• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • etetőeszközök

A keresés eredménye

Etetőeszközök - Import export

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8618716075201 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Etetőeszközök, animal fodder equipment, pellet systems, és anti-wear. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. CFE GROUP

  Egyesült Királyság

  A CFE GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye St Helens, Egyesült Királyság.

 4. HANMAK

  Törökország

  A HANMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horse feed, feeder, és feed integrators for animals. Székhelye Kayseri, Törökország.

 5. ALMIMET SA

  Franciaország

  A ALMIMET SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Etetőeszközök, és animal food meals. Székhelye PARIS, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECNOMEDIANA

  Olaszország

  A TECNOMEDIANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is insulated shed, dog's beds, troughs, és boxes for dogs. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 2. NUTRIFEED

  Spanyolország

  A NUTRIFEED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Figueres, Spanyolország.

 3. BURKON MAKINE

  Törökország

  A BURKON MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. DOG BOX

  Olaszország

  A DOG BOX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Acerra, Olaszország.

 5. VAN REE

  Hollandia

  A VAN REE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyák és macskák - árucikkek, Kutyák és macskák - árucikkek, articles for birds, articles for fish, és articles for rodents. Székhelye Amsterdam, Hollandia.

 1. HEROES EN CO

  Belgium

  A HEROES EN CO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, Etetőeszközök, Palánták, virághagymák és magvak, és Soil conditioners and fertilizers. Székhelye Sint-Pieters-Rode, Belgium.

 2. EFFEKTRI

  Hollandia

  A EFFEKTRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kutyaeledelek, Táplálékkiegészítők, fish oil, Kutyaeledelek, és Táplálékkiegészítők. Székhelye Deventer, Hollandia.

 1. KARPA GRUP LTD STI

  Törökország

  A KARPA GRUP LTD STI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal breeding, és cattle. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ACTION

  Belgium

  A ACTION, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Berendezési tárgyak és dekorációk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási tisztítószerek, Kerti díszek, Etetőeszközök, Háztartási tisztítószerek, interior decoration and furnishings, Kerti díszek, és Etetőeszközök. Székhelye Aalst, Belgium.

 3. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Hollandia

  A OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Moerkapelle, Hollandia.

 4. BAYLE (ETS)

  Franciaország

  A BAYLE (ETS), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Ipari robotgépek, Etetőeszközök, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, és Ipari robotgépek. Székhelye Rodez, Franciaország.

 5. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Németország

  A WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Egyéb állati eredetű termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, horse boxes, Wicker fences, boxes for dogs, és Etetőeszközök. Székhelye Siegenburg, Németország.

 6. ERGE MAKINA

  Törökország

  A ERGE MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Corum, Törökország.

 7. BIONATURE

  Franciaország

  A BIONATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplementary feeds, és magnetic tables. Székhelye Arzal, Franciaország.

 8. DE POORTERE HENDRIK

  Belgium

  A DE POORTERE HENDRIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eleség - haszonállat és baromfi, Etetőeszközök, Eleség - haszonállat és baromfi, Etetőeszközök, Feeds for chickens, és gardening articles. Székhelye Wasmes, Belgium.

 1. TOPRAKCILAR MAKINA

  Törökország

  A TOPRAKCILAR MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plant and equipment for the preparation of animal feeds. Székhelye Karaman, Törökország.

 2. DR. GRANDEL GMBH

  Németország

  A DR. GRANDEL GMBH, tevékenységi ágazata Eszenciák és illatanyagok - parfümgyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes trágyázószerek, Etetőeszközök, Élelmiszerkivonatok, Gépek és eszközök, malomipari, Természetes trágyázószerek, Etetőeszközök, Élelmiszerkivonatok, és Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Augsburg, Németország.

 3. ORYEM MAKINA

  Törökország

  A ORYEM MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Konya, Törökország.

 4. SODIMA

  Franciaország

  A SODIMA, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Silók, mezőgazdasági, Etetőeszközök, Silók, mezőgazdasági, és Etetőeszközök. Székhelye HINX, Franciaország.

 5. MACROVET

  Hollandia

  A MACROVET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is products for animal health and beauty, és Medicines for animals. Székhelye Den Burg, Hollandia.

 6. KOIVOERSHOP

  Hollandia

  A KOIVOERSHOP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal food. Székhelye Jutrijp, Hollandia.

 7. JLH BELGIUM

  Belgium

  A JLH BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medicines for veterinary use. Székhelye Brussels, Belgium.

 8. KUTLUK PLASTIK

  Törökország

  A KUTLUK PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farm equipment. Székhelye Konya, Törökország.

 9. HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

  Dánia

  A HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Etetőeszközök. Székhelye Hornsyld, Dánia.

 10. ETABLISSEMENTS BASTY SARL

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS BASTY SARL, tevékenységi ágazata Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Etetőeszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Etetőeszközök, Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Burdignes, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes