• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fékek- szervofékek és kellékek

A keresés eredménye

Fékek- szervofékek és kellékek - Import export

 1. KENDRION (VILLINGEN) GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  As a solution provider, Kendrion develops, manufactures and markets innovative, high-quality electromagnetic and mechatronic systems and components for customers located all over the world.

 2. ASKU-SCHOLTEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASKU-SCHOLTEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Duisburg, Németország.

 3. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Gumitömítések, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, hydraulic pumps, Spare parts for railway vehicles, Spare parts for wagons, Articulated shafts, Gumitömítések, és solenoids. Székhelye Falkensee, Németország.

 4. MIKI PULLEY EUROPE AG

  Svájc

  A MIKI PULLEY EUROPE AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtóműalkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Safety brakes, Shaft clutch, flexible couplings for transmissions, és Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Schaffhausen, Svájc.

 5. EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS

  Spanyolország

  A EIDE- INDUSTRIAL CLUTCHES & BRAKES- EMBRAGATGES I DERIVATS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus sebességváltók, Mechanikus sebességváltók, Electromagnetic brakes, és brakes and clutches. Székhelye Castellar Del Valles, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG

  Németország

  A TÜSCHEN & ZIMMERMANN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Lennestadt, Németország.

 2. COSTH BRAKE PARTS

  Törökország

  A COSTH BRAKE PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Konya, Törökország.

 3. CAN GROUP

  Törökország

  A CAN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is abs pulse rings, brakes and clutches, camshafts, és new spare parts. Székhelye Konya, Törökország.

 4. AGRIEST

  Franciaország

  A AGRIEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Fékek, szervofékek és kellékek, axles for trailers, és tungsten carbide. Székhelye SCEY SUR SAÔNE, Franciaország.

 5. SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN

  Franciaország

  A SOCIETE INDUSTRIELLE D'APPLICATIONS MECANIQUES SIAM RINGSPANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mechanikus hajtóművek és alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, couplers, quick couplings, brakes, és Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Lyon, Franciaország.

 1. MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC.

  Törökország

  A MOSTDIESEL OTOMOTIV SAN. TIC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Selcuklu / Konya, Törökország.

 2. VARIMAX AG

  Svájc

  A VARIMAX AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Golyós-, görgős- és tűgörgős csapágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus hajtóművek, Fékek, szervofékek és kellékek, Járműfékek, Fordulatszámcsökkentők, Mechanikus hajtóművek, Fékek, szervofékek és kellékek, Járműfékek, és Fordulatszámcsökkentők. Székhelye Bern, Svájc.

 1. WARNER ELECTRIC EUROPE SAS

  Franciaország

  A WARNER ELECTRIC EUROPE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Tengelykapcsolók, és mechanical power drives. Székhelye St Barthelemy D'anjou Cedex, Franciaország.

 2. NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC

  Törökország

  A NAMTEK AUTOMOTIVE AND TRADE INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake springs, és ubolts. Székhelye Manisa, Törökország.

 3. BRMPARTS

  Törökország

  A BRMPARTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brake spare parts, vehicle brake calipers, és brake repair. Székhelye Karatay, Törökország.

 4. TACOM AUTO PARTS CO.,LTD

  Kína

  A TACOM AUTO PARTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműkarbantartási termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Fékek, szervofékek és kellékek, Brake pads, brake parts for motor vehicles, és brake spare parts. Székhelye Ningguo, Kína.

 5. SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH)

  Törökország

  A SERIN YEDEK PARCA OTOMOTIV SAN. TIC. A.S. (BRAKINGTECH), vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Járműfékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Fékek, szervofékek és kellékek, Alkatrészek tehergépkocsikhoz és utánfutókhoz, Brake callipers, és HGV spare parts. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. UMIT AUTOMOTIVE

  Törökország

  A UMIT AUTOMOTIVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Valves, sensors, air springs, és water tank. Székhelye KONYA, Törökország.

 7. PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PPHU FUMO-OSTRZESZÓW SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Villamos motorok és alkatrészek, clutch spare parts, brakes and clutches, Tengelykapcsolók, és Villamos motorok és alkatrészek. Székhelye Ostrzeszów, Lengyelország.

 8. EMCO DYNATORQ PVT.LTD.

  India

  A EMCO DYNATORQ PVT.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Székhelye Thane West, India.

 1. GÖHMANN & CO GMBH

  Németország

  A GÖHMANN & CO GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Fékek, szervofékek és kellékek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Acélkönnyűszerkezetek építése, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Fékek, szervofékek és kellékek, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Moers, Németország.

 2. PROBRAKE GMBH

  Németország

  A PROBRAKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Személygépkocsik, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Fékek, szervofékek és kellékek, Személygépkocsik, Személygépkocsik, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Freiburg, Németország.

 3. KNOTT HANDELSGES.M.B.H.

  Ausztria

  A KNOTT HANDELSGES.M.B.H., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Tengelyek, járművekhez, Fékek, szervofékek és kellékek, Kempingezés és lakókocsis kempingezés - járművek, alkatrészek és tartozékok, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Tengelyek, járművekhez. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. MODULBAU NOLTE GMBH

  Németország

  A MODULBAU NOLTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Szaniter szerelvények, ipari, Fékek, szervofékek és kellékek, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Szaniter szerelvények, ipari, Fékek, szervofékek és kellékek, és Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Wernigerode, Németország.

 5. SR HANDEL GMBH FILIALE MÜLHEIM

  Németország

  A SR HANDEL GMBH FILIALE MÜLHEIM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Személygépkocsik, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Fékek, szervofékek és kellékek, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Személygépkocsik, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai. Székhelye Mülheim, Németország.

 6. TELMA SA

  Németország

  A TELMA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tengelykapcsolók, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Motorbevizsgáló és -beállító elektronikus berendezések, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Tengelykapcsolók, Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések, Motorbevizsgáló és -beállító elektronikus berendezések, és Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek. Székhelye Pleidelsheim, Németország.

 7. YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD

  Kína

  A YANCHENG ANTEC AUTO PARTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépkocsialkatrészek, Brake pads, clutch, és Gépkocsialkatrészek. Székhelye Yancheng, Kína.

 8. HILLMAR BREMSEN GMBH

  Németország

  A HILLMAR BREMSEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Fékek, szervofékek és kellékek, Függővasutak, libegők, síliftek és vontatóliftek, Felvonók, teherfelvonók, mozgólépcsők, és Járművek - intelligens navigációs rendszerek. Székhelye Driedorf, Németország.

 9. INSTITUT FÜR SCHIENENFAHRZEUGINSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A INSTITUT FÜR SCHIENENFAHRZEUGINSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fékek, szervofékek és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, Műanyag csomagolások, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Síneken közlekedő járművek - eszközök, anyagok és felszerelések, Csövek és tömlők gumiból és műanyagból, és Műanyag csomagolások. Székhelye Reinheim, Németország.

 10. STOPFIX-BREMSE SCHRÖTER & CO GMBH

  Németország

  A STOPFIX-BREMSE SCHRÖTER & CO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fékek, szervofékek és kellékek, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Fékek, szervofékek és kellékek, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, mechanikai, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai. Székhelye Geretsried, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Fékek- szervofékek és kellékek - Import export

Találatok száma

673 Vállalat