• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fém csomagolószalagok

A keresés eredménye

Fém csomagolószalagok - Import export

 1. DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A DUTTENHÖFER T+L GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Haßloch, Németország.

 2. BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A BRÜNINGHAUS VERPACKUNGSSYSTEME GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Wuppertal, Németország.

 3. AC DECOGROUP GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AC DECOGROUP GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Würselen, Németország.

 4. REFACOM

  Belgium

  A REFACOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is strapping equipment for packing, packing and packaging machines and equipment, Stretch wrap, és Stretchable films. Székhelye Lot, Belgium.

 5. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Franciaország

  A TECHNIQUES ET INNOVATIONS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szalagozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Árazó- és címkézőgépek, strapping tools, Fém csomagolószalagok, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Muttersholtz, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GAPADOS E.K.

  Németország

  A GAPADOS E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Sörgenloch, Németország.

 2. STAALBAND - BANDSTAAL

  Hollandia

  A STAALBAND - BANDSTAAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel strips. Székhelye Spijkenisse, Hollandia.

 3. ISOPACK MACHINERY SA

  Luxemburg

  A ISOPACK MACHINERY SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, és Fém csomagolószalagok. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 4. TOUTEMBAL

  Franciaország

  A TOUTEMBAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolóvállalatok, plastic packaging, Csomagolóvállalatok, és plastic packaging machine. Székhelye Octeville-Sur-Mer, Franciaország.

 5. FROMM FRANCE

  Franciaország

  A FROMM FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Fém csomagolószalagok, és air cushions for packing. Székhelye Darois, Franciaország.

 1. DE BO

  Belgium

  A DE BO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vörösrézdrótok és -kábelek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, yarn winding, Fém csomagolószalagok, strings, és washers. Székhelye Waregem, Belgium.

 2. LA CROIX NOBLE

  Franciaország

  A LA CROIX NOBLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, automatic mechanisms, air cushions for packing, Fém csomagolószalagok, és hoop machines. Székhelye Chaingy, Franciaország.

 1. CLIPSICO PACK

  Egyiptom

  A CLIPSICO PACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, packing straps, Fém csomagolószalagok, stretch film, és strapping equipment for packing. Székhelye Alexandria, Egyiptom.

 2. AJ PACKAGING LTD

  Egyesült Királyság

  A AJ PACKAGING LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Bolton, Egyesült Királyság.

 3. BAND-N-GO INC.

  Kanada

  A BAND-N-GO INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Vaughan, Kanada.

 4. TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS

  Amerikai Egyesült Államok

  A TEKNIKA STRAPPING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fóliahegesztő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, strapping tools, strapping equipment for packing, és Fém csomagolószalagok. Székhelye San Jose, Amerikai Egyesült Államok.

 5. FROMM PACKAGING SYSTEMS

  Belgium

  A FROMM PACKAGING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Fém csomagolószalagok, és pallet wrappers. Székhelye Marquain, Belgium.

 6. FRANCE FEUILLARD

  Franciaország

  A FRANCE FEUILLARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic strapping machines, és hoop machines. Székhelye Elne, Franciaország.

 7. DE LAMA

  Franciaország

  A DE LAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Emelő- és rögzítőhevederek, Szövethevederek, ipari felhasználásra, Emelő- és rögzítőhevederek, és Szövethevederek, ipari felhasználásra. Székhelye Sarlat, Franciaország.

 8. ASTIC EMBALLAGE

  Franciaország

  A ASTIC EMBALLAGE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Steel strips. Székhelye Andrezieux-Boutheon, Franciaország.

 1. CERCLE MAROC

  Marokkó

  A CERCLE MAROC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic packaging items. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 2. QUADRI GRUPI AS

  Észtország

  A QUADRI GRUPI AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Facsomagolások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegcsomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fém csomagolószalagok, Alumínium tartályok és -borítások, Üvegcsomagolások, Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Fém csomagolószalagok, és Alumínium tartályok és -borítások. Székhelye Tallinn, Észtország.

 3. SAS MIL-TEK SUD-OUEST

  Franciaország

  A SAS MIL-TEK SUD-OUEST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékprések és -aprítóberendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Újrahasznosítás - gépek és berendezések, Bale presses for waste disposal, és polystyrene shredders. Székhelye Gaillac, Franciaország.

 4. ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ESYA CELIK AMBALAJ LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is strapping tools. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 5. FORMSCHLUSS

  Németország

  A FORMSCHLUSS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Dortmund, Németország.

 6. MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S.

  Törökország

  A MPS METAL PLASTIK SANAYI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, és Fém csomagolószalagok. Székhelye Dilovasi Kocaeli, Törökország.

 7. OVERITE INDUSTRIAL CO.

  Dél-Korea

  A OVERITE INDUSTRIAL CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Siheung, Dél-Korea.

 8. DAE YANG STRAPS CO., LTD

  Dél-Korea

  A DAE YANG STRAPS CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Kyungbuk, Dél-Korea.

 9. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugália

  A CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumínium tartályok és -borítások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fém csomagolószalagok, Fémpalackok, Fém csomagolószalagok, és Fémpalackok. Székhelye Vale Fetal, Portugália.

 10. TAOCHENG INTERNATIONAL CO LTD

  Szaúd-Arábia

  A TAOCHENG INTERNATIONAL CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fém csomagolószalagok. Székhelye Riyadh, Szaúd-Arábia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes