• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémtömítés

A keresés eredménye

Fémtömítés - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kína

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. ANGLO STAINLESS LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A ANGLO STAINLESS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, és Stainless-steel pipe bends. Székhelye Dewsbury, Egyesült Királyság.

 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Ternberg, Ausztria.

 4. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Törökország

  A ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, brass pipes, technical consultants in mechanical engineering, business start-up management, és Fémtömítés. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgium

  A DORMAKABA BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Brugge, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Németország

  A HANS-PETER HUMMEL E. K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Legau, Németország.

 2. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Cseh Köztársaság

  A ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorvasalatok, Rézáruk és veretek, belső berendezésekhez, Bútorvasalatok, és Rézáruk és veretek, belső berendezésekhez. Székhelye Přeštice, Cseh Köztársaság.

 3. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dízelmotor-alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, Szerszámok, nem motoros, Hajtóműalkatrészek, forging, Fémtömítés, Szerszámok, nem motoros, és Hajtóműalkatrészek. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. KD-BESCHLÄGE

  Németország

  A KD-BESCHLÄGE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air conditioning, és bow handles. Székhelye Wuppertal, Németország.

 5. NEXA S.P.A.

  Olaszország

  A NEXA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Fémtömítés, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Fémtömítés. Székhelye Zocco Di Erbusco, Olaszország.

 1. VITO RIMOLDI SPA

  Olaszország

  A VITO RIMOLDI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flat joints, és industrial gaskets. Székhelye Legnano, Olaszország.

 2. AL FEEL TRADING LLC

  Egyesült Arab Emírségek

  A AL FEEL TRADING LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, hydraulic hoses, Fémtömítés, Crimped fittings, és Fittings for pressure pipes. Székhelye Sharjah, Egyesült Arab Emírségek.

 1. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Franciaország

  A SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Fémtömítés, rings, Csapszerelvények, joints, és Fémtömítés. Székhelye Grand Couronne, Franciaország.

 2. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Franciaország

  A ACIERIES DE BONPERTUIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Apprieu, Franciaország.

 3. LOCUS CO.,LTD.

  Dél-Korea

  A LOCUS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 4. AXOR INDUSTRY

  Ukrajna

  A AXOR INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hinges for doors and windows, accessories for pvc window and door frames, pvc windows, és Building - hardware. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 5. FITING SZR

  Szerbia

  A FITING SZR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is iso fittings, brass die-casting, Plumbing fittings - non-ferrous metal, és brass valves. Székhelye Novi Sad, Szerbia.

 6. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugália

  A JOAQUIM MACHADO LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bathroom accessories, stainless steel components for kitchens, accessories for valves, és polishing with spheres. Székhelye Braga, Portugália.

 7. ODÖRFER EISENHOF

  Ausztria

  A ODÖRFER EISENHOF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Graz, Ausztria.

 8. MEESENBURG GROSSHANDEL KG

  Németország

  A MEESENBURG GROSSHANDEL KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Braunschweig, Németország.

 1. KBV KEHRMANN BESCHLAGTECHNIK VELBERT E.K.

  Németország

  A KBV KEHRMANN BESCHLAGTECHNIK VELBERT E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Velbert, Németország.

 2. NEO-SELECT AS

  Norvégia

  A NEO-SELECT AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Épületvasalások, Vas- és fémáruk, és Fémtömítés. Székhelye Lierskogen, Norvégia.

 3. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Olaszország

  A METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, és Fémtömítés. Székhelye San Maurizio D'opaglio, Olaszország.

 4. KINI BESCHLÄGE GMBH

  Németország

  A KINI BESCHLÄGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, és Vas- és fémáruk. Székhelye Velbert, Németország.

 5. KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE

  Németország

  A KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Mayen, Németország.

 6. BRAUN BESCHLÄGEHANDEL

  Németország

  A BRAUN BESCHLÄGEHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, Bútorvasalatok, Fémtömítés, Vas- és fémáruk, Bútorok - beszállított cikkek és tartozékok, és Bútorvasalatok. Székhelye Pirmasens, Németország.

 7. FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE

  Németország

  A FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Bad Feilnbach, Németország.

 8. PHOS DESIGN GMBH

  Németország

  A PHOS DESIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 9. GB MEESENBURG OHG

  Németország

  A GB MEESENBURG OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, Fémtömítés, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Épületvasalások, és Fémtömítés. Székhelye Hamm, Németország.

 10. ARCHERDALE

  Egyesült Királyság

  A ARCHERDALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémtömítés. Székhelye Shipley, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes