• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • evőeszközök fémből

A keresés eredménye

Evőeszközök fémből - Import export

 1. LAYANA COMPANY

  Taiwan Kínai köztársaság

  A LAYANA COMPANY, tevékenységi ágazata Vágóeszközök, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, cutlery, carving fork, Evőeszközök fémből, és tableware. Székhelye CHANGHUA, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Németország

  A WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, Evőeszközök fémből, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, és Evőeszközök fémből. Székhelye Geislingen/steige, Németország.

 3. PALAMIANAKIS

  Görögország

  A PALAMIANAKIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hunting knives, és cutlery. Székhelye Irakleio, Görögország.

 4. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Franciaország

  A SAS DUBOST COLAS PRADEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, knives, pizza knives, Stainless steel and table cutlery, és Evőeszközök fémből. Székhelye Viscomtat, Franciaország.

 5. W. NUSSER GMBH

  Németország

  A W. NUSSER GMBH, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, Jármű-klímaberendezések, Fűtés - berendezések és készülékek, Bádogos munkák, Jármű-klímaberendezések, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Neusäß, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Németország

  A TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Ásványok, Vágóeszközök, háztartási, és Ásványok. Székhelye Bindlach, Németország.

 2. FESCER

  Törökország

  A FESCER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, kitchen items, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Japán

  A KYUSYOKU KIKAKUTAI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is japanese, és green tea. Székhelye Yokohama, Japán.

 4. PINDER BROTHERS LTD

  Egyesült Királyság

  A PINDER BROTHERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, Ón - asztali evőeszközök, Evőeszközök fémből, és Ón - asztali evőeszközök. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 5. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Hollandia

  A APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Apeldoorn, Hollandia.

 1. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  Kína

  A NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Yuyao, Kína.

 2. DALPER - CUTELARIA E PRODUTOS DE MESA, S.A.

  Portugália

  A DALPER - CUTELARIA E PRODUTOS DE MESA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Sao Martinho Sande, Portugália.

 1. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Németország

  A WILKENS & SÖHNE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Bremen, Németország.

 2. INKUG S.L.IDURGO

  Spanyolország

  A INKUG S.L.IDURGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Gernika, Spanyolország.

 3. STAWARZ TECHNOLOGY

  Lengyelország

  A STAWARZ TECHNOLOGY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Tczów, Lengyelország.

 4. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugália

  A ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, Asztali étkészletek és asztali díszek, Evőeszközök fémből, és Asztali étkészletek és asztali díszek. Székhelye Porto, Portugália.

 5. STYLE ART COLLECTIONS

  India

  A STYLE ART COLLECTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye MORADABAD, India.

 6. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Pakisztán

  A GREEN HILLS ENTERPRISES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Wazirabad, Pakisztán.

 7. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Németország

 8. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Egyesült Királyság

 1. W. H. PRODUKTER A/S

  Dánia

 2. CUCHILLAS MECANICAS MASSONS SL

  Spanyolország

  A CUCHILLAS MECANICAS MASSONS SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Badalona, Spanyolország.

 3. BIRK STAAL A/S

  Dánia

 4. RADIOZAVOD IM. 60-LETIYA SSSR GOMEL'SKII

  Belorusszia

  A RADIOZAVOD IM. 60-LETIYA SSSR GOMEL'SKII, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Gomel Gomelskaya Region, Belorusszia.

 5. MENAGE Y CONFORT CENTRO DE PRODUCCION S.L.

  Spanyolország

  A MENAGE Y CONFORT CENTRO DE PRODUCCION S.L., tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye La Puebla De Alfinden, Spanyolország.

 6. SCANSIGN KOEBENHAVN A/S

  Dánia

 7. CARLTON DIE CASTINGS LIMITED

  Egyesült Királyság

 8. FERMAG S.C.

  Lengyelország

  A FERMAG S.C., tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Chrzanów, Lengyelország.

 9. WIN WARTUNG UND INSTANDHALTUNG GMBH ZWICKAU

  Németország

  A WIN WARTUNG UND INSTANDHALTUNG GMBH ZWICKAU, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Zwickau, Németország.

 10. PIPLAN INDUSTRIEANLAGEN PLANUNGS- UND MONTAGEGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A PIPLAN INDUSTRIEANLAGEN PLANUNGS- UND MONTAGEGESELLSCHAFT M.B.H., tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Feistritz, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Evőeszközök fémből - Import export

Találatok száma

1 500 Vállalat