• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémcsarnokok

A keresés eredménye

Fémcsarnokok - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. LOSBERGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LOSBERGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Room solutions, Room systems, Tents, tent, Halls, hangar, event marquees, event tent, és marquees for events. Székhelye Bad Rappenau, Németország.

 3. HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HERCHENBACH INDUSTRIAL BUILDINGS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Székhelye Hennef, Németország.

 4. HR-STRUCTURES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HR-STRUCTURES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial sheds, Tent halls, Warehouses and storage tents, Pre-fabricated sheds, System halls, Steel halls, turnkey, Marquees for use in disasters, Trade fair and exhibition halls, és Large tents. Székhelye Grebenhain, Németország.

 5. DEVA STEEL CORPORATION

  Románia

  A DEVA STEEL CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - hegesztés, Fémszerkezet, Fémcsarnokok, Acél- és fémcsarnokok, Acélok és fémek - hegesztés, Fémszerkezet, Fémcsarnokok, és Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Hunedoara, Románia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CUALIMETAL, S.A.

  Spanyolország

  A CUALIMETAL, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, Modular industrial buildings, iron structures, Fémcsarnokok, és prefabricated sheds. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 2. ATA GROUP SRL

  Románia

  A ATA GROUP SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Moduláris építőelemek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, és Fémcsarnokok. Székhelye Brasov-Romania, Románia.

 3. VIEBROCKREITHALLEN GMBH

  Németország

  A VIEBROCKREITHALLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building construction, horse boxes, containment edges, és cages. Székhelye Harsefeld, Németország.

 4. STAHL & HALLEN PROFI GMBH

  Ausztria

  A STAHL & HALLEN PROFI GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Székhelye Sankt Georgen Bei Obernberg Am Inn, Ausztria.

 5. MATRIX STRUCTURES

  Németország

  A MATRIX STRUCTURES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnökirodák - ipari, industrial sheds, Mérnökirodák - ipari, és steel constructions. Székhelye Reddeber, Németország.

 1. GIESSE SPA

  Olaszország

  A GIESSE SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial sheds, pvc roofing, és rapid opening doors. Székhelye Castellinaldo D'alba, Olaszország.

 2. FPUH KOBEX

  Lengyelország

  A FPUH KOBEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Székhelye Kamień, Lengyelország.

 1. POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE

  Lengyelország

  A POL-MET KONSTRUKCJE STALOWE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marquees for trade fairs and exhibitions, és air blankets for cold stores. Székhelye Siedlce, Lengyelország.

 2. KONSTRUKCJE STALOWE

  Lengyelország

  A KONSTRUKCJE STALOWE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, steel structural work, metal structures, és Fémcsarnokok. Székhelye Reda, Lengyelország.

 3. TUNNEL MOBILI SRL

  Olaszország

  A TUNNEL MOBILI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Székhelye Castel San Pietro Terme, Olaszország.

 4. VT TRADING SRL

  Románia

  A VT TRADING SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Lemezek és szalagok vörösrézből, consultants on structural metalworking, Lemezfeldolgozás, ipari, és Lemezek és szalagok vörösrézből. Székhelye Timisoara, Románia.

 5. COMEZA,SC GRUPO SERMIN

  Spanyolország

  A COMEZA,SC GRUPO SERMIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kazán- és tartályépítés, erection of industrial sheds, és Kazán- és tartályépítés. Székhelye La Puebla De Alfinden, Spanyolország.

 6. VALL

  Spanyolország

  A VALL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shed rental, construction of industrial sheds, erection of industrial sheds, és industrial sheds. Székhelye Les Borges Blanques, Spanyolország.

 7. ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ASBO SMART SOLUTIONS SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Székhelye Siedlce, Lengyelország.

 8. DE STAALBOUWERS

  Hollandia

  A DE STAALBOUWERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, Acél- és fémcsarnokok, steel structural work, Riding arena installation, Fémcsarnokok, és Acél- és fémcsarnokok. Székhelye Renswoude, Hollandia.

 1. AVINCI

  Románia

  A AVINCI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések és szerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, és Fémcsarnokok. Székhelye Iasi, Románia.

 2. OSSES

  Lengyelország

  A OSSES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is marquees, prefabricated summerhouses, garage installation, és containers. Székhelye Nieczajna, Lengyelország.

 3. FATO LOGISTIC EQUIPMENTS

  Olaszország

  A FATO LOGISTIC EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémcsarnokok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of industrial sheds, industrial shelving fitted, renewable energy sources, és car demolition. Székhelye Teverola, Olaszország.

 4. WEDA GMBH

  Svájc

  A WEDA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, Bevont szövetek, Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, és Bevont szövetek. Székhelye Tägerwilen, Svájc.

 5. FUTURE WELDING

  Cseh Köztársaság

  A FUTURE WELDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, Kazánok, ipari fűtéshez, construction of s/steel frames, Welding, Fémcsarnokok, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 6. RAUM-SYSTEM-LÖSUNGEN INH. HERBERT JÖRING

  Németország

  A RAUM-SYSTEM-LÖSUNGEN INH. HERBERT JÖRING, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Fémcsarnokok, Építőanyagipar - gépek és eszközök, Építési helyszíni felszerelések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Fémcsarnokok, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Építési helyszíni felszerelések. Székhelye Oberhausen, Németország.

 7. MODUL TENTE SYSTEM

  Svájc

  A MODUL TENTE SYSTEM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémcsarnokok, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Vásári standokhoz berendezések, Bevont szövetek, Fémcsarnokok, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Vásári standokhoz berendezések, és Bevont szövetek. Székhelye Granges, Svájc.

 8. RUDI HENN BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A RUDI HENN BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acél- és fémcsarnokok, Acélkönnyűszerkezetek építése, Fémcsarnokok, Ipari épületépítés, Acél- és fémcsarnokok, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Fémcsarnokok. Székhelye Simmerath, Németország.

 9. BIERZELTBETRIEB STIERSTORFER

  Németország

  A BIERZELTBETRIEB STIERSTORFER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, Bevont szövetek, Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, és Bevont szövetek. Székhelye Regensburg, Németország.

 10. PARTY-FESTZELTVERMIETUNG LUTZ GMBH

  Svájc

  A PARTY-FESTZELTVERMIETUNG LUTZ GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, Bevont szövetek, Alkohol és szeszesitalok, Borok - Franciaország, Fémcsarnokok, és Bevont szövetek. Székhelye Altenrhein, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes