• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémpalackok

A keresés eredménye

Fémpalackok - Import export

 1. CARBO KOHLENSÄUREWERKE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARBO KOHLENSÄUREWERKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Bad Hönningen, Németország.

 2. A. MAY FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A A. MAY FLÜSSIGGAS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Lippstadt, Németország.

 3. SCHRÖDER GAS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHRÖDER GAS GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Thedinghausen, Németország.

 4. GHC GERLING, HOLZ & CO HANDELS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GHC GERLING, HOLZ & CO HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. STRANDMÖLLEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A STRANDMÖLLEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Bad Schwartau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WILLY LÜNING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WILLY LÜNING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Dorsten, Németország.

 2. CELORTEC GAS- UND INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CELORTEC GAS- UND INDUSTRIETECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Dortmund, Németország.

 3. BLOCKHÜTTE GMBH

  Németország

  A BLOCKHÜTTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kempingfelszerelések, Fémpalackok, flasks, gift items, Kempingfelszerelések, és Fémpalackok. Székhelye Paderborn, Németország.

 4. RIESSNER-GASE GMBH

  Németország

  A RIESSNER-GASE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Lichtenfels, Németország.

 5. WESTFALEN AG

  Németország

  A WESTFALEN AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Münster, Németország.

 1. ROOT 7 LTD

  Egyesült Királyság

  A ROOT 7 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking glasses, borosilicate glass, és bottles. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. VITKOVICE KORDT U. ROSCH GMBH

  Németország

  A VITKOVICE KORDT U. ROSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydrogen. Székhelye Georgsmarienhütte, Németország.

 1. CROWN-BAELE

  Belgium

  A CROWN-BAELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, aluminium cylinders, Fémpalackok, gas bottle filling systems, és bottles caps. Székhelye Londerzeel, Belgium.

 2. WELZ GAS CYLINDER GMBH

  Németország

  A WELZ GAS CYLINDER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Rathenow, Németország.

 3. PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG

  Németország

  A PRÜFTECHNIK KESSELS GMBH & CO DRUCKBEHÄLTERPRÜFUNGEN KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fémpalackok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 4. GASE-CENTER-BORNEMANN

  Németország

  A GASE-CENTER-BORNEMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénszármazékok, Folyékony propángáz, Egészségügyi gázok, Folyékony gázok, Szénszármazékok, Folyékony propángáz, Egészségügyi gázok, és Folyékony gázok. Székhelye Fröndenberg, Németország.

 5. GREENYWAY

  Spanyolország

  A GREENYWAY, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Székhelye Salar, Spanyolország.

 6. APODAN A/S

  Dánia

  A APODAN A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegpalackok és üvegedények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palackok és edények műanyagból, Fémpalackok, Palackok és edények műanyagból, és Fémpalackok. Székhelye Kobenhavn, Dánia.

 7. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugália

  A CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Fémpalackok, Fém csomagolószalagok, és Fémpalackok. Székhelye Vale Fetal, Portugália.

 8. ME-FA A/S

  Dánia

  A ME-FA A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, és Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Székhelye Viby, Dánia.

 1. GWG GASFLASCHENWERK GRÜNHAIN GMBH

  Németország

  A GWG GASFLASCHENWERK GRÜNHAIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Grünhain-Beierfeld, Németország.

 2. POLSKI GAZ SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A POLSKI GAZ SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Folyékony propángáz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 3. ARDAGH METAL PACKAGING

  Egyesült Királyság

  A ARDAGH METAL PACKAGING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bottles. Székhelye Rotherham, Egyesült Királyság.

 4. BETTS UK LTD

  Egyesült Királyság

  A BETTS UK LTD, tevékenységi ágazata Fémpalackok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palackok és edények műanyagból, Műanyag termékek, egészségügyi, Palackok és edények műanyagból, és Műanyag termékek, egészségügyi. Székhelye Colchester, Egyesült Királyság.

 5. VITKOVICE MILMET S.A.

  Lengyelország

  A VITKOVICE MILMET S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Sosnowiec, Lengyelország.

 6. GRODKOWSKIE ZAKLADY WYROBOW METALOWYCH S.A.

  Lengyelország

  A GRODKOWSKIE ZAKLADY WYROBOW METALOWYCH S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Grodkow, Lengyelország.

 7. GASITECH INDUSTRIE-GAS-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A GASITECH INDUSTRIE-GAS-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Walsleben, Németország.

 8. LÖWENGAS PROPAN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A LÖWENGAS PROPAN-VERTRIEBS-GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Fürstenfeldbruck, Németország.

 9. ETS G BEAUMONT

  Franciaország

  A ETS G BEAUMONT, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémpalackok, és Fémpalackok. Székhelye Migennes, Franciaország.

 10. PROCESOS DE ENVASES METALICOS SA

  Spanyolország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes