• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • eszközök és kellékek- virágkertészeti -

A keresés eredménye

Eszközök és kellékek- virágkertészeti - - Import export

 1. FLORISTERÍA LOLI

  Spanyolország

  A FLORISTERÍA LOLI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floral crowns. Székhelye Granada, Spanyolország.

 2. MOMENTS FLORIST

  Egyesült Királyság

  A MOMENTS FLORIST, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists, és funeral decorations. Székhelye Chester, Egyesült Királyság.

 3. TOP ROUWSTUK

  Hollandia

  A TOP ROUWSTUK, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Heemskerk, Hollandia.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Olaszország

  A ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágott virágok, articles for florists, florists' accessories, Vágott virágok, és distribution of cut flowers. Székhelye Ercolano, Olaszország.

 5. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Egyesült Királyság

  A CREAM AND BROWNS FLORIST, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Middlesbrough, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MIRYAM FLOWERS SRL

  Olaszország

  A MIRYAM FLOWERS SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for florists, supplies for wholesale florists, decorations for ceremonies, és floral decorations. Székhelye Km 31,237-Castel Volturno, Olaszország.

 2. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Törökország

  A ILTA GLOBAL A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots of flowers. Székhelye Bursa, Törökország.

 3. TECKNA BY FASANO

  Belgium

  A TECKNA BY FASANO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Temetkezési szolgáltatások - cikkek, ribbon for florists, ribbons for printers, film for printing, és Temetkezési szolgáltatások - cikkek. Székhelye Overijse, Belgium.

 4. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Németország

  A BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Freiburg, Németország.

 5. BETSEYS BLOOMS

  Egyesült Királyság

  A BETSEYS BLOOMS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is weddings, events, és funeral services. Székhelye Kirkcudbright, Egyesült Királyság.

 1. SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kína

  A SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. PFLANZWERK

  Németország

  A PFLANZWERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Neukirchen-Vluyn, Németország.

 1. EUROFLORA SRL

  Olaszország

  A EUROFLORA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pots, cockades, artificial plants, és articles for florists. Székhelye Carate Brianza, Olaszország.

 2. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Olaszország

  A ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, bouquets and floral compositions, Eszközök és kellékek, virágkertészeti -, ornamental specimen trees, és decorations for ceremonies. Székhelye Lido Di Camaiore-Camaiore, Olaszország.

 3. ATREZO FLORISTAS

  Spanyolország

  A ATREZO FLORISTAS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Granada, Spanyolország.

 4. FLOWERS & PLANTS CO.

  Egyesült Királyság

  A FLOWERS & PLANTS CO., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is flower decorations, displays for weddings, és artificial plants. Székhelye Kensington-London, Egyesült Királyság.

 5. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is decorative items, és gift items. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 6. I.S. SUNDRIES

  Egyesült Királyság

  A I.S. SUNDRIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Virágok, és Virágok. Székhelye Peterborough, Egyesült Királyság.

 7. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Németország

  A GÖRGES GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is overprinting labels, tissue paper, business cards, és self-adhesive labels. Székhelye Neustadt, Németország.

 8. ROSES ONLY LONDON

  Egyesült Királyság

  A ROSES ONLY LONDON, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. FLOWER DELIVERY

  Egyesült Királyság

  A FLOWER DELIVERY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 2. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Egyesült Királyság

  A GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists' accessories, ribbon for florists, és supplies for florists. Székhelye Billingham, Egyesült Királyság.

 3. ROSE NOIRE

  Belgium

  A ROSE NOIRE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists, és creation of brides' bouquets. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. MAISON BEAUFRERE

  Franciaország

  A MAISON BEAUFRERE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. HERBS BARCELONA

  Spanyolország

  A HERBS BARCELONA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 6. EL JARDÍ D'ESTHER

  Spanyolország

  A EL JARDÍ D'ESTHER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Xàtiva, Spanyolország.

 7. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Hollandia

  A ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale flowers, wholesale florist accessories, supplies for wholesale florists, és wholesale of plants. Székhelye Honselersdijk, Hollandia.

 8. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Spanyolország

  A FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 9. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Svájc

  A FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding cake decorations, és creation of brides' bouquets. Székhelye Lausanne, Svájc.

 10. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Dánia

  A BLOMSTERHUSET SLAGELSE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Eszközök és kellékek, virágkertészeti -. Székhelye Slagelse, Dánia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Eszközök és kellékek- virágkertészeti - - Import export

Találatok száma

515 Vállalat