• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • esőztető berendezések- kertészeti -

A keresés eredménye

Esőztető berendezések- kertészeti - - Import export

 1. RAESA

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Spanyolország

  A JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regular garden maintenance, swimming-pool maintenance, gardening, és creation of parks, gardens and terraces. Székhelye Las Palmas, Spanyolország.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Olaszország

  A PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és fertiliser-water irrigation. Székhelye Vittoria, Olaszország.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Törökország

  A SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esőztető berendezések, kertészeti -, drip irrigation tubes, Esőztető berendezések, kertészeti -, és spray irrigation. Székhelye Konya, Törökország.

 5. POLSTAR WATER TANKS

  Törökország

  A POLSTAR WATER TANKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking water tanks. Székhelye Konya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Törökország

  A PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation tubes, és Plastic pumps. Székhelye Konya, Törökország.

 2. GREENEA

  Németország

  A GREENEA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic watering. Székhelye Berlin, Németország.

 3. ALTIVAS

  Franciaország

  A ALTIVAS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pumping units, és garden watering. Székhelye Mées, Franciaország.

 4. BRAEKEN EDDY

  Belgium

  A BRAEKEN EDDY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészet és erdészet, Esőztető berendezések, kertészeti -, Kertépítészet - tervező irodák, Kerti díszek, Kertészet és erdészet, Esőztető berendezések, kertészeti -, Kertépítészet - tervező irodák, és Kerti díszek. Székhelye Overpelt, Belgium.

 5. RIEGOS Y POZOS

  Spanyolország

  A RIEGOS Y POZOS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pumps for deep wells, és solar-powered pumping. Székhelye Guadarrama, Spanyolország.

 1. IMSCHOOT

  Belgium

  A IMSCHOOT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Kertépítészet - tervező irodák, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Kertépítészet - tervező irodák, és regular garden maintenance. Székhelye Lochristi, Belgium.

 2. ALASU TARIM SULAMA

  Törökország

  A ALASU TARIM SULAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drip irrigation, water networks, és Drip Irrigation Pipe and Fittings. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületfelszerelések, Kerti szerszámok, gripping tools, garden tools, Épületfelszerelések, és Kerti szerszámok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Lengyelország

  A KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Esőztető berendezések, kertészeti -, Lombos fák és bokrok, Kertek és parkok - tanácsadó irodák, Esőztető berendezések, kertészeti -, lawns, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Bełchatów, Lengyelország.

 3. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Törökország

  A BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. RIEGOS AGO S.L.

  Spanyolország

  A RIEGOS AGO S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Jumilla, Spanyolország.

 5. REGENMEISTER GMBH

  Németország

  A REGENMEISTER GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Mühltal, Németország.

 6. KANSU SULAMA

  Törökország

  A KANSU SULAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. HIVERNACLE HORTA

  Spanyolország

  A HIVERNACLE HORTA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is design of hanging gardens, és regular garden maintenance. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 8. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Spanyolország

  A ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, tevékenységi ágazata Kertek és parkok - tanácsadó irodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Uszodai berendezések és felszerelések, Esőztető berendezések, kertészeti -, Uszodai berendezések és felszerelések, Esőztető berendezések, kertészeti -, és studies for swimming pool design. Székhelye Garrucha - Almería, Spanyolország.

 1. RÖDER GMBH

  Ausztria

  A RÖDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Uszodai berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Esőztető berendezések, kertészeti -, Szivattyúk, Kerti szerszámok, Vízelőkészítő szerek, Esőztető berendezések, kertészeti -, Szivattyúk, és Kerti szerszámok. Székhelye Wien, Ausztria.

 2. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Törökország

  A SULAMAMARKET TESKON TESISAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering, systems and equipment for watering gardens, és swimming pool flooring. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. E-POMPES.COM

  Franciaország

  A E-POMPES.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esőztető berendezések, kertészeti -, pumps for pools, watering installations, Esőztető berendezések, kertészeti -, és irrigation. Székhelye La Seyne-Sur-Mer, Franciaország.

 4. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Lengyelország

  A OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Kertészet, tájszobrászat - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Esőztető berendezések, kertészeti -, Esőztető berendezések, kertészeti -, green plants, és topiary. Székhelye Serock, Lengyelország.

 5. BABIL SULAMA

  Törökország

  A BABIL SULAMA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, Szaniter szerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, és Szaniter szerelvények. Székhelye Korneuburg, Ausztria.

 7. BARVAUX

  Belgium

  A BARVAUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Öntöző- és esőztetőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntözőberendezések, Esőztető berendezések, kertészeti -, Öntözőberendezések, és Esőztető berendezések, kertészeti -. Székhelye Buzet, Belgium.

 8. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Törökország

  A JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is garden watering. Székhelye Konya, Törökország.

 9. IRRIGAZIONE ON LINE

  Olaszország

  A IRRIGAZIONE ON LINE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is automatic watering, és sprinklers. Székhelye Poggio Rusco, Olaszország.

 10. POROUS PIPE

  Egyesült Királyság

  A POROUS PIPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Esőztető berendezések, kertészeti -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetező öntözőberendezések, Permetező öntözőberendezések, és irrigation equipment. Székhelye Colne, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes