• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémtartályok

A keresés eredménye

Fémtartályok - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albánia

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is a company established in 1994 in Tirana, Albania. It operates in the civil construction industry offering the service of Hot Dip Galvanizing and customized steel structures as well as standard HDG and stainless steel Water & Fuel Tanks. The plant has Galvanizing kettle dimensions are 6500 x 1700 x 2600 mm. The company is specialized in the production of HVAC Boilers, Heat Vessels, Sanitary Water Tanks & Fuel Tanks Fencing, Gratings, Flooring, Lattice towers for Electrical Power Transmission & GSM, Polygonal Masts for Lighting and Transmission, Wireless Facilities, Hot Dip Galvanized Greenhouse structures, livestock farming steelworks, Road signing, safety steelworks etc. Due to our efficient workflow, we are able to offer quality steel works to our European partner companies while reducing their costs. With a staff of qualified, experienced and service-oriented professionals, SELMANI shpk guarantees high standards of service.

 3. ASTRA LT AB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A ASTRA LT AB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Ipari szárítók és centrifugák, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Alytus, Litvánia.

 4. GIANESI EDILIO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GIANESI EDILIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, stainless steel metal tanks, steel tanks, air tanks, tanks, pressure tanks, gas tanks, approved tanks, és tanks for warehousing and storage. Székhelye Zavattarello, Olaszország.

 5. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Dresden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ZAPE' SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ZAPE' SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, cold pressing of metals, dished end-plates for tanks, metal moulding, Fémtartályok, end-plates for tanks, sheet shearing and pressing, stainless steel tanks, és tanks for warehousing and storage. Székhelye Verona, Olaszország.

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A VIOLLET INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Konténergyártás, Anyagszállító kocsik, Fémtartályok, Sheet metalwork, rack, trucks, Konténergyártás, és trolley. Székhelye Alby-Sur-Cheran, Franciaország.

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Bad Hönningen, Németország.

 4. PLASTINOX, LDA

  Portugália

  A PLASTINOX, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vertical storage tanks, és silos. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 5. CALDERERÍA MANZANO

  Spanyolország

  A CALDERERÍA MANZANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Vákuumszivattyúk, stainless steel tanks, Fémtartályok, stainless steel piston pumps, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Bujalance-Córdoba, Spanyolország.

 1. GO TRADE GERMANY GMBH

  Németország

  A GO TRADE GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Ratingen, Németország.

 2. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Németország

  A TLB-TECH INH. ODA PETRI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Teistungen, Németország.

 1. CIMM SPA

  Olaszország

  A CIMM SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, thermohydraulics, és Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Székhelye Castello Di Godego, Olaszország.

 2. PETROLINE LLC

  Ukrajna

  A PETROLINE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Zhovkva, Ukrajna.

 3. MAHYTEC

  Franciaország

  A MAHYTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hydrogen for energy, és hydrogen tanks. Székhelye Dole, Franciaország.

 4. REFRA, UAB

  Litvánia

  A REFRA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtőcellák, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Fémtartályok, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtőcellák, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, és Fémtartályok. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 5. TANKKI OY

  Finnország

  A TANKKI OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, storage tanks, és Tárolótartályok. Székhelye Ähtäri, Finnország.

 6. G.A.M. HOLDING GMBH

  Németország

  A G.A.M. HOLDING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Hőcserélők, Fémtartályok, és Hőcserélők. Székhelye Erndtebrück, Németország.

 7. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugália

  A VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 8. ADELMANN UMWELT GMBH

  Németország

  A ADELMANN UMWELT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alternatív energia - berendezések és felszerelések, és Alternatív energia - berendezések és felszerelések. Székhelye Karlstadt, Németország.

 1. MICHIELS

  Belgium

  A MICHIELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Langdorp, Belgium.

 2. CIEST METAL OÜ

  Észtország

  A CIEST METAL OÜ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Konténergyártás, Acélkönnyűszerkezetek építése, storage tanks, Fémtartályok, Konténergyártás, és Acélkönnyűszerkezetek építése. Székhelye TALLINN, Észtország.

 3. AISIS

  Lettország

  A AISIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of stainless steel tanks, és Stainless steel exchanger. Székhelye Iecava, Lettország.

 4. TECNOGEN

  Olaszország

  A TECNOGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, stainless steel tanks, tanks, Nyomás alatti kazánok, és systems and equipment for the wine industry. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 5. MOREAU METAL

  Franciaország

  A MOREAU METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, és boilerwork mechanized welding. Székhelye Les-Epesses, Franciaország.

 6. OFFICINE DE SILLA SNC

  Olaszország

  A OFFICINE DE SILLA SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated tanks for goods storage, és construction of piping systems. Székhelye San Donaci, Olaszország.

 7. VERMO

  Belgium

  A VERMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, stainless steel construction, wash-hand basins, manufacturer mixing tanks, és Fémtartályok. Székhelye Gits, Belgium.

 8. UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG

  Németország

  A UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, compressed-air tanks, Fémtartályok, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Niederfischbach, Németország.

 9. IBC INOX SRL

  Románia

  A IBC INOX SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Fémtartályok, Tárolótartályok, Szivattyúk, Rozsdamentes acél, Fémtartályok, Tárolótartályok, és Szivattyúk. Székhelye Brasov, Románia.

 10. SISTEMPLAST SA

  Románia

  A SISTEMPLAST SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, konfekcióipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK, Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, és ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Székhelye Ramnicu Valcea, Románia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes