• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémkádak

A keresés eredménye

Fémkádak - Import export

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgium

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. BOYER

  Franciaország

  A BOYER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, retention-free hatches, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Gradignan, Franciaország.

 3. ARSILAC

  Franciaország

  A ARSILAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated tanks, steel tanks, Stainless steel containers for food products, és stainless steel tanks. Székhelye Monteux, Franciaország.

 4. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Franciaország

  A AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, cleaning heads, Fémkádak, és autoclave lids. Székhelye Cestas, Franciaország.

 5. HERPASA

  Spanyolország

  A HERPASA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated tanks. Székhelye Castellbisbal, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Franciaország

  A CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, mixers for food industry, Szivattyúk, és powder-coating lines. Székhelye La Rivière De Corps, Franciaország.

 2. NISON

  Franciaország

  A NISON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Konténergyártás, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fémkádak, Konténergyártás, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fémkádak, és tanks. Székhelye Bobigny Cedex, Franciaország.

 3. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Franciaország

  A CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Könnyűfémvázas építés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Retention tank, Fémkádak, Könnyűfémvázas építés, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Valderies, Franciaország.

 4. GIMAR S.R.L.

  Olaszország

  A GIMAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Fémciszternák, wine-makers, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és storage tanks. Székhelye Occimiano, Olaszország.

 5. CDE SAS

  Franciaország

  A CDE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel tanks, és industrial boilermaking. Székhelye Saints-Geosmes, Franciaország.

 1. ANJOU INOX

  Franciaország

  A ANJOU INOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye Moze Sur Louet, Franciaország.

 2. A. PANNECOUCKE

  Belgium

  A A. PANNECOUCKE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Könnyűfémvázas építés, Kazán- és tartályépítés, Fémsilók, Fémtartályok, Könnyűfémvázas építés, Kazán- és tartályépítés, és Fémsilók. Székhelye Mouscron, Belgium.

 1. CM DERWAEL

  Belgium

  A CM DERWAEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karbantartó vállalatok, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Páncélszekrények, Fémkádak, construction of pipes and tubing, oxygen cutting, és Páncélszekrények. Székhelye Chênée, Belgium.

 2. SA CRESSENT

  Franciaország

  A SA CRESSENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, és moulds, forms and armatures for reinforced cement and concrete elements. Székhelye Sains-En-Gohelle, Franciaország.

 3. MOREAU METAL

  Franciaország

  A MOREAU METAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, és boilerwork mechanized welding. Székhelye Les-Epesses, Franciaország.

 4. DELLIS ETS

  Belgium

  A DELLIS ETS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntöttvas kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, boilers for home use, Fémkádak, Degassing, contractors, és Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Székhelye Neuville, Belgium.

 5. VITIELLO

  Belgium

  A VITIELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Könnyűfémvázas építés, Fémkádak, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Könnyűfémvázas építés. Székhelye Battice, Belgium.

 6. ALGOR S.R.L.

  Olaszország

  A ALGOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémciszternák, Fémkádak, Fémciszternák, stainless steel containers for wine, és stainless steel containers for oil. Székhelye Villa Del Conte, Olaszország.

 7. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Franciaország

  A CHAUDRONNERIE DU RIED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, Rozsdamentes kazánok, Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye Saasenheim, Franciaország.

 8. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Németország

  A NIROBLECH GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 1. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vörösréz kazánok, Vörösréz kazánok, Industry, copper pots, és industrial boilermaking. Székhelye Mazères-Sur-Salat, Franciaország.

 2. EBM

  Belgium

  A EBM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélcölöpök, Fémkádak, Acélcölöpök, metal warping, Fémkádak, és tippers. Székhelye Quievrain, Belgium.

 3. LA TECHNI SOUDURE

  Franciaország

  A LA TECHNI SOUDURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Ipari csövek, Fémkádak, Ipari csövek, industrial boilermaking, és bespoke machining. Székhelye Eschau, Franciaország.

 4. EST INDUSTRIES

  Franciaország

  A EST INDUSTRIES, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémsilók, Kazán- és tartályépítés, Lemezfeldolgozás, ipari, Nehézkazángyártás, Fémsilók, Kazán- és tartályépítés, Lemezfeldolgozás, ipari, és Nehézkazángyártás. Székhelye Sarralbe, Franciaország.

 5. ETS VAILLANT

  Franciaország

  A ETS VAILLANT, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémsilók, Lemezfeldolgozás, ipari, Nehézkazángyártás, Fémkádak, Fémsilók, Lemezfeldolgozás, ipari, és Nehézkazángyártás. Székhelye Fontenay Sur Loing, Franciaország.

 6. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Franciaország

  A MULTITANKS INTERNATIONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Refrigerants, gas, és air conditioner accessories. Székhelye Montbrison, Franciaország.

 7. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Franciaország

  A CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Precíziós kazángyártás, Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, Precíziós kazángyártás, Fémsilók, és Fémtartályok. Székhelye Surgères, Franciaország.

 8. SERVICE EQUIPEMENT

  Franciaország

  A SERVICE EQUIPEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Környezetvédelem. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, Lemezfeldolgozás, ipari, Nehézkazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Fémkádak, Lemezfeldolgozás, ipari, és Nehézkazángyártás. Székhelye St Calais, Franciaország.

 9. SARL EMILE JACQUIER

  Franciaország

  A SARL EMILE JACQUIER, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Fémkádak, Precíziós kazángyártás, Fémsilók, Fémtartályok, Fémkádak, Precíziós kazángyártás, és Fémsilók. Székhelye Frignicourt, Franciaország.

 10. W.A. MCGARRIE & SON LTD

  Egyesült Királyság

  A W.A. MCGARRIE & SON LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémsilók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Fémkádak, Lemezfeldolgozás, ipari, Fémtartályok, Fémkádak, és Lemezfeldolgozás, ipari. Székhelye Perth, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes