• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémtartályok

A keresés eredménye

Fémtartályok - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. ASTRA LT AB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  A ASTRA LT AB, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, Ipari szárítók és centrifugák, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Tárolótartályok, Közúti szállítás - tartálygépkocsik, Gépek és eszközök lézersugaras hegesztésre és -vágásra, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Alytus, Litvánia.

 3. GIANESI EDILIO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A GIANESI EDILIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks, stainless steel metal tanks, steel tanks, air tanks, tanks, pressure tanks, gas tanks, approved tanks, és tanks for warehousing and storage. Székhelye Zavattarello, Olaszország.

 4. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Dresden, Németország.

 5. ZAPE' SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ZAPE' SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, cold pressing of metals, dished end-plates for tanks, metal moulding, Fémtartályok, end-plates for tanks, sheet shearing and pressing, stainless steel tanks, és tanks for warehousing and storage. Székhelye Verona, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VIOLLET INDUSTRIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A VIOLLET INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Kis fém alkatrészek, Konténergyártás, Fémtartályok, Sheet metalwork, Metal work, metal locksmithing, Mechanized welding, és Machining of metals. Székhelye Alby-Sur-Cheran, Franciaország.

 2. TECNOGEN

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A TECNOGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomás alatti kazánok, stainless steel tanks, tanks, Nyomás alatti kazánok, systems and equipment for the wine industry, autoclave installation, systems and equipment for the drinks industry, autoclaves for the chemical industry, és steel tanks. Székhelye Pergine Valsugana, Olaszország.

 3. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Bad Hönningen, Németország.

 4. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albánia

  A SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Galvanizálás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lépcsők és mellvédek, Kerítések és kapuk, Fémtartályok, Lépcsők és mellvédek, Kerítések és kapuk, metal constructions, és Fémtartályok. Székhelye Tirana, Albánia.

 5. CALDERERÍA MANZANO

  Spanyolország

  A CALDERERÍA MANZANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Vákuumszivattyúk, stainless steel tanks, Fémtartályok, stainless steel piston pumps, és Vákuumszivattyúk. Székhelye Bujalance-Córdoba, Spanyolország.

 1. PLASTINOX, LDA

  Portugália

  A PLASTINOX, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vertical storage tanks, és silos. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 2. GO TRADE GERMANY GMBH

  Németország

  A GO TRADE GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Ratingen, Németország.

 1. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Németország

  A TLB-TECH INH. ODA PETRI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Teistungen, Németország.

 2. CIMM SPA

  Olaszország

  A CIMM SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási, thermohydraulics, és Fűtőberendezések és -készülékek - háztartási. Székhelye Castello Di Godego, Olaszország.

 3. PETROLINE LLC

  Ukrajna

  A PETROLINE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Zhovkva, Ukrajna.

 4. MAHYTEC

  Franciaország

  A MAHYTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hydrogen for energy, és hydrogen tanks. Székhelye Dole, Franciaország.

 5. TANKKI OY

  Finnország

  A TANKKI OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, storage tanks, és Tárolótartályok. Székhelye Ähtäri, Finnország.

 6. G.A.M. HOLDING GMBH

  Németország

  A G.A.M. HOLDING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Hőcserélők, Fémtartályok, és Hőcserélők. Székhelye Erndtebrück, Németország.

 7. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugália

  A VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 8. SISTEMPLAST SA

  Románia

  A SISTEMPLAST SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, konfekcióipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK, Fémtartályok, Gépek mechanikus fémfelületkezelésre, Automatizálás - berendezések, és ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK. Székhelye Ramnicu Valcea, Románia.

 1. VERMO

  Belgium

  A VERMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, stainless steel construction, wash-hand basins, manufacturer mixing tanks, és Fémtartályok. Székhelye Gits, Belgium.

 2. MICHIELS

  Belgium

  A MICHIELS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Langdorp, Belgium.

 3. A. PANNECOUCKE

  Belgium

  A A. PANNECOUCKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Könnyűfémvázas építés, Kazán- és tartályépítés, Fémsilók, Fémtartályok, Könnyűfémvázas építés, Kazán- és tartályépítés, és Fémsilók. Székhelye Mouscron, Belgium.

 4. REEHORST DORDRECHT

  Hollandia

  A REEHORST DORDRECHT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartálytisztítás, Tartálytisztítás, és surveys. Székhelye Dordrecht, Hollandia.

 5. AISIS

  Lettország

  A AISIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of stainless steel tanks, és Stainless steel exchanger. Székhelye Iecava, Lettország.

 6. ELLIMETAL

  Belgium

  A ELLIMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Hőcserélők, Kémények, ipari, Fémtartályok, Hőcserélők, Kémények, ipari, és stainless steel silos. Székhelye Meeuwen, Belgium.

 7. IBC INOX SRL

  Románia

  A IBC INOX SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acél, Fémtartályok, Tárolótartályok, Szivattyúk, Rozsdamentes acél, Fémtartályok, Tárolótartályok, és Szivattyúk. Székhelye Brasov, Románia.

 8. MARCANTE FONDI BOMBATI

  Olaszország

  A MARCANTE FONDI BOMBATI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tanks, stainless steel tanks, approved tanks, és steel tanks. Székhelye Ala, Olaszország.

 9. HOEFNAGEL EN MEIJN B.V.

  Hollandia

  A HOEFNAGEL EN MEIJN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Székhelye Zaandam, Hollandia.

 10. STEEL LINE SRL

  Olaszország

  A STEEL LINE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is reactors - tanks - heat exchangers. Székhelye Trecastelli (an), Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes