• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémcsomagoló gép

A keresés eredménye

Fémcsomagoló gép - Import export

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Húsok, húsipari termékek és sajtfélék pontos adagsúlyú szeletelésétől a csomagolásukig a Weber Maschinenbau az egyik vezető gyártó a szeletelési alkalmazások, a termékberakás, valamint a friss termékek automatizált feldolgozása és csomagolása terén. A vállalat fő célja, hogy kiemelkedő, egyedi megoldások segítségével megkönnyítse az ügyfelek életét, és lehetővé tegye számukra, hogy gyártóvonalaikat az egész életciklus alatt optimálisan működtessék. 18 ország 22 helyszínén a Weber Maschinenbau mintegy 1450 elkötelezett alkalmazottja dolgozik nap mint nap szenvedéllyel a Weber Csoport sikerén. A cég a mai napig családi tulajdonban van, vezérigazgatóként Tobias Weber, a cégalapító, Günther Weber legidősebb fia irányítja.

 2. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Deep-drawing films, Tray sealers, Multivac hoovers, Packaging technologies, Butcher's vacuum machine, Heat-shrinkable packaging, Packaging for meat, és Inspection systems. Székhelye Wolfertschwenden, Németország.

 3. SEMATEC - INDUSTRIESERVICE

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SEMATEC - INDUSTRIESERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Rankweil, Vorarlberg, Ausztria.

 4. EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Leipzig, Németország.

 5. FEFLER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FEFLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Oberreidenbach, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MOPLAST KUNSTSTOFF AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A MOPLAST KUNSTSTOFF AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Liestal, Svájc.

 2. MULTIVAC EXPORT AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A MULTIVAC EXPORT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Hünenberg, Svájc.

 3. VF TECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A VF TECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Nürtingen, Németország.

 4. NICEPAC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A NICEPAC GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Altusried, Németország.

 5. MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Frankfurt, Németország.

 1. DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH.

  Ausztria

  A DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH

  Németország

  A SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Auenwald, Németország.

 1. PROFILLS DO BRASIL

  Brazília

  A PROFILLS DO BRASIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Jelölőgépek, packaging machines for packing, Jelölőgépek, és Machine manufacturing. Székhelye Curitiba, Brazília.

 2. WELDING MACHINE S.R.L.

  Olaszország

  A WELDING MACHINE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Fémcsomagoló gép, Automatic Welding Machines, plastic stopper applicators, és bespoke mechanical machining. Székhelye Cambiago, Olaszország.

 3. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Németország

  A AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szalagozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Reprográfia - készülékek és berendezések, Fémcsomagoló gép, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Fémcsomagoló gép. Székhelye Zimmern O.r., Németország.

 4. GLOBAL PRINT TEC GMBH

  Svájc

  A GLOBAL PRINT TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Kreuzlingen, Svájc.

 5. FARBAL

  Franciaország

  A FARBAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Blois, Franciaország.

 6. BOJKO PROJECT MANAGEMENT

  Németország

  A BOJKO PROJECT MANAGEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Kempten, Németország.

 7. MASSILLY PORTUGAL, S.A.

  Portugália

  A MASSILLY PORTUGAL, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal packaging, és metal packaging for paint. Székhelye Vale De Cambra, Portugália.

 8. OCEAN SYSTEMS

  Lengyelország

  A OCEAN SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stuffing machines. Székhelye Stara Iwiczna, Lengyelország.

 1. MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI

  Törökország

  A MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bags, és packing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S

  Törökország

  A MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsomagoló gép. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MONDIAL PACK S.R.L.

  Olaszország

  A MONDIAL PACK S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Ternate, Olaszország.

 4. TECNOPAILS

  Olaszország

  A TECNOPAILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 5. MARIANI S.R.L.

  Olaszország

  A MARIANI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Carre', Olaszország.

 6. CAMA 1 S.P.A.

  Olaszország

  A CAMA 1 S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Garbagnate Monastero, Olaszország.

 7. ARCOPAC S.R.L.

  Olaszország

  A ARCOPAC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Buccinasco, Olaszország.

 8. GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L.

  Olaszország

  A GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Segrate, Olaszország.

 9. PRASMATIC S.R.L.

  Olaszország

  A PRASMATIC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Valsamoggia, Olaszország.

 10. ATEC

  Olaszország

  A ATEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsomagoló gép, Csévélő- és tekercselőgépek, Fémcsomagoló gép, és Csévélő- és tekercselőgépek. Székhelye Codogno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes