• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • evőeszközök fémből

A keresés eredménye

Evőeszközök fémből - Import export

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Németország

  A WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - kis gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, Evőeszközök fémből, Kávéfőzők, vendéglátóipari, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Vágóeszközök, háztartási, és Evőeszközök fémből. Székhelye Geislingen/steige, Németország.

 2. FESCER

  Törökország

  A FESCER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Inox evőeszközök, kitchen items, és Inox evőeszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Franciaország

  A SAS DUBOST COLAS PRADEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, knives, pizza knives, Stainless steel and table cutlery, és Evőeszközök fémből. Székhelye Viscomtat, Franciaország.

 4. PALAMIANAKIS

  Görögország

  A PALAMIANAKIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hunting knives, és cutlery. Székhelye Irakleio, Görögország.

 5. W. NUSSER GMBH

  Németország

  A W. NUSSER GMBH, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bádogos munkák, Jármű-klímaberendezések, Fűtés - berendezések és készülékek, Bádogos munkák, Jármű-klímaberendezések, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Neusäß, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Németország

  A TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóeszközök, háztartási, Ásványok, Vágóeszközök, háztartási, és Ásványok. Székhelye Bindlach, Németország.

 2. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Japán

  A KYUSYOKU KIKAKUTAI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is japanese, és green tea. Székhelye Yokohama, Japán.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Egyesült Királyság

  A PINDER BROTHERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, Ón - asztali evőeszközök, Evőeszközök fémből, és Ón - asztali evőeszközök. Székhelye Sheffield, Egyesült Királyság.

 4. INKUG S.L.IDURGO

  Spanyolország

  A INKUG S.L.IDURGO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Gernika, Spanyolország.

 5. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Portugália

  A ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, Asztali étkészletek és asztali díszek, Evőeszközök fémből, és Asztali étkészletek és asztali díszek. Székhelye Porto, Portugália.

 1. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Hollandia

  A APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Apeldoorn, Hollandia.

 2. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Portugália

  A CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Guimarães, Portugália.

 1. STAWARZ TECHNOLOGY

  Lengyelország

  A STAWARZ TECHNOLOGY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Tczów, Lengyelország.

 2. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  Kína

  A NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Yuyao, Kína.

 3. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Németország

  A WILKENS & SÖHNE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök fémből, és Evőeszközök fémből. Székhelye Bremen, Németország.

 4. STYLE ART COLLECTIONS

  India

  A STYLE ART COLLECTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye MORADABAD, India.

 5. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Pakisztán

  A GREEN HILLS ENTERPRISES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök fémből. Székhelye Wazirabad, Pakisztán.

 6. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Németország

 7. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Egyesült Királyság

 8. PHONIX-BRV MEROMUSZEREKET GYARTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Magyarország

  A PHONIX-BRV MEROMUSZEREKET GYARTO ES FORGALMAZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Ozd, Magyarország.

 1. EMOTEC

  Belgium

  A EMOTEC, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Puurs, Belgium.

 2. ROLLADEN SENN AG

  Svájc

  A ROLLADEN SENN AG, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Bern, Svájc.

 3. BRAM-STAL - FIRMOWY PUNKT SPRZEDAZY

  Lengyelország

  A BRAM-STAL - FIRMOWY PUNKT SPRZEDAZY, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Ciechocinek, Lengyelország.

 4. HERTOGH METAAL WALSOORDEN B.V.

  Hollandia

 5. STACKE GMBH

  Németország

  A STACKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Aachen, Németország.

 6. HÜLSMANN BLECHTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

  Németország

  A HÜLSMANN BLECHTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Bissendorf, Németország.

 7. AL METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A AL METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Ahaus, Németország.

 8. GT RESIDUAL LIMITED

  Egyesült Királyság

 9. PENN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A PENN GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Evőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, és Háztartási cikkek, acélból és fémből. Székhelye Imbach, Ausztria.

 10. ADAH. SP.J.

  Lengyelország

  A ADAH. SP.J., tevékenységi ágazata Háztartási cikkek, acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Evőeszközök, és Evőeszközök. Székhelye Andrychów, Lengyelország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes