• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek

A keresés eredménye

Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek - Import export

 1. MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ

  Németország

  Verified by europages badge

  A MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Wermelskirchen, Németország.

 2. SKS MACHINES

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SKS MACHINES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Gépek és berendezések, fémipari, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Téglagyártás - gépek és eszközök, Üveg és kerámia - gépek és eszközök, ipari, Fémek - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, üvegipari -, és Használtgépek és -berendezések. Székhelye Willebroek, Belgium.

 3. KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN

  Németország

  Verified by europages badge

  A KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Bruchsal, Németország.

 4. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szerszámok, Tool manufacturing, Stamping tools, bending presses, Stamping presses, Hidraulikus szerszámok, Die design, cutting tools, és Machines and systems for tube punching. Székhelye Hövelhof, Németország.

 5. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Franciaország

  A BAUMERT (GROUPE GORGÉ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűzoltás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Schaeffersheim, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Törökország

  A EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ollók, ipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, hydraulic presses for forming metals, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, és metal cutting. Székhelye Konya, Törökország.

 2. ALUMINIUM - SERVICE GMBH

  Németország

  A ALUMINIUM - SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, aluminised sheet metal, és Lemezfeldolgozás, ipari. Székhelye Freigericht, Németország.

 3. CERRAJERÍA MACORT

  Spanyolország

  A CERRAJERÍA MACORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lépcsők és mellvédek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Díszkovács munkák, Zsaluk, forged iron, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Díszkovács munkák, és Zsaluk. Székhelye Palma-Illes Balears, Spanyolország.

 4. DIINCOX

  Spanyolország

  A DIINCOX, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal structures, iron welding, aluminium welding, és tig welding. Székhelye Gondomar-Pontevedra, Spanyolország.

 5. ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN

  Németország

  A ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC router, és CNC finishing. Székhelye Vilshofen, Németország.

 1. SOCALU

  Franciaország

  A SOCALU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is doors, water chiller bottles for institutions, és custom staircases. Székhelye Vieux-Thann, Franciaország.

 2. SA COGEZ METAL

  Franciaország

  A SA COGEZ METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Production and distribution of industrial gas, és Aluminium joinery. Székhelye Douai, Franciaország.

 1. SOCIETE PROUIN

  Franciaország

  A SOCIETE PROUIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Acélredőnyök, Zárak, reteszek és kulcsok, és Acélredőnyök. Székhelye Sahurs, Franciaország.

 2. TECHMETAL

  Franciaország

  A TECHMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Alumínium ablakok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Alumínium ablakok, Integrated retractable system for sliding doors, és aluminium verandas. Székhelye Saint-Hilaire-Du-Harcouet, Franciaország.

 3. SARL BATI FERMETURES

  Franciaország

  A SARL BATI FERMETURES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, doors, és main gates. Székhelye L'aigle, Franciaország.

 4. BERNARD FIEUX ALUMINIUM

  Franciaország

  A BERNARD FIEUX ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, safety rails, roller shutters, és garage doors. Székhelye Montmorot, Franciaország.

 5. ENTREPRISE BATAILLE

  Franciaország

  A ENTREPRISE BATAILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, staircase, doors, és windows. Székhelye Saint-Gregoire, Franciaország.

 6. GLA-WEL GMBH

  Németország

  A GLA-WEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes és különleges acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Ipari épületépítés, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Acélok és fémek - élhajlítás, Acélok és fémek - esztergálás, Ipari épületépítés, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Melle, Németország.

 7. WINDOWO S.R.L.

  Olaszország

  A WINDOWO S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Building - hardware, és mosquito blinds. Székhelye Mori, Olaszország.

 8. CLOTURES FRANCE METAL

  Franciaország

  A CLOTURES FRANCE METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, fencing, main gates, grilles, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Flers-En-Escrebieux, Franciaország.

 1. CASTEL ET FROMAGET ALUMINIUM

  Franciaország

  A CASTEL ET FROMAGET ALUMINIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Páncélszekrények, Zárak, reteszek és kulcsok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Páncélszekrények, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Fleurance, Franciaország.

 2. BIELFELDT METALLBAU GMBH

  Németország

  A BIELFELDT METALLBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Garázskapuk, railings, metal balconies for the building trade, Fémlépcsők, és Garázskapuk. Székhelye Siek / Hamburg, Németország.

 3. SARL SERMIBAT

  Franciaország

  A SARL SERMIBAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Redőnyök, Garázskapuk, Redőnyök, Garázskapuk, arbours, és automatic mechanisms. Székhelye Corneilla-La-Rivière, Franciaország.

 4. AZUR VOLETS

  Franciaország

  A AZUR VOLETS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, safety rails, portals, és roller shutters. Székhelye La Farlède, Franciaország.

 5. TREE ESTRUTURAS, LDA

  Portugália

  A TREE ESTRUTURAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Lousada, Portugália.

 6. MENUPRO

  Franciaország

  A MENUPRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Biot, Franciaország.

 7. BATIM'ALU L'ALUMINIUM DANS LE BATIMENT

  Franciaország

  A BATIM'ALU L'ALUMINIUM DANS LE BATIMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, és safety rails. Székhelye Saint-Etienne, Franciaország.

 8. ALUVAIR

  Franciaország

  A ALUVAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Zárak, reteszek és kulcsok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, és aluminum facades. Székhelye La-Guerche-De-Bretage, Franciaország.

 9. POULAIN MENUISERIE SECURITE

  Franciaország

  A POULAIN MENUISERIE SECURITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Zárak, reteszek és kulcsok, és canopy. Székhelye Perpignan, Franciaország.

 10. FRANCE VERANDA

  Franciaország

  A FRANCE VERANDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Zárak, reteszek és kulcsok, aluminium facades, main gates, és forges. Székhelye Voulangis, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek - Import export

Találatok száma

966 Vállalat