• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémkonténerek

A keresés eredménye

Fémkonténerek - Import export

 1. SILVERSEA S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  SILVERSEA is a company specialised in maritime container sales and rentals. We were founded with the aim of modernising the sector and providing clients a close and transparent service. Every day we endeavour to modernise in order to support the digital era and adapt to market needs. Our aim is to satisfy the needs of our clients both efficiently and creatively. By striving to achieve sustainability in our products and services, saving costs in the delivery chain, helping to reduce the carbon footprint and encouraging the re-use of our products ecologically.

 2. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FRANCE FIL INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, és Metal containers on castors. Székhelye Saint Clement Des Levees, Franciaország.

 3. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bad Sassendorf, Németország.

 4. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAINBOW CONTAINERS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Apensen, Németország.

 5. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Mühlheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ALBERT CHRIST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALBERT CHRIST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Unterschneidheim, Németország.

 2. FILMEC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FILMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, és Fémkonténerek. Székhelye Lezzeno, Olaszország.

 3. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bächingen, Németország.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ITALIANA CONTENITORI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, és trolleys. Székhelye Giaveno, Olaszország.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ukrajna

  A LLC "RIN LTD", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkésztermékek, all types of framework, construction of framework, metal packaging, és Fémkésztermékek. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 1. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, és wc containers. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

 2. ECONOX

  Franciaország

  A ECONOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Containers, Fémkonténerek, és metal shed. Székhelye Bierne, Franciaország.

 1. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bursa, Törökország.

 2. BOHET FILS

  Belgium

  A BOHET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladéktárolás és begyűjtés, outdoor installations, container hire, trimming, és Hulladéktárolás és begyűjtés. Székhelye Vottem-Herstal, Belgium.

 3. RAPMET SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A RAPMET SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, gratings, steel structural work, Fémkonténerek, és metal containers. Székhelye Klodzko, Lengyelország.

 4. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugália

  A GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, és painting of metals. Székhelye Cesar, Portugália.

 5. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanyolország

  A GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari, garbage compactors, Hulladékprések és -aprítóberendezések, és Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari. Székhelye Castellar Del Valles, Spanyolország.

 6. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kína

  A BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal cans, és Metal lids. Székhelye Beijing, Kína.

 7. BSI PM ENGINEERING

  Franciaország

  A BSI PM ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bobigny Cedex, Franciaország.

 8. SANIMOBEL, S.A.

  Spanyolország

  A SANIMOBEL, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refuse containers, urban furnishings, és Container. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 1. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Oberhausen, Németország.

 2. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Németország

  A COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, Konténergyártás, containers for warehousing and storage, containerised transport, és site hut. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Németország

  A CONTEK IBC-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Ellrich, Németország.

 4. CHT CONTAINER GMBH

  Németország

  A CHT CONTAINER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Beverstedt, Németország.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Németország

  A AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Sinntal, Németország.

 6. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Németország

  A CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Melle, Németország.

 7. AVILON

  Ukrajna

  A AVILON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is counter displays. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 8. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Törökország

  A BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. LA NUOVA SANSONE SRL

  Olaszország

  A LA NUOVA SANSONE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel containers for wine, stainless steel containers for honey, és stainless steel containers for oil. Székhelye Lecce, Olaszország.

 10. N.C.S. - NORDTOLE CONTENEURS ET SYSTÈMES

  Franciaország

  A N.C.S. - NORDTOLE CONTENEURS ET SYSTÈMES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is liquid mixers, és container washing. Székhelye Saint Amand Les Eaux, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes