• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémrácsok vasbetonhoz

A keresés eredménye

Fémrácsok vasbetonhoz - Import export

 1. MACHMER DRAHT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MACHMER DRAHT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Radevormwald, Németország.

 2. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Kohlberg, Németország.

 3. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Németország

  A SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélhuzalok és kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, drawn iron and steel wires, Fémrácsok vasbetonhoz, és Drótrostélyok, -rácsok. Székhelye Trochtelfingen, Németország.

 4. WIECHA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A WIECHA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, Alapozások, Fémrácsok vasbetonhoz, Épületbontó gépek és eszközök, façade scraping, és Alapozások. Székhelye Słowik, Lengyelország.

 5. T.M.J. GRAND OUEST

  Franciaország

  A T.M.J. GRAND OUEST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Épület-felújítás és -restaurálás, Fémrácsok vasbetonhoz, concrete reinforcements, Épület-felújítás és -restaurálás, és Building. Székhelye Vay, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PLAKA FRANCE

  Franciaország

  A PLAKA FRANCE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Fémrácsok vasbetonhoz, Civil engineering, prefabricated products, és Aggregate - building and public works. Székhelye L Union, Franciaország.

 2. SOFERLI

  Belgium

  A SOFERLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Mesh for reinforced concrete, és metal reinforcements for the building trade. Székhelye Battice, Belgium.

 3. ARMA TECH SAS

  Franciaország

  A ARMA TECH SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Acélok és fémek - hajlítás, Fémrácsok vasbetonhoz, metal scaffolding, Acélok és fémek - hajlítás, és concrete reinforcements. Székhelye Le Rove, Franciaország.

 4. ANKA METAAL

  Belgium

  A ANKA METAAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Fémrácsok vasbetonhoz, metal warping, metal welding, és Metal lids. Székhelye St-Niklaas, Belgium.

 5. LES ATELIERS DU GRANIER

  Franciaország

  A LES ATELIERS DU GRANIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Közmunkák, Fémrácsok vasbetonhoz, metal scaffolding, reinforced concrete, és Közmunkák. Székhelye Chapareillan, Franciaország.

 1. SIA - MPL S.R.L.

  Olaszország

  A SIA - MPL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Brescello, Olaszország.

 2. CANEPARI ENEA & C.

  Olaszország

  A CANEPARI ENEA & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Medesano, Olaszország.

 1. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PRECON POLSKA SP. Z O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Betontermékek és -idomkövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Fémrácsok vasbetonhoz, Tárolótartályok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 2. RETI SUD S.R.L.

  Olaszország

  A RETI SUD S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Simeri Crichi, Olaszország.

 3. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Olaszország

  A SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Stazzano, Olaszország.

 4. BORGOFIL

  Olaszország

  A BORGOFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Fontaneto D'agogna, Olaszország.

 5. VIDIMA S.R.L.

  Olaszország

  A VIDIMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 6. ROP RETI S.R.L.

  Olaszország

  A ROP RETI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Caselette, Olaszország.

 7. EDILGRIL S.R.L.

  Olaszország

  A EDILGRIL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Manerbio, Olaszország.

 8. ANTICAT PET SCREEN COMPANY

  Kína

  A ANTICAT PET SCREEN COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Hengshui, Kína.

 1. HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kína

  A HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SAVAS, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Betontermékek és -idomkövek, Fémrácsok vasbetonhoz, és Betontermékek és -idomkövek. Székhelye Beroun, Cseh Köztársaság.

 3. TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY

  Kína

  A TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Hengshui, Kína.

 4. METALRETI S.R.L.

  Olaszország

  A METALRETI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Parma, Olaszország.

 5. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, Fémrácsok vasbetonhoz, Drótrostélyok, -rácsok, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Milano, Olaszország.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, Profilok és rudak - vasfémek, Fémrácsok vasbetonhoz, és Profilok és rudak - vasfémek. Székhelye Ozorkow, Lengyelország.

 7. ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT

  Magyarország

  A ALBATROSS PLASTUNION IPARI ES RT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Fémrácsok vasbetonhoz, Műanyag csomagolások, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Kunszentmarton, Magyarország.

 8. ARMAX

  Franciaország

  A ARMAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Gotein Libarrenx, Franciaország.

 9. VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V.

  Hollandia

  A VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Almelo, Hollandia.

 10. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

  Hollandia

  A B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémrácsok vasbetonhoz, és Fémrácsok vasbetonhoz. Székhelye Hattem, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: