• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémrácsok vasbetonhoz

A keresés eredménye

Fémrácsok vasbetonhoz - Import export

 1. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Kohlberg, Németország.

 2. MACHMER DRAHT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MACHMER DRAHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Radevormwald, Németország.

 3. ARMA TECH SAS

  Franciaország

  A ARMA TECH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hajlítás, Fémrácsok vasbetonhoz, metal scaffolding, Acélok és fémek - hajlítás, és concrete reinforcements. Székhelye Le Rove, Franciaország.

 4. WIECHA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A WIECHA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, Alapozások, Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, façade scraping, és Alapozások. Székhelye Słowik, Lengyelország.

 5. PLAKA FRANCE

  Franciaország

  A PLAKA FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Fémrácsok vasbetonhoz, Civil engineering, prefabricated products, és Aggregate - building and public works. Székhelye L Union, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. T.M.J. GRAND OUEST

  Franciaország

  A T.M.J. GRAND OUEST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Épület-felújítás és -restaurálás, Fémrácsok vasbetonhoz, concrete reinforcements, Épület-felújítás és -restaurálás, és Building. Székhelye Vay, Franciaország.

 2. SOFERLI

  Belgium

  A SOFERLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Mesh for reinforced concrete, és metal reinforcements for the building trade. Székhelye Battice, Belgium.

 3. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Németország

  A SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, drawn iron and steel wires, Fémrácsok vasbetonhoz, és Drótrostélyok, -rácsok. Székhelye Trochtelfingen, Németország.

 4. LES ATELIERS DU GRANIER

  Franciaország

  A LES ATELIERS DU GRANIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Közmunkák, Fémrácsok vasbetonhoz, metal scaffolding, reinforced concrete, és Közmunkák. Székhelye Chapareillan, Franciaország.

 5. ANKA METAAL

  Belgium

  A ANKA METAAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Fémrácsok vasbetonhoz, metal warping, metal welding, és Metal lids. Székhelye St-Niklaas, Belgium.

 1. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Olaszország

  A SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Stazzano, Olaszország.

 2. BORGOFIL

  Olaszország

  A BORGOFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Fontaneto D'agogna, Olaszország.

 1. EDILGRIL S.R.L.

  Olaszország

  A EDILGRIL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Manerbio, Olaszország.

 2. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. METALRETI S.R.L.

  Olaszország

  A METALRETI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Parma, Olaszország.

 4. VIDIMA S.R.L.

  Olaszország

  A VIDIMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 5. RETI SUD S.R.L.

  Olaszország

  A RETI SUD S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Simeri Crichi, Olaszország.

 6. SIA - MPL S.R.L.

  Olaszország

  A SIA - MPL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Brescello, Olaszország.

 7. IMOLA RECINZIONI S.R.L.

  Olaszország

  A IMOLA RECINZIONI S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Imola, Olaszország.

 8. METALL LECCO S.R.L.

  Olaszország

  A METALL LECCO S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Profilok és rudak - vasfémek, Fémrácsok vasbetonhoz, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Ozorkow, Lengyelország.

 2. C.T.M. S.R.L.

  Olaszország

  A C.T.M. S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye San Vendemiano, Olaszország.

 3. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PRECON POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Fémrácsok vasbetonhoz, Tárolótartályok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 4. METALL LODI S.R.L.

  Olaszország

  A METALL LODI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Sant'angelo Lodigiano, Olaszország.

 5. BONAITI F.LLI

  Olaszország

  A BONAITI F.LLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Vercurago, Olaszország.

 6. CANEPARI ENEA & C.

  Olaszország

  A CANEPARI ENEA & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Medesano, Olaszország.

 7. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SAVAS, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Betontermékek és -idomkövek, Fémrácsok vasbetonhoz, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Beroun, Cseh Köztársaság.

 8. ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT

  Magyarország

  A ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Fémrácsok vasbetonhoz, Műanyag csomagolások, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Kunszentmarton, Magyarország.

 9. ROP RETI S.R.L.

  Olaszország

  A ROP RETI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Caselette, Olaszország.

 10. KOFRAGNA TECHNIKA JSC

  Bulgária

  A KOFRAGNA TECHNIKA JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, reteszek és kulcsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Zárak, reteszek és kulcsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: