• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémtömítés

A keresés eredménye

Fémtömítés - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Ternberg, Ausztria.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A ANGLO STAINLESS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, és Stainless-steel pipe bends. Székhelye Dewsbury, Egyesült Királyság.

 4. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Törökország

  A ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, brass pipes, technical consultants in mechanical engineering, business start-up management, és Fémtömítés. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgium

  A DORMAKABA BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Brugge, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Németország

  A HANS-PETER HUMMEL E. K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Legau, Németország.

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Cseh Köztársaság

  A ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorvasalatok, Rézáruk és veretek, belső berendezésekhez, Bútorvasalatok, és Rézáruk és veretek, belső berendezésekhez. Székhelye Přeštice, Cseh Köztársaság.

 3. AXOR INDUSTRY

  Ukrajna

  A AXOR INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hinges for doors and windows, accessories for pvc window and door frames, pvc windows, és Building - hardware. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 4. VITO RIMOLDI SPA

  Olaszország

  A VITO RIMOLDI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flat joints, és industrial gaskets. Székhelye Legnano, Olaszország.

 5. NEXA S.P.A.

  Olaszország

  A NEXA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Fémtömítés, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Fémtömítés. Székhelye Zocco Di Erbusco, Olaszország.

 1. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Franciaország

  A ACIERIES DE BONPERTUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Apprieu, Franciaország.

 2. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugália

  A JOAQUIM MACHADO LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bathroom accessories, stainless steel components for kitchens, accessories for valves, és polishing with spheres. Székhelye Braga, Portugália.

 1. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Franciaország

  A SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Fémtömítés, rings, Csapszerelvények, joints, és Fémtömítés. Székhelye Grand Couronne, Franciaország.

 2. KD-BESCHLÄGE

  Németország

  A KD-BESCHLÄGE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air conditioning, és bow handles. Székhelye Wuppertal, Németország.

 3. FITING SZR

  Szerbia

  A FITING SZR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iso fittings, brass die-casting, Plumbing fittings - non-ferrous metal, és brass valves. Székhelye Novi Sad, Szerbia.

 4. GLASDESIGN2000.DE GMBH

  Németország

  A GLASDESIGN2000.DE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Fémtömítés, Zárak, reteszek és kulcsok, Nyers (megmunkálatlan) fa, Épületvasalások, Fémtömítés, Zárak, reteszek és kulcsok, és Nyers (megmunkálatlan) fa. Székhelye Schmalkalden, Németország.

 5. HMT HEIM + MÖBEL TECHNIK GMBH

  Németország

  A HMT HEIM + MÖBEL TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Eitorf, Németország.

 6. HÄFELE GMBH & CO. KG

  Németország

  A HÄFELE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Naumburg, Németország.

 7. ANTON GUCK GMBH & CO. KG

  Németország

  A ANTON GUCK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Hallstadt, Németország.

 8. SCHEULENBURG-DIREKT GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHEULENBURG-DIREKT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Rinteln, Németország.

 1. SICHERHEIT UND DESIGN FRANK DÖHNER BAUBESCHLÄGE GMBH

  Németország

  A SICHERHEIT UND DESIGN FRANK DÖHNER BAUBESCHLÄGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. LUDWIG FALK INH. CLEMENS DREXLMEIER JUN E. K.

  Németország

  A LUDWIG FALK INH. CLEMENS DREXLMEIER JUN E. K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Frontenhausen, Németország.

 3. RUDOLF HOLZMANN 1860 GMBH

  Ausztria

  A RUDOLF HOLZMANN 1860 GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE

  Németország

  A FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Bad Feilnbach, Németország.

 5. ODÖRFER EISENHOF

  Ausztria

  A ODÖRFER EISENHOF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Graz, Ausztria.

 6. HÄFELE GMBH & CO KG

  Németország

  A HÄFELE GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Köln, Németország.

 7. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Olaszország

  A METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, és Fémtömítés. Székhelye San Maurizio D'opaglio, Olaszország.

 8. HÄFELE GMBH & CO KG

  Németország

  A HÄFELE GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Münster, Németország.

 9. ANTIKBESCHLÄGE JOSEF MIEDL

  Németország

  A ANTIKBESCHLÄGE JOSEF MIEDL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Landshut, Németország.

 10. LZF VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A LZF VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Freudenberg, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes