország.

 10. INTERCAP S.R.L.

  Olaszország

  A INTERCAP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtokok, Fémhordók és -tartályok, Fémtokok, és Fémhordók és -tartályok. Székhelye Canelli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes