• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • erdei növények

A keresés eredménye

Erdei növények - Import export

 1. BONNET FRERES

  Belgium

  A BONNET FRERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsfák, Műkertészet, faiskola és erdészet, Gyümölcsfák, Műkertészet, faiskola és erdészet, és trees. Székhelye Jollain-Merlin, Belgium.

 2. HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH

  Németország

  A HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Erdei növények. Székhelye Berlin, Németország.

 3. PÉPINIÈRE DES ARDENNES

  Belgium

  A PÉPINIÈRE DES ARDENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Székhelye Carlsbourg, Belgium.

 4. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Németország

  A FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserepes növények, Zöld növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG

  Németország

  A W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Székhelye Geeste, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PAULOWNIA EUROPA

  Románia

  A PAULOWNIA EUROPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Növények, Cserepes növények, Zöld növények, Erdei növények, Növények, Cserepes növények, és Zöld növények. Székhelye Cristian, Románia.

 2. PLANT GROUP EUROPE

  Dánia

  A PLANT GROUP EUROPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kereskedelmi szervezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, és Erdei növények. Székhelye Sdr. Omme, Dánia.

 3. BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH

  Németország

  A BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Székhelye Parsdorf, Németország.

 4. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Olaszország

  A VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, és Lombos fák és bokrok. Székhelye Caltanissetta, Olaszország.

 5. WORLD OF SAPLING

  Törökország

  A WORLD OF SAPLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Mezőgazdaság, import, export, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Mezőgazdaság. Székhelye Hatay, Törökország.

 1. GUNEYAGRIPARK

  Törökország

  A GUNEYAGRIPARK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, kiwi plants, Erdei növények, Műkertészet, faiskola és erdészet, és banana trees. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. SAPLING KINDS

  Törökország

  A SAPLING KINDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is walnut, almonds, és walnut trees. Székhelye Bandirma, Törökország.

 1. FLEUR

  Belgium

  A FLEUR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is shrubbery, és conifers. Székhelye Beselare, Belgium.

 2. PEPINIERES JONATHAN RIGAUX

  Belgium

  A PEPINIERES JONATHAN RIGAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Erdei növények, és forest works. Székhelye Neufchateau, Belgium.

 3. BOOMKWEKERIJ SCHEPERS

  Belgium

  A BOOMKWEKERIJ SCHEPERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fásítás, Fásítás, és christmas trees. Székhelye Wingene, Belgium.

 4. PEPINIERES PONCIN

  Belgium

  A PEPINIERES PONCIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Erdei növények, és forest works. Székhelye Bertrix, Belgium.

 5. PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN

  Belgium

  A PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Erdei növények, és spruce. Székhelye Paliseul, Belgium.

 6. VANDEPUTTE

  Belgium

  A VANDEPUTTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hedge plants, és conifers. Székhelye Deerlijk, Belgium.

 7. PEPINIERE YVES PIROTHON

  Belgium

  A PEPINIERE YVES PIROTHON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, Erdei növények, és spruce. Székhelye Manhay, Belgium.

 8. UNITRACTORES,LDA

  Portugália

  A UNITRACTORES,LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Erdei növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is technical consultants to the forestry and agricultural food sector. Székhelye Vila Nova De Poiares, Portugália.

 1. SAILER BAUMSCHULEN GMBH

  Németország

  A SAILER BAUMSCHULEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Erdei növények, és Erdei növények. Székhelye Mertingen, Németország.