• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémkonténerek

A keresés eredménye

Fémkonténerek - Import export

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FRANCE FIL INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, és Metal containers on castors. Székhelye Saint Clement Des Levees, Franciaország.

 2. ECONOX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A ECONOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, és Fémkonténerek. Székhelye Bierne, Franciaország.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAINBOW CONTAINERS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Apensen, Németország.

 4. ALBERT CHRIST GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALBERT CHRIST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Unterschneidheim, Németország.

 5. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bächingen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FILMEC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A FILMEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, és Fémkonténerek. Székhelye Lezzeno, Olaszország.

 2. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bad Sassendorf, Németország.

 3. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Mühlheim, Németország.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ITALIANA CONTENITORI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, és trolleys. Székhelye Giaveno, Olaszország.

 5. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. LLC "RIN LTD"

  Ukrajna

  A LLC "RIN LTD", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkésztermékek, all types of framework, construction of framework, metal packaging, és Fémkésztermékek. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 2. RAPMET SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A RAPMET SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kerítések és kapuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, gratings, steel structural work, Fémkonténerek, és metal containers. Székhelye Klodzko, Lengyelország.

 1. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kína

  A BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal cans, és Metal lids. Székhelye Beijing, Kína.

 2. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanyolország

  A GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari, garbage compactors, Hulladékprések és -aprítóberendezések, és Páncélajtók és tűzálló ajtók, ipari. Székhelye Castellar Del Valles, Spanyolország.

 3. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, Fémkonténerek, Építési helyszíni szállások, Mobil térrendszerek, és wc containers. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

 4. BOHET FILS

  Belgium

  A BOHET FILS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladéktárolás és begyűjtés, outdoor installations, container hire, trimming, és Hulladéktárolás és begyűjtés. Székhelye Vottem-Herstal, Belgium.

 5. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugália

  A GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, és painting of metals. Székhelye Cesar, Portugália.

 6. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Németország

  A COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, Konténergyártás, containers for warehousing and storage, containerised transport, és site hut. Székhelye Hamburg, Németország.

 7. BSI PM ENGINEERING

  Franciaország

  A BSI PM ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Bobigny Cedex, Franciaország.

 8. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  A COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Oberhausen, Németország.

 1. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Németország

  A CONTEK IBC-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Ellrich, Németország.

 2. SANIMOBEL, S.A.

  Spanyolország

  A SANIMOBEL, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refuse containers, urban furnishings, és Container. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. CHT CONTAINER GMBH

  Németország

  A CHT CONTAINER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Beverstedt, Németország.

 4. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Németország

  A CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Melle, Németország.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Németország

  A AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Sinntal, Németország.

 6. ZUH LOBO

  Lengyelország

  A ZUH LOBO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Containers, Dumptrucks, Accessories for forklifts, és Metal tipping bins. Székhelye Zwolen, Lengyelország.

 7. AVILON

  Ukrajna

  A AVILON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is counter displays. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 8. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Törökország

  A BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Székhelye Izmir, Törökország.

 9. SUMAL SLU

  Spanyolország

  A SUMAL SLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari konténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, metal cages, és Fémkonténerek. Székhelye Rubi, Spanyolország.

 10. LA NUOVA SANSONE SRL

  Olaszország

  A LA NUOVA SANSONE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel containers for wine, stainless steel containers for honey, és stainless steel containers for oil. Székhelye Lecce, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes