• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fémciszternák

A keresés eredménye

Fémciszternák - Import export

 1. CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR

  Németország

  Verified by europages badge

  A CLASS REGENWASSERTANKS & ZUBEHÖR, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Berghülen, Németország.

 2. A&O TEC GMBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A A&O TEC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Eugendorf, Ausztria.

 3. BORGES GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BORGES GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Seelze, Németország.

 4. POSCHEN & GIEBEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A POSCHEN & GIEBEL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Haan, Németország.

 5. KÖVER GMBH & CO KG

  Németország

  A KÖVER GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Buxtehude, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BEHÄLTERTECHNIK HAASE

  Németország

  A BEHÄLTERTECHNIK HAASE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Plessa, Németország.

 2. ALFRED SCHNEIDER GMBH & CO. TANKBAU KG

  Németország

  A ALFRED SCHNEIDER GMBH & CO. TANKBAU KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Söhrewald, Németország.

 3. BÜENFELD GMBH GFK-TANK- UND BEHÄLTERBAU

  Németország

  A BÜENFELD GMBH GFK-TANK- UND BEHÄLTERBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Meschede, Németország.

 4. SUPERVAC MASCHINENBAU GES.M.B.H.

  Ausztria

  A SUPERVAC MASCHINENBAU GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Wien, Ausztria.

 5. KÜSSNER INDUSTRIEDEMONTAGEN GMBH

  Németország

  A KÜSSNER INDUSTRIEDEMONTAGEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Beelen, Németország.

 1. IAT INDUSTRIELLE ANLAGENTECHNIK AG

  Svájc

  A IAT INDUSTRIELLE ANLAGENTECHNIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Herzogenbuchsee, Svájc.

 2. AKS DASIS DOMMERMUTH GMBH & CO. KG

  Németország

  A AKS DASIS DOMMERMUTH GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Mülheim-Kärlich, Németország.

 1. ROBERT ZIMMERMANN GMBH

  Németország

  A ROBERT ZIMMERMANN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Morsbach, Németország.

 2. VENETA ACCIAI SRL

  Olaszország

  A VENETA ACCIAI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ball valves, stainless steel manhole covers, és safety valve. Székhelye Fossalta Di Piave, Olaszország.

 3. MAGYAR

  Franciaország

  A MAGYAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, tanks, és Fémciszternák. Székhelye Dijon, Franciaország.

 4. DOCKMARINE GMBH

  Ausztria

  A DOCKMARINE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Neusiedl, Ausztria.

 5. ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C.

  Olaszország

  A ALDO DEL CARLO DI ANNA E PAOLA DEL CARLO S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Előtetők fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, sheet metal for reels, corrugated sheets for roofs, Fémciszternák, és metal calendering. Székhelye Porcari, Olaszország.

 6. ALGOR S.R.L.

  Olaszország

  A ALGOR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémciszternák, Fémkádak, Fémciszternák, stainless steel containers for wine, és stainless steel containers for oil. Székhelye Villa Del Conte, Olaszország.

 7. M.A.C. S.R.L.

  Olaszország

  A M.A.C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, tank trailers, cargo trailers, Fémciszternák, és tanks for liquid petroleum products. Székhelye Jesi, Olaszország.

 8. UWE KIESSLING

  Németország

  A UWE KIESSLING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Magdeburg, Németország.

 1. INGENSIEP & SCHALLENBERG GMBH & CO. KG

  Németország

  A INGENSIEP & SCHALLENBERG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Székhelye Grefrath, Németország.

 2. GIMAR S.R.L.

  Olaszország

  A GIMAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkádak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, Fémciszternák, wine-makers, Borkészítés - gépek, eszközök és berendezések, és storage tanks. Székhelye Occimiano, Olaszország.

 3. METALCONSTRUCT 2000 SPRLU

  Belgium

  A METALCONSTRUCT 2000 SPRLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémtartályok, Kovácsmunkák, Fémtartályok, Kovácsmunkák, és metal gates. Székhelye Courcelles, Belgium.

 4. HARALD LIEBERS BEHÄLTER - APPARATEBAU GMBH

  Németország

  A HARALD LIEBERS BEHÄLTER - APPARATEBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csövek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Kazán- és tartályépítés, Fémciszternák, Nehézkazángyártás, Ipari épületépítés, Kazán- és tartályépítés, Fémciszternák, és Nehézkazángyártás. Székhelye Chemnitz, Németország.

 5. JAASTRA-WAM, LTD

  Litvánia

  A JAASTRA-WAM, LTD, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, tanks for tank trucks, Tank, Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések, és machinery and equipment for food products. Székhelye Alytus, Litvánia.

 6. FEROMETAL

  Belgium

  A FEROMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, Stainless steel metalwork, metal structural work, metal ladders, és Fémciszternák. Székhelye Châtelet, Belgium.

 7. BTS TANK SOLUTIONS

  Belgium

  A BTS TANK SOLUTIONS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fémciszternák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Horizontal storage tanks. Székhelye Dottignies, Belgium.

 8. MORI 2 A S.R.L.

  Olaszország

  A MORI 2 A S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémciszternák, Fémkádak, és Fémciszternák. Székhelye Nuvolento, Olaszország.

 9. SACIL S.R.L.

  Olaszország

  A SACIL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémciszternák, Fémkádak, és Fémciszternák. Székhelye Scandiano, Olaszország.

 10. EUROSPRAY S.P.A.

  Olaszország

  A EUROSPRAY S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémkonténerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkádak, Fémciszternák, Fémkádak, és Fémciszternák. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes