• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémrácsok

A keresés eredménye

Fémrácsok - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. O.M.A.F. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. specialises in the manufacture of INOXLINE stainless steel mesh, zinc coated gates, metal fencing and gates for industry and the building trade. All our gates are manufactured using automated systems. O.M.A.F. completes its vast catalogue of products and accessories for the building trade: stainless steel flat manholes, seals, grilles and shafts.

 3. JK TECHNIC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A JK TECHNIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Terpeszrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Kerítések és kapuk, Fémlépcsők, Csigalépcsők, Fémrácsok, Kerítések és kapuk, Fémlépcsők, és Csigalépcsők. Székhelye Sarreguemines, Franciaország.

 4. GEI SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  A GEI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Terpeszrácsok, Poliészter, Kerítések és kapuk, Fémlépcsők, Csigalépcsők, spiral staircases, security gates, Industrial flooring, és gratings. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 5. CALIFIL

  Franciaország

  A CALIFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Huzalrúgók, Fémrácsok, compatible shelving for warehouses, Cheese racks, és Huzalrúgók. Székhelye Rugles, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Franciaország

  A TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, railings, main gates, és Fémrácsok. Székhelye Cresserons, Franciaország.

 2. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugália

  A GASPAR & PEREIRA, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Welded structures, cold stamping of metal, design and manufacture of staircases to customised drawings, és Fémrácsok. Székhelye Trofa, Portugália.

 3. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Franciaország

  A FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Díszkovács munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, metalwork, wrought iron for the home, Fémrácsok, és wrought iron grating. Székhelye Voiron, Franciaország.

 4. AR-GEN METAL

  Törökország

  A AR-GEN METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - perforálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, Homlokzatborítás - vasfémek, Húzott fémlemezek - vasfémek, Fémrácsok, és Homlokzatborítás - vasfémek. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Bulgária

  A RESHETACHNI SKARI EOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanyolország

  A CODINA ARCHITECTURAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stainless steel mesh dressing. Székhelye La Torre De Claramunt, Barcelona, Spanyolország.

 2. GCM

  Belgium

  A GCM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, és Fémrácsok. Székhelye Gent, Belgium.

 1. TAQUIN

  Belgium

  A TAQUIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari kovácsmunkák és épületlakatos munkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, Fémrácsok, Fémlépcsők, metal structural work, metal gates, és Fémrácsok. Székhelye Terte, Belgium.

 2. MELIS

  Belgium

  A MELIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Alumíniumszerkezetek, Rozsdamentes acél, Metal machining, Fémrácsok, Alumíniumszerkezetek, és Rozsdamentes acél. Székhelye Gent, Belgium.

 3. ISENMANN SARL

  Franciaország

  A ISENMANN SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Fémrácsok, screens, és modular systems. Székhelye Mundolsheim, Franciaország.

 4. FTFM LA TOULOUSAINE

  Franciaország

  A FTFM LA TOULOUSAINE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélredőnyök, Kerítések és kapuk, Acélredőnyök, portals, Kerítések és kapuk, és tilting doors. Székhelye Escalquens, Franciaország.

 5. FONDERIES LECOMTE

  Belgium

  A FONDERIES LECOMTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélöntödék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Fémrácsok, sewage inspection holes, metal gratings for fencing, és Balcony drains. Székhelye Seilles, Belgium.

 6. HOLVOET STAALCENTER

  Belgium

  A HOLVOET STAALCENTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, Fémrácsok, aluminium, Plumbing fittings - ferrous metal, Vakolat, kitt és szigetelőanyagok, és Fémrácsok. Székhelye Heule, Belgium.

 7. F.LLI MALIN SRL

  Olaszország

  A F.LLI MALIN SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel pits, drainage pipes, grates for traps, és drainage systems. Székhelye Rovigo, Olaszország.

 8. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Franciaország

  A SARL FERRONNERIE BUCHWALTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Zárak, reteszek és kulcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Kovácsmunkák, Fémrácsok, Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Kovácsmunkák, és Fémrácsok. Székhelye Fontvieille, Franciaország.

 1. FILAIR

  Franciaország

  A FILAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel grates, stainless steel filters, és Stainless steel cable raceway. Székhelye La Mothe Saint-Héray, Franciaország.

 2. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Románia

  A ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Szellőzők, ipari -, Háztartási ventillátorok, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Szellőzők, ipari -, és Háztartási ventillátorok. Székhelye Otopeni, Románia.

 3. FIL-ARREDO SRL

  Olaszország

  A FIL-ARREDO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bent wire parts, Metal wire objects, metal wire working, és metal wire articles. Székhelye Corte Franca, Olaszország.

 4. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drainage systems, drainage pipes, és stainless steel manhole covers. Székhelye Bogolese Di Sorbolo, Olaszország.

 5. G-BLOCK

  Belgium

  A G-BLOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok, Széfek, Zárak, reteszek és kulcsok, Fémrácsok, Széfek, cylinder safety locks, és Zárak, reteszek és kulcsok. Székhelye Ghislenghien, Belgium.

 6. PCP BELGIUM

  Belgium

  A PCP BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémlépcsők, trellis, security gates, bridges, és Fémlépcsők. Székhelye Sprimont, Belgium.

 7. BRIT'ALU

  Franciaország

  A BRIT'ALU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Fémrácsok, Zárak, reteszek és kulcsok, windows, Fémrácsok, és scroll doors. Székhelye Guipavas, Franciaország.

 8. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Franciaország

  A PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Equipment for public roads. Székhelye Custines, Franciaország.

 9. ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS

  Németország

  A ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scroll doors, fences, és wing gates. Székhelye Gronau (westfalen), Németország.

 10. NOVA ELEMENT MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A NOVA ELEMENT MAKINA SANAYI VE TICARET LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal processing, Strip conveyors, Aluminium and titanium for bar turning, és CNC processing. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes