• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • fásítás

A keresés eredménye

Fásítás - Import export

 1. OMEGA 69

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OMEGA 69, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, Tisztítás, ipari, Kert- és tájépítés, Fakitermelés és -ritkítás, Fásítás, és Tisztítás, ipari. Székhelye Saint-Fons, Franciaország.

 2. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Ditzingen, Németország.

 3. LA VISION VERTE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LA VISION VERTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kert- és tájépítés, Fásítás, Kert- és tájépítés, és Fásítás. Székhelye L'etang-La-Ville, Franciaország.

 4. BLASTDESAL, S.L.

  Spanyolország

  A BLASTDESAL, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fásítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, treated wooden poles, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, és Delimbing. Székhelye Cheste, Spanyolország.

 5. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Ausztria

  A SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Seiersberg-Pirka, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Németország

  A BOAS TEXTILER-MIETSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Gräfenhainichen, Németország.

 2. DIE PUTZENGEL KG

  Ausztria

  A DIE PUTZENGEL KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Graz, Ausztria.

 3. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Németország

  A WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Weißwasser, Németország.

 4. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Németország

  A WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Köln, Németország.

 5. LAURUS NOBILIS

  Olaszország

  A LAURUS NOBILIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Campofilone, Olaszország.

 1. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Németország

  A MAS INDUSTRIESERVICE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Kassel, Németország.

 2. SOLJARDI SL

  Spanyolország

  A SOLJARDI SL, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, fruit trees, greenhouses, Fásítás, és Fruit trees in tubs. Székhelye Jafre De Ter-Girona, Spanyolország.

 1. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Németország

  A WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Brühl, Németország.

 2. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Németország

  A PCR-LABOR-SERVICES GBR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Achern, Németország.

 3. SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Románia

  A SC POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított (aszalt) gyümölcsök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, Gyümölcsfák, Vetőmag és ültetés - eszközök, Mezőgazdasági termékek - import / export, Fásítás, és Gyümölcsfák. Székhelye Girov, Románia.

 4. EUROGREEN

  Belgium

  A EUROGREEN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fakitermelés és -ritkítás, Burkolók - csempe és padlólap, Padok - közterületek és parkok felszerelésére, lawns, Fakitermelés és -ritkítás, Burkolók - csempe és padlólap, és Padok - közterületek és parkok felszerelésére. Székhelye Sombreffe, Belgium.

 5. NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Németország

  A NOVO CLEAN DIENSTLEISTUNGEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Friedrichshafen, Németország.

 6. SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK

  Németország

  A SPEZIALDIENSTLEISTUNGEN CIESLAK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Freiberg, Németország.

 7. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Németország

  A HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Braunschweig, Németország.

 8. HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH

  Németország

  A HAI-INDUSTRIEDIENST GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Mainz, Németország.

 1. DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC

  Németország

  A DALLI GEBÄUDEREINIGUNG INH. DALIBOR ALILKOVIC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Hagen, Németország.

 2. DANIEL SERU EN ZONEN

  Belgium

  A DANIEL SERU EN ZONEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapozások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Márvány és természetes kő, Betonépítés, Fásítás, Márvány és természetes kő, street furniture, Betonépítés, és Fásítás. Székhelye Veurne, Belgium.

 3. QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG

  Németország

  A QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Münster, Németország.

 4. BERGERFM GMBH

  Németország

  A BERGERFM GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Hannover, Németország.

 5. BATIVA

  Belgium

  A BATIVA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épület-felújítás és -restaurálás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, Fásítás, Bádogos munkák, Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások, regular garden maintenance, és Fásítás. Székhelye Grivegnée, Belgium.

 6. BOOMKWEKERIJ VERBRO

  Hollandia

  A BOOMKWEKERIJ VERBRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fásítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is containerised plants, garden plants, hedging, és trees. Székhelye Rijsbergen, Hollandia.

 7. PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH

  Németország

  A PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Grafschaft, Németország.

 8. LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L.

  Spanyolország

  A LAS PALMAS DE PAPUDO, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fásítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is producer of palms, és palm nurseries. Székhelye Casares. Málaga, Spanyolország.

 9. KRINKELS

  Belgium

  A KRINKELS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Földmunkák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, sports field construction, Fásítás, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, és creation of parks, gardens and terraces. Székhelye Brussel, Belgium.

 10. LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE

  Németország

  A LINDENSCHMIDT KG UMWELTSERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fásítás. Székhelye Kreuztal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes